Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Candela ja tez mieszkam na Wilmersdorfie:) jak masz ochote na spacer ze mna i moja Gabrysia to mozemy sie umowic:) Z mila checia Cie poznamy:)
MonikaDM co to za fura? chwal sie;) i gratulacje;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 15:39
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny.
Zakup niby planowany ale dopiero na poczatek przyszłego roku. Ale nadarzyła się okazja na Citroena C5, o ktorym nie myśleliśmy za bardzo. Auto ma 3 lata i maly przebieg a cena byla okazją. Oczywiście maz przeswuetlil auto i wydaje się wszystko ok. Jutro albo w środę go odbierzemy i maz id razu przetestuje bo jedzie do PL.Koalka, amarranta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Orchidea lepiej niz ja bo spokojniej i nie oanikowal przy kazdej zielonej kupie lub baku brzmiacym inaczej
przepraszam za soacer. Nastepnxm razem jest z Toba. Przypomnij gdtie ty mueszkasz.
Ja na codzien teh jezdze grand picasso ale nam 5 siedzen ( tak chcielismy) i tez kocham to auto;) oCassie_DE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie ja byłam od piątku do czwartku, mówili mi że muszę tyle bo zamiast szwów miałam metalowe klamry i niby nie mogli mnie z nimi puścić do domu, ale ze tu szpitale prawie jak spa, wszyscy skakali wokoło to nie narzekalam. Podpaski nie potrzebujesz wcale przecież szpital wszystko ma.
Cassie_DE, powidlowa lubią tę wiadomość