Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Koalka, nic się nie przejmuj. Ja bym się cieszyła bo problem niedojadania spędza mi sen z powiek. Notuje każdy zjedzony ml i godzinę o której zjada
Powidlowa, ja na początku sprawdziłam ile mogę odciągnąć pokarmu i okazało się że tylko 40 ml z jednej piersi. Z bólem serca dokarmiam małego sztucznym, ale nie rezygnuje i odciagam swoje i wciąż przestawiać go do piersi żeby nie zanikła laktacja. -
nick nieaktualnyVincent wagę urodzeniową osiagnal 10 dni po urodzeniu pozniej byly dwa Male incydenty ze odrobinę waga spadla ale szybko nadrobil, właściwie to ta waga mu sue wahała na przeciągu 10 dni.
Maz właśnie zmienia kola na zimowe, Vincent zjadl podwieczorek a ja idę upiec jakieś ciasto na jutro.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 16:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie też już niedługo czeka to samo i tak lubię czytać co u was i u waszych skarbków. I nawet nie wiedziałam, że dziecku zmniejsza się waga, i tak jakby przybierało na nowo..
Najbardziej boję się, że przegapię moment kiedy już "się zacznie"... -
Powidlowa przyslij mi na priv maila, to wyśle Ci ten kinderzuschlag, sąsiadka mi wypełniła, z tym że zrobię to jutro bo mam to ołówkiem i nie będzie nic widać na zdjęciach, wieczorem poprawie długopisem.
My zdjęcie robilismy u fotografa, mąż trzymał na kolanach, fotograf zaprawiony w bojach z takimi maluchami, narobił pełno zdjęć i sam wybrał odpowiednie, dla mnie to lepsze wyjście niż samemu się bawić bo niestety nie wszędzie zaakceptują każde które się przyniesie, ja akurat robilam paszport w pl ale babka mierzyła to zdj i tak sprawdzała jak nie wiem
, a gdyby było nie tak to fotograf cykał by dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 09:20
-
A ktos tu pytal ostantio o tradzik w ciazy: zasypka dla dzieci, moze byc nawet taka najtansza. Ja od lat walcze z tradzikiem i nic mi tka nie pomaga jak nasmarowac skore wieczorem po umyciu zasypka i rano jest sliczna i bez pryszczy - wyprobowany srodek, tez na zadrapania, obtarcia, do butow latem jak sie nogi poca, wogole na kazde pocenie. Idelany po depilacji.
Ja wcieralam Jasiwo jak byl maly zasypke latem w skore na szyji bo mial tkaie faldy i czasem od potu byly wrecz czerwone.
To tak mi sie tylko przypomnialo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2015, 10:48
mloda1995, Tigana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOoooo...ile zastosowań dla takiej niby zwyklej zasypki.
Dziewczyny co moze pomoc maluchowi na zęby. Vincent chodzi i wyje, gryzaki nic nie dają, pcha raczki do buzi a Nurofenu mu za często dawac nie chce. Dalam sławetny Dentonix ale to na chwile wuec po co mam mu to dawac, Osanit tez. Chce mu jakoś pomoc bo go męczą te zębiska.