Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cassie trzymam kciuki
już zaraz utulisz swojego bobasa
mąż będzie z Tobą?
Orchidea, my mamy tylko polskie obywatelstwo:)
Powidlowa, pesel w urzędzie miejskim, je§li w Polsce. A tu w ambasadzie chyba raczej. Heh, ja tu czytałam, że można z aktem jechac i nie sprawdzalam tegoAnnaki chyba pisala ze miala kintrole nawet
Kasia, te staniki, to są też w sklepach stacjonarnych, na bank w Berlinie jest, nie musisz przez neta zamawiacWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 03:21
-
nick nieaktualnyTak rodzimy razem.
Szpital super ale juz mam nerwa ze kobiety przed porodem klada na salach z tymi po porodzie...
Chcialam sie wyspac nie ma szans... Syn sasiadki nie placze on drze sie na okraglo...
O 5 przyjda mnie budzic. Jezu ja jak zombie wygladam...
Jeszcze 4 godziny
Melka, amarranta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie gratulacje wielkie!trzymam kciuki za grzeczne spokojne dzieciątko oby mamcia sie wyspala
Dziwne ze juz lezalas z kobietami po porodzie...nie zazdroszczę.ja tam miałam cala sake dla siebie przez caly pobyt ale to miasto male to może dlatego.
Koalka nie spacerujemy dużo bo młody szybko zaczyna mi marudzić i musze go wtedy do cyca przystawić a tu prawie nie ma gdzie usiąść po drodze wiec najbezpieczniej wietrzyć die blisko domu niestety.zaluje bo czuje już ze zaczynam tyć przez to -
nick nieaktualnyFotki z tel nie umiem wkleic.
Urodzil sie o 8.24 wazy 3135g 47cm
Malutki ale przeslodki
Czujemy sie ok. Pocyccalismy i maluszek zasnal i tak sobie spi na mojej piersi
Bracia zachwyceni inszczesliwi a tata jeszcze bardziej.
Wiecej napisze jak bede w domu.Melka, Endokobietka, roxa, amarranta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie gratulacje. Odpoczywaj:)
Amarranta zamowilam przez internet i idealnie trafilam z rozmiarem..jest genialny! Dzieki za namiar:)amarranta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie głównie do mam mających starsze dzieci niz Vincent...czy dawałyście dzieciom kasze mannę ale tak w calej porcji, bo ja tylko jako wprowadzanie glutenu i zastanawiam się czy moge dać malemu manne na mm lub na wodzie z owocami. Moze mamy młodszych dzieci planują dawac wuec tez się podzielcie dziewczyny wiadomościami.