Ciąża w Holandii
-
WIADOMOŚĆ
-
madziallena wrote:No no swietna widzialam na pazdziernikowych juz te fotki bo tam was podczytuje ja musze z tel fotki pozrzucac to tez wam pokaze
zaczepiłam się na październikowych, ale fajnie, że mamy już swoje "miejsce"Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 20:36
-
a czy wy tez tak cierpicie na bezsennosc? ja sie mecze by usnac po 2 3 godziny a budze sie 7 8 rano i pospane kukacie na ta strone?? mega promocje sa ja 2 dni temu kupilam 8 prodoktow do prania za 12e teraz jest produkty dla mamy http://www.oudersvannu.nl/mama-beauty-box-2/?utm_source=ovn&utm_medium=aanbieding&utm_campaign=mama_beautybox_dci
-
madziallena wrote:a czy wy tez tak cierpicie na bezsennosc? ja sie mecze by usnac po 2 3 godziny a budze sie 7 8 rano i pospane kukacie na ta strone?? mega promocje sa ja 2 dni temu kupilam 8 prodoktow do prania za 12e teraz jest produkty dla mamy http://www.oudersvannu.nl/mama-beauty-box-2/?utm_source=ovn&utm_medium=aanbieding&utm_campaign=mama_beautybox_dci
http://www.oudersvannu.nl/verzorgingspakket-dci/#inhoud
W nocy przeważnie się tłukę, ale rano odsypiam bez problemu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 21:34
-
Wow przez pół dnia tyle postów, ale się ruszyło. Ja na chorobowym jestem od 12 tc. Mialam spore problemy z plecami, musialam chodzic na fizjoterapie. Miałam troche problemów z biurem bo chcieli mnie zwolnic a nie zglosic na chorobowe. Ale rozmowa z prawnikiem dała rezultaty
Ja nie zamierzam wracac do pracy po 16 tyg. Pojde na zasilek a pozniej sie okaze hmm myslalam ze ten kupon z prenatala szybciej sie dostaje. a trzeba tam podac nr tel sie rejestrujac?Madlen222, ao12. lubią tę wiadomość
-
pestka86 wrote:Wow przez pół dnia tyle postów, ale się ruszyło. Ja na chorobowym jestem od 12 tc. Mialam spore problemy z plecami, musialam chodzic na fizjoterapie. Miałam troche problemów z biurem bo chcieli mnie zwolnic a nie zglosic na chorobowe. Ale rozmowa z prawnikiem dała rezultaty
Ja nie zamierzam wracac do pracy po 16 tyg. Pojde na zasilek a pozniej sie okaze hmm myslalam ze ten kupon z prenatala szybciej sie dostaje. a trzeba tam podac nr tel sie rejestrujac? -
ja mam to o jeden wyzsze niz podstawowy i mi przyslali Kraampaket to jest paczke ze wszystkimi rzczami higienicznymi co musisz miec do porodu z regoly twoja ubezpieczalnia powinna ci ja wyslac.
a z prenatala dostalam to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 21:50
-
ojejku chwile mnie nie było i tyle do nadrobienia:) u mnie była polozna z kraamzorgu opowiedziała mi mniej wiecej jak to bedzie wyglądać co mam zrobic jak zacznie sie poród kiedy mam im dac znac zeby mogli na drugi dzien przyjsc juz do nas, wypytywała o rzeczy dla dziecka i takie tam ogolnie z godzine siedziala... Madlen śliczny pokój... co do spania mam odwrotnie moge spac i spac ja odebrałam paczke z etosa w ktorej były miedzy innymi dwa piwa bezalkoholowe ale widze ze prenatal tez daje haha
Madlen222, ao12. lubią tę wiadomość
-
nam po mieszkaniu za bardzo sie nie rozglądała, mysle ze to co widziała jej starczylo ale jak była nie mielismy dla dziecka ani łózeczka ani pokoiku gotowego nic i nie miala co do tego pretensji, powiedziała nam co bedzie nam potrzebne i pytała tylko czy bedziemy to mieć my mowiliśmy ze tak wiec odnotowała to i tyle, dodam ze to była polka moze gdyby była holenderka wygladało by to inaczej