Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Candela ja tez mieszkam na Wilmersdorfie:) jak masz ochote na spacer ze mna i moja Gabrysia to mozemy sie umowic:) Z mila checia Cie poznamy:)
MonikaDM co to za fura? chwal sie;) i gratulacje;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 15:39
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny.
Zakup niby planowany ale dopiero na poczatek przyszłego roku. Ale nadarzyła się okazja na Citroena C5, o ktorym nie myśleliśmy za bardzo. Auto ma 3 lata i maly przebieg a cena byla okazją. Oczywiście maz przeswuetlil auto i wydaje się wszystko ok. Jutro albo w środę go odbierzemy i maz id razu przetestuje bo jedzie do PL.
nick nieaktualny, amarranta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Orchidea lepiej niz ja bo spokojniej i nie oanikowal przy kazdej zielonej kupie lub baku brzmiacym inaczej
przepraszam za soacer. Nastepnxm razem jest z Toba. Przypomnij gdtie ty mueszkasz.
Ja na codzien teh jezdze grand picasso ale nam 5 siedzen ( tak chcielismy) i tez kocham to auto;) o
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie ja byłam od piątku do czwartku, mówili mi że muszę tyle bo zamiast szwów miałam metalowe klamry i niby nie mogli mnie z nimi puścić do domu, ale ze tu szpitale prawie jak spa, wszyscy skakali wokoło to nie narzekalam. Podpaski nie potrzebujesz wcale przecież szpital wszystko ma.
nick nieaktualny, powidlowa lubią tę wiadomość