Ciąża w Holandii
-
WIADOMOŚĆ
-
madziallena wrote:Czy wam sie tez tak nudzi jak mnie dobrze ze juz weekend i maz bezie w domu to jakos czas zleci bo tydzien to mi sie wlecze strasznie
Kochana mam to samo...i tez się cieszę że już weekend i mąż będzie bo zwariować można...madziallena lubi tę wiadomość
-
Dzieńdoberek:)
Ja nie narzekam, czasem jest nudnawo, ale zawsze znajdę sobie coś do roboty, czy poczytam książkę....jeszcze trochę dziewczyny i będziecie narzekać, że Wam czasu brakuje
Ale faktycznie weekendy są ciekawsze, mąż w domu i razem jest lepiej -
Ja zaraz się zbieram i jadę kupić parę rzeczy: koszulę rozpinaną, nakładki sylikonowe na piersi, herbatkę z liści malin i pewnie coś jeszcze sobie przypomnę w trakcie
Wy macie Pl telewizję, z tego co zrozumiałam...my mamy tylko holenderską ze względu na język...człowiek nieświadomie więcej przyswaja
O i mała ma właśnie czkawkęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 10:14
-
oj bez polskiej tv to ja bym już w ogóle oszalała..
Podziwiam za dobrowolne oglądanie holenderskiej tv i słuchanie tego języka, który działa mi na nerwach. Ale prawda jest że faktycznie podczas oglądania holenderskiej tv można wiele przyswoić i powinno się to robić.ao12. lubi tę wiadomość
-
a ja zrobiłam właśnie sałatkę jarzynową taką tradycyjną a teraz wcinam winogrona. W tv ciągle puszczają zajawki seriali i programów po wakacjach i aż się już trzęsę żeby zacząć oglądać. Dzisiaj spróbuje się ogarnąć z goleniem, ale jest ciężko przez brzuch...ech...
ao12. lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Już jestem po obiadku Kupiłam małej jeszcze jeden kocyk i zabaweczkę materiałową
Sobie szlafrok i koszulę oraz te nakładki na sutki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 15:41
Madlen222, madziallena lubią tę wiadomość
-
Jestem podlamana Dzownilam do Psiapsiuly z PL bo ma dzis urodzinki 11 sierpnia miala cesarke byly komplikacje bo dostala krwotoku do brzucha i 2 operacje ale w pon teraz juz bylo ok a dzis mi mowi ze maly Kubus na ojomie w spiaczce i lekarze nie wiedza dlaczego robia badania az sie poplakalam
-
madziallena wrote:Jestem podlamana Dzownilam do Psiapsiuly z PL bo ma dzis urodzinki 11 sierpnia miala cesarke byly komplikacje bo dostala krwotoku do brzucha i 2 operacje ale w pon teraz juz bylo ok a dzis mi mowi ze maly Kubus na ojomie w spiaczce i lekarze nie wiedza dlaczego robia badania az sie poplakalam
Pamiętaj o nich w modlitwie, ja też się za nich pomodlę...trzeba mieć nadzieję i zaufać Bogu.madziallena, Madlen222 lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
Mój mąż pojechał z kolegą po nasze nowe autko:) Ja niestety nie mogłam z nim jechać bo to 170km w jedną stronę a ja nie potrafię już siedzieć tak długo w jednej pozycji bo wszystko boli no i brzuch za bardzo mi się spina.
Ja w domku trochę ogarniam i zabieram się za kapuśniak bo któraś z Was ostatnio narobiła mi mega ochoty
Miłego weekendu kochane :*
A Pestce życzę miłego czasu z rodziną -
Witam po weekendzie kolejny nudny tydzien ale to juz ostatni w nast pon 1 wrzesnia i seriale
Jak minal weekend? my w sobote zakupki w niemczech jednak duzo sie oszczedza bo holandia bardzo droga.. potem bylismy na roczku u chrzesniaka mojego meza chlopy sie troche poopijali smiechu co niemiara bylo jakiego mialam smaka napic sie drineczka ehhh....
Wczoraj odpoczywalismy caly dzien w lozku ino wyszlismy z niego na obiad i jak tescie przyszli nas odwiedzic bo wracali juz do niemiec do swojej pracy...
Odliczam juz do wyjazdu do Polski jeszcze 2.5 tyg
Milego dnia :*ao12. lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Mi tak "przeleciał" ten weekend, nawet nie wiem kiedy. Wczoraj upiekłam murzynka, i pojechaliśmy na "chwilkę" do znajomych
Też tak macie, że brzuszek już przeszkadza w zakładaniu butów (prawie wszystkie buty mnie uwierają )
Chyba zacznę chodzić w kozakach
Miłego dnia