Ciąża w Holandii
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem po badaniu... z macanka brzucha i usg wszystko ok zrobil masaz szyjki kurwa jaki to byl bol nic mi nie powiedzial tylko przy mnie zadzwonil do poloznej i jej powiedzial wszystko po holendersku ale ja malo kumam ten jezyk w czwartek sie dowiem co i jak ogolnie mowil ze ma nadzieje ze mnie tu ponownie nie zobaczy...aha i z jego usg termin na 3 listopad....
-
Masakra a nie mozesz zadzwonic do tej połoznej zeby sie nie martwic do czwartku? Z tego co czytałam to nie ma co sie sugerowac terminami z usg, najwazniejszy jest termin z pierwszego usg a pozniej kazda dzidzia rośnie inaczej. Nie martw sie Madzia wszyskto bedzie dobrze
-
Witajcie dziewczynki, melduję się w dwupaku
Oby lala wytrzymała jeszcze do soboty...bo przesunął nam się montaż drzwi, jutro zaczynają i w piątek ma być koniec
Jak tam Madzia samopoczucie?
Odszedł może którejś z Was czop? Mi na razie nie.
Zastanawiam się czy nie zakupić witamin w kroplach K i D, bo w PL podaje się dzieciaczkom jak się karmi piersią-macie już kupione jakieś witaminki? -
Ja tez melduje sie w dwupaku a noc zleciala szybko spie jak zabita ino ze 3 razy siusiu wstaje u mnie narazie sie nic nie dzieje tylko podbrzusze boli caly czas czop nie widzialam wiec chyba dalej siedzi a co do witaminek ja kupilam w pl takie D+K razem ale jak sie skoncza to zakupie tu w kropelkach.
-
Właśnie się zastanawiałam czy tutaj też sie podaje te witaminki co w PL.
Wy już niedługo bedziecie tulić swoje pociechy a ja jestem ciekawa jak długo u mnie jeszcze. Skurcze ustały. Zaczęłam 33 tc a jutro wizyta. Zobaczymy co gin powie jutro.
A tak z innej beczki - gdzie najlepiej wywołać większą liczbę zdjęc? żeby była dobra jakość