Ciąża w Holandii
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja Ala też nie należy do dzieci grzecznie zasypiających
Czasem śpi ładnie a czasem walczę aby zasnęła aż do 1.
No ale już mam łatwiej bo kupiliśmy jej huśtawkę i jak muszę coś zrobić to mi czasem w niej zasypia
http://www.smyk.com/graco-hustawka-lovin-hug-lake,p1096989921,swiat-niemowlaka-p można tanio kupić używaną
A do pracy na pewno teraz nie wrócę, zwłaszcza jak obejrzałam kilka filmów jak się nianie opiekują dziećmimadziallena lubi tę wiadomość
-
Emilka wazy 5250 i ma 57cm wedlog nich pierwsze szczepienie 5 stycznia a w piatek mamy kontrole u pediatry w szpitalu a wponiedzialek zas ja mam kontrole... powiem wam ze czasami mnie deprecha lapie jak mala sie meczy bo spiaca a spac nie chce...
ao12. lubi tę wiadomość
-
madziallena wrote:Emilka wazy 5250 i ma 57cm wedlog nich pierwsze szczepienie 5 stycznia a w piatek mamy kontrole u pediatry w szpitalu a wponiedzialek zas ja mam kontrole... powiem wam ze czasami mnie deprecha lapie jak mala sie meczy bo spiaca a spac nie chce...
-
My po szczepieniu Ala bardzo płakała, aż zrobiła się fioletowa, nie mogłam jej uspokoić Jak wyszłyśmy z gabinetu to mi się żaliła bidulka.
Jest bardzo marudna po tym szczepieniu, mam nadzieję,że gorączka nas ominie szerokim łukiem.
Ala waży już 4910g i ma 56 cm a startowała z 3545g i 49cm rośnie nam księżniczka.
Skoro taka biedna paczka to nie mam czego żałować, drukarka szwankuje i nie miałam, gdzie wydrukować tego bonu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 20:15
madziallena lubi tę wiadomość
-
Oj tak szybko ucieka A jak Wasze dzieci sie miewaja?? Moja to taka gadula sie zrobila a jak juz sie wykluca i smieszek kochany Jakbyscie kiedys chcieli zrobic sobie sesje zdjeciowa to polecam tam gdzie ja bylam Kasia jest cuwona i piekne zdjecia robi https://dreamartnl.wordpress.com/
-
madziallena wrote:cos ucichlo u nas.... my jutro pierwsze szczepienie jak wasze maluszki zniosly?
Odciągałdla niej mleczko,ale nie chciała go pić-pluła nim i się denerwowała...i oczywiście był ryk.Ciekawa jestem dlaczego go nie chciała pić.
Od dzisiaj mam zaległy urlop z poprzedniego roku (10dni).
Zgłosiłam też chęć wzięcia bezpłatnego urlopu na rok-ciekawe,czy go dostanę?
Ala po szczepieniu miała stan podgorączkowy i przez 2 dni jadła i szła spać także zniosła szczepienie dobrze.
Święta jakies, takie jak nie Święta, dużo roboty koło małej i w kościele nawet nie byłam, za rok bedzi inaczej
Piszcie dziewczynki co u Was i Waszych pociech.
Marta.jak córcia zniosła podróż do Polski? Często się zatrzymywaliście?
Miłego wieczorumadziallena lubi tę wiadomość