Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPowidlowa pewnie chodzi o polski akt urodzenia dziecka.
A teraz cos z serii moje dziecko i pies: przed chwila Vincent się przewrócił i upuścil chrupka takiego długiego, wiec Fredo (nasz pies) skorzystał z okazji i ukradł tego chrupka a jak Vincent się wypłakal to zaczął gonić Freda a on nie zdążył zjeść tego chrupka wiec Vincent wziął resztę i chciał zjeść. Dodam że suche jedzenie psu tez próbuje wyjadac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 17:03
annaki, Kinga. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia hahahaha no padlam
Oj to by sie te nasze chlopy dogadaly haha...
Edit:
Dobry agent z Vincenta
siostrzenica meza znow musi sie wszystkim podzielic z psem tak wiec ten jada z.nia kanapke, kielbaske, a jak pies ledwie zapiszczy to lata ze trzeba mu nasypac garsteczke jedzonka bo placze hahaha... dodam ze ich pies zawsze piszczy kolo miski jak ktos jest w kuchni a jakby mu tam kg karmy wsypac to zezarl by do konca wiec maja udanych agentow i musza oboje dobrze kontrolowac hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 17:06
Kinga., MonikaDM lubią tę wiadomość
-
A mój mąż jest gamoń.... Kurde kupił mleko hipp 1+, chcieliśmy sprawdzić czy Lena będzie pić, ale kupił przeterminowane
, a jeszcze nie wziął paragonu, on nie ma w zwyczaju brać paragonow ani patrzeć w sklepie na daty, zawsze cos kupi co się albo zaraz skończy albo kończy się w dzień zakupu, za karę robię mu kanapki do pracy z wędlina która jest do dzisiaj
, no kupił nie sprawdził to niech je
-
MonikaDM masz cudnego synka hehe walczy o swoje a co!
A ja leze, pije gripex i modle sie by mnie nie rozlozylo jak męza. Zarazila mnue gadzina i czuje ze mnie bierze. On biedny 3 nic na kabapie w salonie spi bo kaszle i smarka wiec budzilby Gabrysie non stop.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia trzymaj sie i nie daj chorobie. Ja miałam dwa dni takie ze synka nie mogłam podnieść, masakra. O dziwo faktycznie pomoglo mi cieple mleko z miodem i czosnkiem i odrobiną mleka choc nie wierzyłam ze to działa. I nawet nie najgorsze w smaku, do tego smarowanie maścią rozgrzewającą na noc. Jakbyś miała kogoś kto wstalby w nocy do Gabi to bym Ci polecila taką miksturkę
A Vincent się psu nie daje, wręcz go terroryzuje ta ze czasami jak widzę blagalny wzrok Freda o odrobine spokoju to zamykam go na pól godziny w sypialni, czasem nie chce nawet stamtąd wychodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 22:37
-
nick nieaktualnyRoxa ja podejrzewam ze jeszcze troche i tez będą razem jeść kanapki no maly juz teraz wyciąga ręce do Freda jak je. No i naszemu psu to też ul byś mu dala to by zjadl. Ale on schroniskowy jest wiec chyba mozna mu wybaczyć.
roxa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powidłowa jeśli lubisz imbir, to zjedz (przeżuj) co godzinę plasterek świeżego imbiru, kierując sok w te bolące miejsca. U mnie się sprawdza (choć jak można się domyślić, to sam imbir nie jest zbyt smaczny), ale wykazuje od razu jakby działanie znieczulające. Ostre zapalenie gardła przechodzi mi po ok 3 dniach, początkowe stadia szybciej. Dla porównania dodam, że typowe tabletki na gardło na mnie nie działają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 17:33
-
Powidlowa tantum verde
pomoże Ci szybko i można właśnie w ciąży i przy karmieniu a nawet niemowlakom na ząbkowanie, to jest bezpieczny lek. Jest tez jakiś syrop dla karmiących ale kurcze nie pamiętam nazwy
, możesz powiedzieć w aptece to ci dadzą. A w razie gorączki możesz spokojnie paracetamol, mi to kazała brać moja gin jak jeszcze przystawiałam małą a niestety miałam gorączkę.
powidlowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z witamina K, bo podaje mojej Małej w kroplach a dzisiaj byłam z nią na wizycie kontrolnej i dostała podana witamine k. Na ile starcza taka wit.? bo nie wiem kiedy moge znow podawc te swoje(mam z polski witam k +d3 bo ta niemiecka d3 zwracała ;/ )...ehhh