Aaaaaaaaaa ciekawe jak tam Sarna i jej malutka
Agatte, Monika Kochane nie zazdroszcze perypetie z brzuszkiem u Maluszków i nocnych pobudek z tym związanych

U Nas do tej pory na szczescie na palcach jednej ręki mozna by policzyc gorsze nocki i oby tak dalej.
Agatte dobrze Monika mówi...Malutka musi poczuc innego smoka i tyle. I niestety tak to z Maluszkami jest, ze jednym podchodzi avent innym Nuk, a jeszcze innym np. MaM i musisz próbowac, który najlepiej Malutkiej podpasuje
Maarta ja tez beczałam i jak Alusia zobaczyłam i teraz jak Xavierka mi dali na brzuch. To jest niezapomniane przezycie i na samo wspomnienie mam łzy w oczach

To sa najpiękniejsze chwile, które człowiek pamięta do konca zycia

już niedługo i Tobie bedzie dane taką chwilę przezyc
Kasia ja dopiero po porodzie smarowałam sutki, jak zaczeło bolec

ale rewelacyjnie spisała sie masc lansinoh. W szpitalu bez problemu dawali, a poźniej do domu starczyłą mi jedna tubka, bo po jakis 4 tygodniach brodawki i sutki sie wygoiły - a wyglądały tragicznie, bo nawet krew leciała

na takie poranione brodawki super działa tez okład ze schłodzonej torebki z zaparzonej herbaty. Ulga niesamowita
psioszka Ty się tam Kochana oszczędzaj trochę więcej i odpoczywaj
Mamax dziękuję Ci bardzo za odpowiedzi odnoscie AZS i mam prosbę, czy mogłabys mi ewentualnie na priv napisac jakimi kosmetykami pielęgnujesz Maksymilianka, w czym pierzesz, czy jakiejs specjalnej poiscieli uzywasz? co je Twój Maluch itp. i jak to byłow tej klinice i kto Was tam skierował? będę Ci bardzo wdzięczna

Nam póki co lekarz kazał jeszcze dzis smarowac i znowu przestac, zeby zobaczyc czy się znowu pojawi, a w przyszły poniedziałek mamy wizytę u alergologa i On bedzie więcej działac w tej kwestii
Oliwka witaj
Maarta ja nie piłam tej herbaty

a widzę, ze Tobie tez na koncówce hormony dokuczają...to normalne

Muniek super, ze nowe mieszaknko macie

a kupiliscie czy wynajmujecie? i jakie duze jesli mozna wiedziec?
Ma1ta aco emek ma za dietę? białkową jakąs ze tyle mięsa zjada?
jola mak maluszek się pojawi to wszystko zmienia, ale na plus

wiadomo, ze to obowiązki i nowe wyzwania, ale najwazniejsza jest wtedy ta istotka

Siemię lniane tez kupuję w PL mielone i robię albo kisiel, albo dosypuję do czegos, do sałatek, czy nawet zupy

Pomysł z tabelka ekstra

zaraz się dopiszę

Dziewczyny mam pytanie co mamus, które mają Juz maluszki? jak Tam wasze maluszki mieszcza się do fotelika/ bez zadnych problemów? bo My mamy ten sam problem co przy Alusiu. Nasz fotelik jest bardzo wąski w ramionach i Aleks musiał się przesiadac do większego jak miał 5 miesięcy iw tedy mielismy maxi cosi mobi (montowany tyłem) niestety do tego samochodu Nam nie pasował więc sprzedalismy. A teraz widze, ze Xavierkowi juz jest ciasto w ramionach i przydałaby się Nam albo większa kołyska, albo myslę o takich dwóch fotelikach. Doradzcie co Wy byscie zrobiły. Foteliki to
http://dino.sklep.pl/nowy/britax-first-class-plus-...
albo
http://dino.sklep.pl/nowy/fotelik-maxi-cosi-opal-2...