Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez kupilam w Polsce w moim osiedlowym warzywniaczku
-
Amarranta jasne se mozesz dodawać do wszystkiego. Ja oprócz tego ze pije zawsze posypuje sobie moje płatki na sniadanie ktore jem. Kleik nie jest jakiś super i te mielone z woda gorąca tez początkowo mi średnio wchodziły ale teraz juz mi nawet smakuje
-
Aaaaaaaaaa ciekawe jak tam Sarna i jej malutka

Agatte, Monika Kochane nie zazdroszcze perypetie z brzuszkiem u Maluszków i nocnych pobudek z tym związanych
U Nas do tej pory na szczescie na palcach jednej ręki mozna by policzyc gorsze nocki i oby tak dalej.
Agatte dobrze Monika mówi...Malutka musi poczuc innego smoka i tyle. I niestety tak to z Maluszkami jest, ze jednym podchodzi avent innym Nuk, a jeszcze innym np. MaM i musisz próbowac, który najlepiej Malutkiej podpasuje
Maarta ja tez beczałam i jak Alusia zobaczyłam i teraz jak Xavierka mi dali na brzuch. To jest niezapomniane przezycie i na samo wspomnienie mam łzy w oczach
To sa najpiękniejsze chwile, które człowiek pamięta do konca zycia
już niedługo i Tobie bedzie dane taką chwilę przezyc 
Kasia ja dopiero po porodzie smarowałam sutki, jak zaczeło bolec
ale rewelacyjnie spisała sie masc lansinoh. W szpitalu bez problemu dawali, a poźniej do domu starczyłą mi jedna tubka, bo po jakis 4 tygodniach brodawki i sutki sie wygoiły - a wyglądały tragicznie, bo nawet krew leciała
na takie poranione brodawki super działa tez okład ze schłodzonej torebki z zaparzonej herbaty. Ulga niesamowita 
psioszka Ty się tam Kochana oszczędzaj trochę więcej i odpoczywaj
Mamax dziękuję Ci bardzo za odpowiedzi odnoscie AZS i mam prosbę, czy mogłabys mi ewentualnie na priv napisac jakimi kosmetykami pielęgnujesz Maksymilianka, w czym pierzesz, czy jakiejs specjalnej poiscieli uzywasz? co je Twój Maluch itp. i jak to byłow tej klinice i kto Was tam skierował? będę Ci bardzo wdzięczna
Nam póki co lekarz kazał jeszcze dzis smarowac i znowu przestac, zeby zobaczyc czy się znowu pojawi, a w przyszły poniedziałek mamy wizytę u alergologa i On bedzie więcej działac w tej kwestii 
Oliwka witaj
Maarta ja nie piłam tej herbaty
a widzę, ze Tobie tez na koncówce hormony dokuczają...to normalne
Muniek super, ze nowe mieszaknko macie
a kupiliscie czy wynajmujecie? i jakie duze jesli mozna wiedziec?
Ma1ta aco emek ma za dietę? białkową jakąs ze tyle mięsa zjada?
jola mak maluszek się pojawi to wszystko zmienia, ale na plus
wiadomo, ze to obowiązki i nowe wyzwania, ale najwazniejsza jest wtedy ta istotka
Siemię lniane tez kupuję w PL mielone i robię albo kisiel, albo dosypuję do czegos, do sałatek, czy nawet zupy
Pomysł z tabelka ekstra
zaraz się dopiszę
Dziewczyny mam pytanie co mamus, które mają Juz maluszki? jak Tam wasze maluszki mieszcza się do fotelika/ bez zadnych problemów? bo My mamy ten sam problem co przy Alusiu. Nasz fotelik jest bardzo wąski w ramionach i Aleks musiał się przesiadac do większego jak miał 5 miesięcy iw tedy mielismy maxi cosi mobi (montowany tyłem) niestety do tego samochodu Nam nie pasował więc sprzedalismy. A teraz widze, ze Xavierkowi juz jest ciasto w ramionach i przydałaby się Nam albo większa kołyska, albo myslę o takich dwóch fotelikach. Doradzcie co Wy byscie zrobiły. Foteliki to
http://dino.sklep.pl/nowy/britax-first-class-plus-...
albo
http://dino.sklep.pl/nowy/fotelik-maxi-cosi-opal-2... -
Sarna serdecznie gratuluję
nareszcie się doczekałaś na Zosieńkę. Dużo zdrówka wam życzę dziewczyny.
Agitka mieszkanko wynajmujemy,jest dosyć spore,ok.100m kw,trzy pokoje plus poddasze,także nareszcie będę miała miejsce na wszystko i jak goście wpadną nie będziemy się gnieść.

(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek
-
nick nieaktualny
-
Sarna gratuluję Ci kochana z całego serca i życze Ci szybkiego powrotu do formy,a Zosience mnóstwo zdrówka i radosci

Monika no własnie ten Nasz fotelik taki jakis niewymiarowy jest i bardzo wąski w ramionach:-( siemię mozesz jak najbardziej zmielic w młynku, ja tez tak czasem robiłam
Muniek fajne duze mieszkanko macie, to masz co urządzac
ja jak mieszkalismy na niespełna 40m2 to mówiłam, ze jak bede miała większe to na pewno się pomieszcze, a teraz jak mamy 75m2 to powoli juz mi brakuje miejsca 
Moje Smyki juz spią, tzn Xavier na pewno,a Alus nie wiem czy juz zasnał czy jeszcze się wierci w łózku
emek na popoludniu w pracy więc czeka mnie wieczór albo z filmem albo z książką
-
MRC tak to moja pierwsza ciąża

Agitka będę miała co urządzać i co sprzątać
bo raz więcej niż teraz. A ty korzystaj z chwili spokoju i się relaksuj.
A ja muszę się zwlec z wyrka i coś zjeść,głodna ostatnio jestem bez przerwy

-
Muniek powiem Ci, ze ja wole teraz sprzątac to większe mieszkanie niz to mniejsze jak mielismy, bo teraz kazda rzecz ma swoje miejsce i nie mam za duzo rzeczy na wierzchu więc sprzątanie szybko idzie, a jak mielismy mniejsze mieszkanie to wszystko leżało ze tak powiem na kupie i trzeba było przekładac sto razy zanim się posprzątało wszystko

Oj relaksuje się, tylko cos mnie głowa boli, a jeszcze chce na stepper wskoczyc;-) A Ty jedz Kochana, zeby Maluszek rósł
-
To fakt,ja też właśnie wszystko mam tak na wierzchu i jak muszę kurze zcierać to mnie trafia jak mam to wszystko przestawiać. Zobaczymy co to będzie na nowym

Oj jem,duuużo jem
ale inaczej nie mogę,jak mi się ssanie włączy to muszę zjeść i koniec. Miłego wieczoru