Ciąża w Holandii
-
WIADOMOŚĆ
-
madziallena wrote:aaa kured mam stresa jakiegos.... ksiegowa nie odbiera ja nie wiem czy uwv mam zgloszone moje macierzynskie kurde nooo ta ciaza mnie wykonczy psychicznie normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 11:48
Martucha_ lubi tę wiadomość
-
madziallena wrote:ja do etosa i prenatala dostalam list z ktorym mialam isc po odbior paczki i zarejestrowalam sie na ich stronach czasmi fajne rzeczy sa w promocjach
Czyli wystarczyło że się zarejestrowałam i teraz mam czekać na list od nich tak? Ten list normalnie pocztą przyjdzie? -
madziallena wrote:ja do etosa i prenatala dostalam list z ktorym mialam isc po odbior paczki i zarejestrowalam sie na ich stronach czasmi fajne rzeczy sa w promocjach
-
Madlen222 wrote:Czyli wystarczyło że się zarejestrowałam i teraz mam czekać na list od nich tak? Ten list normalnie pocztą przyjdzie?
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny.
Jeszcze jedno pytanie, jak odebrałyście paczkę z Kruidvata? Bo mi napisali maila że mam przyjść 24.10 odebrać jakieś 4 produkty gratis. Wychodzi na to że oni mi każą przyjść po porodzie, bo ja im wpisałam że mam termin na 16-go października. Jak to u Was wyglądało? -
Martucha_ wrote:a ja sie zastanawiam jaki rozmiar śpiworka kupić jak myślicie? poza tym im blizej pazdziernika tym wiecej pytan sie rodzi:)
kupiłam ten http://www.prenatal.nl/shop/slapen-Slaapzakken/Prenatal-Prenatal-newborn-unisex-slaapzak-99373.htm?startValue=13&rangeValue=6&prevVisit=true&id=99373Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 12:17