Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassie mi polozna po cc polecił Indische Flohsamen. Tylko to bylo ok. 1,5 miesiąca po cc ale dzialalo tak jak siemie lniane.
Najlepsza zabawa Vincenta: wspinaczka po mamie i stanie trzymając sie jej nosa, ucha a najlepiej cycków a druga pt. "co pies ma dzis na śniadanie?" jest jeszcze jedna "jak wykurzyć psa z legowiska".
Zrobiłam malemu ta manne na wodzie i dodałam starte jabłko, zjadl bez krzywienia wiec od czasu do czasu będzie taki deser.amarranta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie serdecznie gratuluję
dużo zdrówka dla was!!
My w nocy wróciliśmy do De,wszystko co dobre szybko się kończy niestety. Podróż niestety nie najlepsza,Samuel zamiast spać to ciągle płacz. Dopiero u mnie na rękach się uspokoił i spał. Ale nie powiem żeby to było odpowiedzialne,tzn wyciągnąć go z fotelika,ale nie było innej rady.
Rodzinka oczywiście zachwycona nimno i muszę się pochwalić,problemy ze skórą zakończone
mycie w samej wodzie nie przyniosło efektów więc kupiłam w końcu oilatum,już po dwóch kąpielach było lepiej,a teraz ma już super mięciutką skórę
buzie zaczęłam mu smarować kremem bambino i również jak ręką odjal,problemy się skończyły
jestem przeszczesliwa,bo bałam się że to AZS.
Teraz to modlę się żeby te upały się skończyły,już nie da się normalnie funkcjonować
Miłej niedzieliamarranta lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Cassie super, ze u Was w porządku:) siemię lniane działa na wzdęcia? Nie wiedzialam, kurcze muszę zacząć je§ć, bo mam z tym niestety problem od porodu
i sab simplex? Nie pomyslalam, w sumie logiczne
Monika, no to fajne Vincent ma zabawy
Muniek, super, że poradziliście sobie z problemami skornymi!
A my pozdrawiamy ciocie ze Szczecina! Wczoraj przyjechalismy na chrzciny kuzynki Kalinki, bo mąż jest chrzestnym. On juz wrocil do De, bo musi jutro do pracy, a nas odbierze za tydzien. Podróż ok Kalinka spałaale później cierpiała od upałów..
Endokobietka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie_DE wrote:Fotki z tel nie umiem wkleic.
Urodzil sie o 8.24 wazy 3135g 47cm
Malutki ale przeslodki
Czujemy sie ok. Pocyccalismy i maluszek zasnal i tak sobie spi na mojej piersi
Bracia zachwyceni inszczesliwi a tata jeszcze bardziej.
Wiecej napisze jak bede w domu.
Moje Gratulacje -
nick nieaktualnyAnjaniebieska witaj serdecznie. Mam nadzieje ze trzeci poród juz w DE będzie z lepszymi wspomnieniami. Widzę ze u Ciebie parka jest a trzecie szczęście juz się ujawnilo? Macie juz imię? Skąd jesteś?
Lilmama nasz Vincent urodził sie w styczniu i jeszcze w styczniu dostaliśmy i EG i KG. Ale Annaki na KG czekala prawie rok. -
My KG otrzymaliśmy chyba w ciagu miesiąca a EG w ciagu 3 miesięcy..
Padamy przez te upały..żyć sie nie da a w domu juz wariuje:( na spacery chodze od 9-11 a potem kisimy sie w domu- masakra! Chce zimy!!! -
MonikaDM wrote:Anjaniebieska witaj serdecznie. Mam nadzieje ze trzeci poród juz w DE będzie z lepszymi wspomnieniami. Widzę ze u Ciebie parka jest a trzecie szczęście juz się ujawnilo? Macie juz imię? Skąd jesteś?
Lilmama nasz Vincent urodził sie w styczniu i jeszcze w styczniu dostaliśmy i EG i KG. Ale Annaki na KG czekala prawie rok.
Nasze 3 Maleństwo to prawdopodobnie synek- Leośjestem z Norymbergii
-
MonikaDM wrote:Endokobietko ja daje takie pelnoziarniste kaszki ale chodzi mi o mannę i jak ja przygotować bo ja mam taka do gotowania.
hej
To zalezy czy to jest kasza manna błyskawiczna czy nie
jak mieliśmy błyskawiczną to gdy mleko/woda się zagotowało to wsypywałam jakąś ilość, zależy czy do zjedzenia w miseczce czy w butli (my robiliśmy w butli więc nie dużo dawaliśmy) i wyłączałam gaz/prąd i ona sobie dochodziła a ja mieszałam, dodawaliśmy też kakao...
-
nick nieaktualnyAnjaniebieska to koniecznie musimy sie umówić na soczek bo ja tez z Norymbergii jestem
A gdzie dokładnie mieszkasz? Zastanawialas się gdzie chcesz rodzic. Ja mieszkam na Schweinau, stacja metra Hohe Marter.
Tez myślałam nad imieniem Leon podoba mi się. A kasze manne mam taja zwykla chyba, że trochę ja musze pogotować i mieszać ale dalam rade, dziękuję