Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny chyba odkrylam czemu Gabrysia tak czesto budzila sie w nocy a w dzien krotko spala..ona lubi jak jest chlodno w pokoju..po 7 miesiacach rozwiązalam zagadke..ech...kiepski ze mnie detektyw..
U nas mąż chory i tak sie boje zeby Gabrysi nie zarazil. Podaje profilaktycznie wit.C -
Monika chrzcin nie chcemy odwoływać( mamy na 17) więc pojedziemy w środę do Pl. Właśnie dzwoniłam do Młodej jej powiedzieć że nie przyjedziemy i mi smutno, moja mama oczywiście że przesadzamy ale dla mnie Nel jest za mała żeby ją narażać na coś takiego. Moglibyśmy coś kombinować z noclegami u dalszej rodziny ale z kolei z Małą to juz nie takie łatwe.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTigana no wierze ze ci przykro... A tym bardziej ze i tak bedziecie w pl... A tobteraz sie zatrzymacie u tesciowej czy mimo wszystko u rodzicow twoich?
P.S. Licze ze wrzucisz zdjatko Kornelki albo chociaz na mms-ka do ciotki z nowa fotkabo pewnie juz wam ladna panna wyrosla...
Tigana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia coreczka szwagierki tez bardzo zle sypiala o 3rż jak w pokoju bylo cieplo... ona to nawet do 3rż nie wiedziala co to kolderka bo sie co chwile budzila pod nia... wiec od niemowlactwa spala jedynie pod kocykiem... Teraz sie jakos przekonala do poscieli...
-
nick nieaktualnykrysiak wrote:Ja tez pilnie czytam, mimo, ze nie adresowane do mnie i staram sie jak najwiecej zapamietać....
A tam "do mnie, nie do mnie", jakby coś bylo poufne to by na Privach leciałoInfo dla wszystkich. Poczekajcie jak same za niedługo będziecie odpisywać na takie pytania;) Ja pamiętam jak tez zadawalam masę pytan w ciąży
krysiak, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia Vincent tez woli chłodniej, tu się kompletnie wdał we mnie. Bo mąż to wiecznie opatulony i zawinięty jak rolada...no mowie Wam, nawet jakbym sue dobrać do niego chciala to nie da rady bo taki pozawijany
annaki, Tigana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mikejla wrote:Dziękuję Wam - u mnie w USC widocznie pracują wredni ludzie. Wysłałam tam brata, dziś pracuje babka, która chyba ma dobry humor! Mam nadzieję, że się uda - maya34 tak właśnie o międzynarodowy będzie prosił. Dziękuje i miłego dnia
Przerabialam to niedawno dla mojego męża brała jego babcią (ktoś z rodziny ma prawo) w dodatku jak powiesz, że miedzynarodowy, bo potrzebujesz do pracy to masz za darmo -
MonikaDM to znowu ja mam tak samo jak Twoj mąz..moja babcia miala kiedys taką wielka grubą pierzyne...oj oddalabym wiele za takie cudo;) Kurde mam uchylone okno wiec przykrylam Gabule kocykiem a spi w polarowym pajacu, ale stwierdzilam ze jej pewnie zimno bedzie a ta sie budzi..wzielam kocyk i spi..no co za przypadek;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 23:09
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVincentowi wyszedl piąty ząb: lewa górna dwójka (zawsze pierwsze wychodzą mu po lewej stronie póki co), no ale wada ząbków jest spora bo juz ukruszył sobie górna jedynkę. Za tydzien mamy termin u jakiegoś specjalisty od zębów mlecznych...nawet nie wiedziałam ze dzieciom na mleczaki tez mozna założyć korony.
-
Annaki dostałam to co na stronie było. Sesja oczywiście była, ale dokupulismy tyło 2 zdjęcia po 10 euro, bo wszystko drogie było i nie opłacało się kupować osobno, lepiej było kupić całość , a całego zestawu nie wzięliśmy bo juz mieliśmy umowionà sesje u babeczki która nam ciążową robiła. Nie chcieliśmy dwa razy płacić.
-
Monika i Roxa ale mnie rozbawilyscie tymi swoimi chłopami
, mojemu z kolei ciągle gorąco, chyba najchętniej by nago biegał
Monika dziś kupilam te pieluchomajtki, tylko wziełam za duże, bo skusilam się na 5, a powinnam wziąć chyba 4, ale one mnie zmylily że są do 15kg a Lena ma juz ze 13 i myślałam że będą za małe, ale zalozylam je i testuje. kurde poszłam do lidla po kombinezon bo od dzisiaj miały być i dupa, zostały chlopiece tylko a dla dziewczynek dwa największe, ehhhh szkoda
A dziś mamy z mężem 4 rocznicę ślubu -
Dziewczyny na stronie konsulatu jest informacja
"Dokumenty wymagane do wydania dokumentu paszportowego osobie małoletniej:
wypełniony wniosek o wydanie paszportu lub paszportu tymczasowego, dostępny w urzędzie konsularnym,
kolorowa fotografia (patrz punkt I),
dokument potwierdzający tożsamość i obywatelstwo polskie,
w zależności od potrzeby – odpis skrócony lub zupełny polskiego aktu urodzenia dziecka w przypadku ubiegania się o dokument paszportowy za granicą przez osobę nieposiadającą numeru PESEL,
dokument potwierdzający uprawnienie do skorzystania z ulgi."
Jaki ten dokument potwierdzający tożsamość i obywatelstwo polskie? I czyj? -
nick nieaktualnyAnnaki u mojego meza najzabawniejsze to ze on tak po domu to po kapieli albo w sobote rano jak sie nie wybieramy nigdzie to chodzi bez skarpet, w krotkim rekawku okna uchyla zeby sie przewietrzylo i jak mowie ze zimno to on "a cos ty" a przychodzi czas do lozka isc to pozawijany jak mumia bo cos mu zimno i zmarzl hahaha...
MonikaDM, annaki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnaki no to wszystkiego najlepszego i dużo miłości:)
Może jutro też będę w Lidl to jakby były to mogę Ci wziąć, tylko jaki rozmiar i kolor. Albo spróbuj przez internet zamówić w Lidl.
Roxa no normalnie to mój mężu. Kurcze, musimy o tym pogadać hihi. Mój też potrafi pół dnia bez skarpet, bez koszulki, w samych bokserkach łazi pół dnia po domu. Dziś robił przeciąg bo mu gorąco no i przewietrzyc chciał a jak wlezie pod kołdrę to się oparła jak cnotka
annaki lubi tę wiadomość