Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika Lena z drugiej drzemki zrezygnowała jakoś ok 10 mies, właśnie tez był problem z zasnieciem, po czym jak spala nawet 30 min to w nocy często się budziła, przesunelam wtedy pierwsza drzemkę o pół godz, i wtedy jakby połączyła ilość spania z dwóch drzemek, spala po ok2-3 godz, wczesniej jedna drzemka 1,5 godz druga pół. Okazało się że dawała radę do wieczora bez tego drugiego spania, pierwsze dni nie były łatwe bo trochę marudzila ale spać nie chciała, ale uregulowała to sobie. No i sen nocny się poprawił, nie budziła się tak często.
-
nick nieaktualnyDziekuje Dziewczeta, tak mysle, ze lekarz bedzie mi opowiadal o badaniach itp. Wczoraj tylko na szybko powiedzial czego nie jesc
jakie witaminki brac itd. I jak milo, ze Wy tez z Bawarii
No ja tych moich 33 lat tez nie odczuwam, czuje sie mlodo wiec bede mloda mama z dzidzia
annaki, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja Was tak czytam, o Waszych akcjach sklepowych z Lidla czy Aldika i wczoraj bedac w Aldim po dresy dla siebie az przystanelam przy bodziakach, ale sie powstrzymalam, bo stwierdzilam, ze zanim pojda w uzycie to zolte sie zrobia albo kurz je opanuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Monika dm
U nas nie ma kropek czerwonych . Co do majtek ja używałam pielucho majtek dla Colina jak miał okres ze nie chciał ani sekundy leżeć na przewijaku wtedy stał a jak ciach na pupke jedynie nie sprawdzały sie przy kupie ale to z mojej winy bo głupie nie wiedziałam zr rozrywają sie po bokach tylko ściągałam jak majtki ha ha .
Respekt ze oddajesz dziecko tm ja chyba będę miała koszmar oddać młodego do przedszkola za 2 lata :p
Mamax
Pierwsze słyszę o rajstopach do raczkowania az z ciekawosci weszłam na str Lidla i sa niestety online juz nie idzie zamówić moze uda mi sie kupić normalnie
Witam nowa mama
Teraz przepraszam nie pamietam kto co
Wiec na body mozna kupić np na Allegro takie przedłużacze jesli sa za małe za dole a rękawki dobre dopina sie to cos magicznego i pasują
http://www.krainapieluszek.pl/image/data/PUPULKI/IMG_6344.jpg
Cos takiego
Ubranka H&m ! Kocham !! Sa dla mnie najlepsze ze wszystkich . Tylko rozmiarówka troche dziwna .
Ja w aldiku nakupowalam pewno bodziakow i mam zapas na pol roku wiec z Lidla nie skorzystam
Annaki
U nas drzemki zmieniają sie co chwile kiedys Colin spał co 2 godz teraz nie spi od 14 do 19:30 . Wiec mysle ze lalunia ustawia sobie swoj rytmWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 12:35
-
Magdalena- Jestem wsciekla na te rajtuzy z lidla. Dzisiaj nalozylam Juliankowi, poohodzil w nich godzine i juz zrobila sie dziura na pupie
Ja ciuszki z H&M tez uwielbiam i tez uwazam ze sa najlepsze
Krysiak- Witaj i rozgosc sie
Annaki- Jezeli Lenka nie chce spac popoludniu pozwol jej na to, mysle ze pare dńi i wroci do drzemek. Moj Juluan ostatnio nie chcial miec dwoch drzemek tylko jedna. Pozwolilam mu na to ale po tygodniu sam powrocil do wczesniejszych dwoch drzemekKiedys czytalam gdzies ze dzieci czasami tak testuja swoj organizm czy moga juz sobie pozwolic na dluzsze czuwanie
(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
[/url]
[/url]
[/url]
-
Hej dziewczyny
ja dziś po kolejnej wizycie u gin i pierwszym ctg i lekarz mnie trochę zaniepokoił, powiedział że synek za spokojny na tym badaniu i za tydzień już mam kolejną wizytę aby powtórzyć ctg.
O tyle dobrze że na usg wszystko wyszło w porządku choć teraz będę się stresować przez ten tydzień oby czas szybko zleciał
Co do ciuszków z H&M to też mi się bardzo podobają i też tam kilka kupiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2015, 13:20
-
Dzięki dziewczyny
, no cóż musimy poprobowac bo bez sensu trochę kłaść ją na siłę, dziś nie śpi, ale bawi się w najlepsze juz nawet bylysmy poszaleć na dworze
Po południu jedziemy do lekarza, Lena ma dziś zaplanowana powtórkę szczepienia chyba tego pierwszego ale kaszle ciągle więc jedziemy sprawdzić najpierw co to za kaszel i pewnie umawiać się na nowy termin -
nick nieaktualnyMelduje ze dzwonili z kliniki... beta oczywoscie negatywna co bylo jasne...
Ale mnie zaskoczyli bo mialy byc 3 stymulowane i iui a kazali sie zastanowic czy jeszcze robimy jakies na naturalnych staraniach czy podchodzimy od razu do iui... Powiedzialabym od razu ze juz iui ale z dwoch powodow musialam to przemyslec i obgadac...
Rozmawialam z mezem i decyzja podjęta... Podchodzimy do ostatniego stymulowanego, wlasnie raz ze jedziemy do pl i nie chcemy sobie stresu robic przed wyjazde i wszystkiego na wariackich papierach a dwa ze mi sie ten cykl nie podobal za bardzo w odczuciach w porownaniu do wszystkich poprzednich stymulowanych zwlaszcza druga faza wiec chce zobaczyc jak nastepny bedzie wygladal... Teraz czekam na @ (oby jutro/pojutrze byla) i ruszamy z ostatnim przed IUI... -
nick nieaktualnyAaaahhhh to takie buty...nasze dziewczyny sie znają
Ale to super. No no, Roxa zaraz pelna para będzie ciazowo gonić Krysiak
Ja tez lubię te dziecięce ciuszki z H&M...zniwu zrobiłam skrót myślowy...ja tam jakos nie umiem kupic nic dla siebie i dlatego zadko tam wchodzę. Ja lubię tez C&A ubranka do dzieci i czasami kupuje tez w KIK, ostatnioelu nowe rzeczy dla dzieci i kupiłam malemu kilka fajnych rzeczy.
Magdalena właśnie dzis zakladalam Vincentowi na stojaco te pielucho majtki, no super sprawaTe przedłużki widziałam juz gdzieś.
Mamax ty nie strasz bo ja dzis kupiłam 2 pary tych rajstop w Lidlu. W ogole sporo dziś ta dla niego kupiliśmy bo i body, bluzeczki, dresik welurowy i spodnie na szelkach i skarpety tez wzięłam. Tylko wszystko wzięłam większe, juz ba 86.roxa, krysiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonikaDM tak my sie z Krysiakiem z ovifrienda znamy
Bardzo sie ciesze ze tutaj dotarla...
A co do propozycji lekarza to bardzo dobrze! Ostatnio podjelismy juz decyzje o inseminacji ale udalo sie tuz przed... i teraz plan byl ze 3 razy sie sami staramy tylko stymulowana ja a jak nie uda sie to iui... no a dzis stwierdzili zebym sie zastanowila czy chce jeszcze normalnie czy juz inseminacje... szczerze jakby nie wyjazd do pl i ten dziwny cykl to juz bysmy podchodzili ale nie chcemy na wariata wszystkiego w stresie przed wyjazdem wiec jeden jeszcze sami pobaraszkujemy a jak sie nie uda to inseminacja... strasznie sie ciesze ze sie wszystko przyspieszylo...
krysiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja mam pytanko do Was. Znowu, heheheh
czy gdy zachodzilyscie w ciąże pracowalyscie? Bo zastanawiam sie kiedy powiedzieć o tym szefowej. Tzn ona już troche przygotowana na to jest, bo jakis czas temu opowiedziałam jej ze sie staramy ale mamy problemy, ponieważ miałam już dość kombinowania jak wydostać sie z pracy na wizytę do lekarza, ale mimo to chyba sie zdziwi
teraz jeszcze nie powiem ale zastanawiam sie czy zrobić to gdy już dostanę mutterpass... Czytałam troche w firmowym intranecie, myśle ze im wcześniej powiem tym lepiej bo wtedy tak troche pod ochrona jestem. Może sie zlitują i zabronią robić nadgodzin
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja będe nadal pracować, tak długo jak będe sie mieć dobrze a mam nadzieje, ze będzie wszystko git
kwestia raczej właśnie tego kiedy powiedzieć bo nie chciałabym za wcześnie wyskoczyć z taka info a z drugiej strony wtedy gdy z szefowa o tym rozmawiałam prosiła, bym jej szybko powiedziała, bo ona chciałaby mieć czas to jakoś zorganizować, bo chciałaby abym po macierzyńskim wróciła do jej zespołu.... Wiec za jakis czas pewnie jej powiem.... Zreszta cieżko mi już troche to ukrywać. W pracy wszyscy albo przeziębienie albo kaszlą a ja siedzę w kącie opatulona szalikiem i obserwuje sytuacje. Dzisiaj szefowa wręcz spytała czy czasem chora nie jestem