Ciąża w Holandii
-
WIADOMOŚĆ
-
rzeczywiscie 3 miesiace to strasznie mało:/ ja tez tak nie mam i tez waga staneła w miejscu, był moment ze poszła strasznie w gore ale narazie sie nie zmienia... fajnie sie złozyło ze jestesmy mniej wiecej na podobnych etapach ciąży:)
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
no bo nie chce jakiś problemów potem że mam depresje i oni mi jakąś kontrolę nałożą, i będą sprawdzać jak ja się dziećmi opiekuje. Boję się trochę. I kompletnie nie wiem jak to działa. A muszę coś wymyślić bo nie wyobrażam sobie oddać 3 miesięczne dzieci obcym ludziom. Ja uważam, że oddanie takich maleństw jest wbrew naturze...
A reszta dziewczyn? co zamierzacie zrobić? wracacie do pracy?
Fajnie, że jest nas więcej i że zaczęłyście pisać, zawsze możemy się co nie co dowiedzieć od siebie i wspierać -
no ja tez kupie te na noc jade do polski na tydzien we wrzesniu wiec napewno sie tam dobrze zaopatrze we wszystko w sobote dostalismy transport z mebelkami i innymi wiekszymi perdolkami wiec zostalo mi pokupowac jakies drobne rzeczy
ao12. lubi tę wiadomość
-
madziallena wrote:no ja tez kupie te na noc jade do polski na tydzien we wrzesniu wiec napewno sie tam dobrze zaopatrze we wszystko w sobote dostalismy transport z mebelkami i innymi wiekszymi perdolkami wiec zostalo mi pokupowac jakies drobne rzeczy
Nam 2 tyg temu przywieźli łóżeczko, materacyk kupiliśmy w ikei sprężynowy, czekam jeszcze na pościel z Pl -
Madlen222 wrote:ok,. dzięki:)
U mnie rodzice byli teraz i przywieźli wszystko z Polski. Także pokój dla dzieci mamy już gotowy:) no i wszystkie inne rzeczy też mamy, włącznie z wózkiem:)
A tu pokój naszych maleństw:)
musze zamówić takie falbanki na materacyk-ślicznie wyglądająWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 17:42
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Madlen222 wrote:a co do wagi, to ja już przytyłam 20kg... ale jakoś oprócz brzucha nie widać tego za bardzo...podobno na bliźniaki to w normie:) ale wolałabym już nie tyć...
Pomyśl sobie tak przy 2 szybko zrzucisz zbędne kgMadlen222 lubi tę wiadomość