Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monika pediatra mówił że to normalne,że niemowlaki tak mają. Z tym że zamiast mu się polepszyć jest gorzej,ten brzuszek mnie martwi. Spróbuję zmienić płyn i będę obserwować. A wizyte u pediatry mamy za niedługo więc może coś doradzi.
Dziękuję ci za rady
Magdalena tak jak już pisałam,teraz małego myje albo w olejku migdałowym albo arganowym,bo inne płyny tylko jeszcze bardziej podrazniaja.
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyMonikaDM wrote:To ja chyba nawet pomarańczowego nie widziała. Zawsze bałam taki...bialy. Tez fajny, ale rozejrzę sie za tym pomarańczowym.
Ja nienawidzę niebieskiego Lenora.MonikaDM lubi tę wiadomość
-
Roxa
Tak mam 22 .02 urodziny
Muniek
Myj w zwykłym mydle szarym bez żadnych dodatków albo sama woda i niczym nie smaruj zobacuSz czy cos jest lepiej . U nas pomogła sama woda jedynie glowke oliwka smarowałam żadnej oliwki nic . Nic ci nie szkodzi spróbować przez tydsien dwa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoalka no mi tez obojetne kiedy w ciazy bede chodzila ja sie tylko odnioslam do tego stwierdzenia ze lato w ciazy mnie ominie
a tak naprawde to nie wiadomo co mjie ominie a co nie ale tez mi to wszystko jedno byle byl maluch...
Koalka dzieki:-* nie no sponac sie nie bede (mam nadzieje, bo czasem sie wydaje ze sie nie spinasz a jednak) jestem pod opieka kliniki jak sie uda super jak nie to po 3 nieudanych cyklach iui... kiedy sie uda to sie uda i tak nic nie poradze na to jesli sie nie bedzie udawalo...
Orchidea no faktycznie caly luty zachlany -
Magdalena dziś tak umylam,w samej wodzie i niczym nie smarowałam, no zobaczymy.
Koalka my sami to przywieźliśmy,mamy kombi więc spokojnie się zmieściło. My mamy daleko do ikei,więc z transportem pewnie wyszloby dużo drożej.
nick nieaktualnyEndokobietka na jak we wszystkim sa plusy i minusy
Ja mialam rodzic w zimie, teraz jak sie poszczesci bedzie latem czy jesienia... to juz naprawde bez znaczenia... jak zaczynalismy sie starac to marzyla mi sie 2 dzieci i porod wiosna... teraz po tych dwoch latach wszystkich komplikacjach, zabiegach, zastrzykach itp wszystko mi jedno kiedy porod i modle sie choc o tego jednego malucha...Endokobietka, Koalka, annaki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koalka no wiesz,trochę miejsca w bagażniku jest,ale dodatkowo musieliśmy tylne siedzenia rozłożyć. Więc obawiam się że do sedana wam to nie wejdzie. Ciężko mi stwierdzić.
Tak jak pisałam mamy też kolyske i na początku mały spał w niej z nami w sypialni. Bo jednak strasznie się bałam i co chwilę patrzyłam czy oddycha i takie tampotem przez dzień brałam tą kołyske do salonu i tam był cały dzień. Teraz w nocy śpi już w swoim pokoju,czasem przez dzień też,a jak rozrabia to biore go do kołyski żeby był z nami
niestety w leżaczku jeszcze nie lubi za bardzo.
nick nieaktualny
-
Witam Was. Ja mam siostrzenca z 29.02 biedny ma urodziny co 4 lata. Muniek ja i koleżanka do kąpieli dodajemy oliwę z oliwek i mleko
skóra jest mega nawilżona i nic nie wyskakuje, więcej już potem niczym nie smaruje bo nie trzeba. Myślałam że będzie brzydko pachnieć ale wcale nie, córcia nadal pachnie bobaskiem:)
Muniek lubi tę wiadomość
Migotka85