Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
MonikaDM zrobie tak jak ty z glutenem:)
-
Kasia
Ja poprostu zaczęłam na wieczorem dawać kaszkę na gęsto na poczatku bardao colinowi nie smakowało wiec zjadał 2-3 łyżeczki próbowałam próbowałam az po miesiącu nagle zaczęło bardao smakować i zjada cała miskę .
Annaki
Udanego urlopu
Moj maz ma od jutra urlop wiec w przyszłym tyg tez wyruszamy na nasze wakacje . Pewnie przez najbliższe 2 tyg nie bedzie mnie turaj bo chce maksymalnie wykorzystać czas z moimi chłopakami .amarranta, annaki, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
A no faktycznie Koalka,zamotałam się
Annaki udanych wczasów,troszkę zazdroszczę tego pobytu nad morzem
My dziś ostatnie zakupy,jutro wielkie pakowanie a niedzielę w drogęoj nie mogę się doczekać mamuni mojej
Miłego weekendu już teraz wam życzę,bo potem już chyba czasu nie będę miała się odezwaćlucy1983 lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Hej.mialam jechac na tydz do pl ale jednak zostaje.pojedziemy tak jak planowaliśmy 21.08.a dziś jadę do brata 3godz drogi on mieszka bliżej granicy.
Dziewczyny kolega męża znów dzwonil do tego 1&1 i mówią ze za te dwa mies niby nie będziemy płacić a jak im się nie uda przenieść nr to rozwiążemy umowę z ich winy.efekt taki ze dzis mam neta ale telefon dalej nie działa.nie wiem jak to możliwe -
nick nieaktualnyAnnaki udanego urlopowania
Ja z kolei gluten dawałam w porze obiadowej zeby zaobserwować ewentualne reakcje alergiczne i żeby w nocy w razie czego brzuszek nie bolal...nie wie czy dobrze ale naczytałam się ze tak lepiej, ale jak każdemu wygodnie.
Magdalena Tobie tez udanego urlopu.
Ale Wam zazdroszczę tych urlopów...my planowaliśmy Grecje ale teraz to raczej nie, pozniej Turcje no ale teraz to tez dupa i jyz sami nie wiemy, tym bardziej ze maz pojechał do PL podpisać wstepna umowę sprzedaży domu i nie wyszlo wiec pojechal na darmo.
Jestem zla na 1&1 bo do dzid mamy z nimi umowę a telefon odlaczyli nam juz rano a skoro fo konca 31.07. to znaczy chyba ze do 24:59 dnis dzisiejszego s ważny Tel. miałam wykonać.
Tez mnie nie będzie przez kilka dni bo od jutra nie mam Internetu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewcyzny! Co tu taka pustka i cisza??
Ja dzisiaj znowu w pracy, Jas od czwartku zdrowy, mam nadzieje, ze tak zostanie, bo w czwartek podjescie nr 3 do 2 dawki MMR. Mam nadzieje, ze wkoncu sie uda.
2 dni Home Office dobrze nam zrobily.
Koalka, Wendy, amarranta, powidlowa, MonikaDM, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWszystkie wakacjuja ze tak pusto tu ostatnio...
Endokobietka cudo z twojego synka
Ja juz dzis po pobraniu krwi na bete i lekarzu... wszystko ok jeszcze na bete czekam do jutra, rano moge dzwonic i pytac jak wynik...Endokobietka lubi tę wiadomość
-
Endokobietko Jasiek jest superowy:) a co on robil w tym pudle??
My jedziemy do Swinoujscia jak sie uda znalezc nocleg ale tylko na 3 noce. A jak nie to bedzie trzeba cos innego wykombinowac. Wczoraj plynelismy sobie Szprewą po Berlinie i Gabrysi chyba woda sie spodobala, bo spala jak zabita prawie cały rejs
Ale pogoda..chyba z 30 stopni. Bylismy do poludnia na spacerze a teraz chyba wyjdziemy dopiero po 17 bo taki skwar leje sie z nieba.