Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Wendy powiem tak w pl jest wiekszy wybór tak mi sie wydaj sa i króliczki i inne mięska a tu kurczak i chyba Rind . Chociaz od 8 msc musze wam
Powiedzieć ze hipp ma bardzo dobre rzeczy nawę mnie bardzo smakują .
Annaki
Zrobiłam danonki colin sie zajadał zjadł pol szklanki
-
nick nieaktualnyJest jeszcze Lamm i Kalb i to juz po 4 miesiącu. Ale fakt np. królika czy rosołu z manna tu nie ma i tych buraczków. Ale kiedyś znowu kupiłam sloiczek z brukwią z Alnatury czego w PL nie ma. I tu są sloiczki 4,6,8,10,12 miesięcy a w PL jeszcze dodatkowo 5 i 7. Mnie tam te sloiczki stąd smakują.
Ja wtrącę o glutenie. Ja przez jakies 3 tyg. gotowałam mannę i didawalam do obiadu a pozniej olalam i dawałam cala porcje kaszki glutenowej, wszystko jest ok. Ten początek z manna zrobiłam po to żeby zobaczyć reakcje. -
nick nieaktualnyWendy :-* dziekuje... tez licze ze uda nam sie tym razem szybciej niz za pierwszym razem i bede u was juz pelnoprawnie
Co do przeniesienia numeru to tak jak Endokobietka mowi 30e z centami. Ciocia sie dopiero do innej sieci komorkowej przenosila i tak tez placila...
Ci do neta my wszystko (net, tel domowy i komorki) i jestesmy zadowoleni...maya34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika dzięki za odpowiedź,u nas właśnie policzki w miarę czyste,raczej najgorzej jest na czole i brzuszku. Kurcze nie wiem może to przez płyn do prania,no nie mam już koncepcji! Tak w ogóle to w czym pierzecie ciuszki maluszkom? Ja mam persil ten dla dzieci,może spróbuje inny.
Wendy dzięki
Koalka my mamy właśnie mebelki z seri Hensvik,łóżeczko i przwijak. Nie wiem czemu na zdjęciu nie ma tej półki,my ją mamy,ale ostatnio mąż ją zdjął bo strasznie trzeba było uważać żeby przy podnoszeniu małego,nie uderzyć go w główkę.
Też trochę jestem zawiedziona że z łóżeczka nie są wyjmowane szczebelki,ale może coś wymyślimy. Dwa poziomy myślę że akurat są w sam raz.
Wypełnienia jeszcze nie mam do tej pościeli,mam inną ale nie pasujeale to się zamówi później.
My mamy dodatkowo kolyske,kupiliśmy używana i ci ludzie dali nam do tego pościel,ochraniacz,moskitiere i właśnie ten stojak,który wykorzystałam do łóżeczkaw tym zestawie niestety nie było.
Śmiało pytaj,jak tylko potrafię to pomogę
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyZgrali sie czy co... moj ukochany gin z KWZ tez na urlopie... ale pani wpisala moje wyniki bety do karty i chciala teraz innego lekarza zapytac ale kazdy akurat ma pacjenta wiec jak ktorys wyjdzie z gabinetu to zapyta co i jak o tym mysla i jesli nie zadzwoni to znaczy ze tez raczej przeciwwskazań nie widza, ale musze w przyszlym tyg zadzwonić i podac wynik z poniedzialkowej bety... tak wszystko dobrze bedzie to w 1 dzien @ moge dzwonic ze bede i przyjechac oznaczyc hormony i po recepty
Teraz tylko zeby nie powiedzieli ze jednak nie i oby nie zadzwonili! i byle beta byla zerowa z poniedzialku teraz!
Magdalena a te liczby przy twoim nicku to data urodzin? -
nick nieaktualnyMuniek na brzuszek malemu przeszło na koncu. Podobno przy AZS u niemowlaków właśnie te na policzkach jest najbardziej charakterystyczne, skoro u Was tego nie na to juz świadczy troche przeciw AZS. Spróbuj zmienić proszek i plukaj ubrania 2 nawet 3 razy (ja rak robię i tak poradzila mi lekarka od AZS), ubranka pierz razem z Waszymi bo i tak nosicie i przytulacie Samiego więc nie ma sensu osobnych detergentów używać. Ja nie używałam tego Persila, ba poczatku byk Ariel a pozniej maz kupił Dasch i jest ok. Czasami używa Lenora takiego jasnego albo takiego plynu z Netto Kuschel coś tam...ale nie zawsze. Tylko plukam naprawde min. 2 razy. To tyle co mogę Ci doradzić od siebie. A co mówi polozna albo lekarz, pokazywałaś komuś małego?
Co do sloiczkow to fajnie by bylo jakby tu dodatkowo mozna bylo dostać te co w PL -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonikaDM ja czesto uzywam tego Kuschel cos tam pomaranczowego... uwielbiam ten zapach... a ostatnio softlan fioletowy i pomaranczowy (blutorange i cos tam) super sa...
MonikaDM :-* no niestety nie zawsze mozna cos sie odrazu dowiedziec ale mam nadzieje ze bedzie jak mowisz i w sierpniu damy z siebie wszystko! -
Ja używam plyn do prania Lovela i podwójnie plucze.tetaz do płukania dodaje troche białego Ver Nel lub Lenora.w ogole to zakochana jestem w żółtym Lenorze ale to nasze tylko w nim plucze.musze spróbować tego Kuchela właśnie.to ten z misiem co nie?kiedys miałam ale białego jeszcze nie próbowałam
-
nick nieaktualnyWendy wrote:Roxy super Ci wyjdzie bo latem Nie będziesz musiała sie z dużym brzuszkiem męczyć i puchnac tak nie będziesz wiec pomyśl ze tak musiało być i natura chciała być laskawa dla Ciebie i ciaze będziesz przechodzić przez zimniejsza czesc roku
-
nick nieaktualnyWendy wrote:Ja używam plyn do prania Lovela i podwójnie plucze.tetaz do płukania dodaje troche białego Ver Nel lub Lenora.w ogole to zakochana jestem w żółtym Lenorze ale to nasze tylko w nim plucze.musze spróbować tego Kuchela właśnie.to ten z misiem co nie?kiedys miałam ale białego jeszcze nie próbowałam