Ciąża w Holandii
-
WIADOMOŚĆ
-
ja narazie nie kupuje wcale spiworkow mam jeden rozek 3 kocyki i na poczatek wystarczy jak cos maz pojedzie do sklepu i kupi albo przez neta sie zamowi
Ksiegowa sie odezwala ze pozniej zadzwoni w mojej sprawie ufffao12., Madlen222 lubią tę wiadomość
-
ao12. wrote:A rożki masz dla dzieci na początek?
Tak, na szczęście rożki mam:) w sumie zapomniałam, że przecież w razie co to je mam:) ale któraś z Was pisała, że tu niby nie pozwalają dzieciom w rożkach spać ale z drugeij strony mam ich w dupie, bez przesady.ao12. lubi tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:Wolałabym kogoś już sprawdzonego:) no ale jak nie będę miała wyjścia to zajrzę na niedzielę. Właśnie wystawiłam swoje stare autko tam do sprzedaży:) Może uda się bez zawożenia starego samochodu do Polski
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
madzialena kochana jak już będę potrzebowała tej księgowej tak na teraz to się do Ciebie odezwę po namiar do niej:)
A ja kocham deszcz a tu jak na złość od jutra przez cały kolejny tydzień zapowiadają słońce i 21 stopni, więc chętnie zamienię się na deszczyk:)
Dzisiaj zadzwoniła do mnie kobiecina z kraamzorg w końcu i umówiłyśmy się na 6.09:) także kamień spadł mi z serca,bo myślałam, że jest jakiś problem:) Nie wiem tylko jak to będzie bo co się z nimi kontaktuje to tam nikt nie gada po angielsku, bardzo słabiutko...i to mnie trochę zniechęca ;(
Dziewczyny, kupujecie monitor oddechu dla dzidzi?madziallena lubi tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:Nie wiem tylko jak to będzie bo co się z nimi kontaktuje to tam nikt nie gada po angielsku, bardzo słabiutko...i to mnie trochę zniechęca ;(
Dziewczyny, kupujecie monitor oddechu dla dzidzi?
No nie wiem co z tym monitorem oddechu,czy kupować?
W sumie mała będzie spała u nas w sypialni...nie wiem.