Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnaki zrobiłam dzis malemu placuszki bananowe a Ty o nich kiedys pisalas, wcinal aż mu się uszy trzesly, pochłonął az 3. Mam w zamiarze jeszcze z cukini zrobic z cukinii.
Wczoraj Vincent ugryzl kawałek kostki do WC takiej okraglej z Netto z kwiatuszkiem w środku. Zadzwoniliśmy do szpitala a tam nam kazali najpierw zadzwonic do jakiegoś głównego instytutu chemicznego w Berlinie, tam podalismy nazwę tej kostki i nad uspokoili bo sklad tego to samo mydlo i zapach i powiedzieli ze od pól centymetrowego kawałka nic mu nie będzie, mieliśmy dać tylko Sab Simplex i wode do picia. Wiedziałam ze moje dziecko problemów jedzeniowych nie ma ale żeby kostkę do kibla?
No i próbowałam dać mu kaszkę na śniadanie zamiast mleka, tropem Mamax ale niestety paskuda banuje i nie zjadl wszystkiego, za to kanapke zjadl. Czyli w śniadanie będzie dostawał troche mleka i kanapkę. -
nick nieaktualnyDziękuje dziewczyny za gratulację
Powidlowa dostałaś już akt urodzenia?ile czekałaś?
Jak tam u Ciebie laktacja?Mi z piersi leci jak z kranu,dobrze że kupiłam laktator,bo tak by ciężko było,czasami jak mały długo śpi to piersi chcą mi wybuchnąć dosłownie.Mam naście pieluszek tetrowych,ale chyba muszę dokupić jeszcze,bo mały sporo ulewa i tak obydwoje jesteśmy ciągle upaprani mlekiem,on z ulania a mnie z zalania
-
Endokobietko
1 banan,2 jaja,2 lyzki jogurtu greckiego,4 lyzki mąki pszennej ale może byc tez pełnoziarnistej, 2 lyzki mleka,szczypta proszku do pieczenia tak 1/4 łyżeczki, szczypta cynamonu,szczypta soli
Wymieszać jajka jogurt i mleko dodać sypkie produkty i rozgnieciony banan.jak banan bardzo dojrzaly to bedzie fajne slodkie ale np jak damy jablko to moze byc kwaskowe i wtedy dac troche syropu klonowego. Smazyc na oleju kokosowym lub innym,w sensie wystarczy posmarować patelnie
Aha i mozna na wierzch dac konfiture lub drzem ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 14:38
-
nick nieaktualny
-
http://m.rossmann.de/produkte/enerBiO/enerBiO-Bio-Kokosoel-nativ/4305615443041.html
Ten jest z rossmana. Tego z rewe nie mogę znaleźć. Z tym że to jest drogi interes bo taki mały słoiczek to koszt ok 5-6e akw jest wydajny bo tego malo się daje. Prxymierzam się zeby zamówic na ebay bo taniej wychodziWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:07
-
nick nieaktualny
-
Annaki wlasnie chciałam popytać o ten olej
bo nie umiałam znaleźć . I ja spróbuje placków
Mamax
Jaki wozek macie ? Chodzi mi o ta laske ?
Monika dm
Oh ci chłopcy mały smakosz sie znalazł ha ha kostek do kibla :p ja dzisiaj odpakowalam jajko niespodziankę i chciałam dac Colinowi lekko polizać u góry a pn ciach i odgryzł pol jaja !! Szybko zamknął buźkę i koniec . Wiec dzisiaj moje dziecko miało dzien dziecka he he normalnie czekolady nie dostaje
Mamusie mam pytanie
Pisałam ze chce kupić nowy wozek moj stokke jest ok ale na styk mieści sie do mojego auta mama małego peugota wiec nic innego do bagażnika nie wsadzę a po drugie meczy mnie wyciąganie składanie itd wole wyciągnąć i ciachjestem najarana na quinny zapp xtra 2 ma możliwości 3 pozycji i ogolnie piekny duzo ludzi z nim widze niestety macie jakies doświadczenie ? Albo macie cos innego fajnego do zaproponowania
Ah zapomniałam Colincia dopadł katar pierwszy w życiu . Bylismy u lekarza dostal kropelki i jakas maść do smarowania na noc klatkę piersiowa . Biedny dzisiaj w nocy tak sie męczył nie umiał oddychać a rano nawet zjesc mleka nie potrafił. Ale widac juz mu duzo lepiej wygłupia sie jak szalony bylismy w sklepie to szalał sciągał wieszaki i zaczepiał ludziWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 15:30