Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
powidłowa nie niem czy nie doczytałam czy nie pisalas jak z tymi kolkami skonczyły sie?? u nas sie skonczyły przed 3 miesiacem
My i tak ich nie przechodzilismy jakos strasznie bo espumisan pomagał. U znajomej sie teraz zaczeło ale z bliźniakami wiec podwójnie masakra heh. Kiedy zaczynasz wprowadzać jakies jedzonko i co to będzie??
Ma ktoś sposób na nauczenie dziecka picia z butli?? -
Dzieczyny co tak cicho dzis siedzicie?
Ktora robi diete? Jakie efekty?
U mnie 2 dzien wiec efekty zadne, ale nie chodze glodna i dieta mi narazie calkiem smakuje. A i zaczynam sie jakby lepiej juz czuc po tych tabletkach na tarcyzce, moze tylko te peirwsze dni byly takie fatalne. -
My robilismy ( Maximilian robil sam i sam sie podpisal a Juliankowi ja zrbilam a zamiast podpisu odbilam farba jego raczke) i wyslalismy kartki wczoraj. Powinny dojsc na czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 15:31
(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
[/url]
[/url]
[/url]
-
Ja tez dziś rano robilam ręcznie kartki
, powklejałam foty, ozdoby, gwiazdki, kwiatki itp no i tez Leny podpis to była odbita dłoń
, musialysmy to zrobić zrobić 5 razy, pod koniec wszystko było z farby no ale udało się
Endokobietka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Ja jestem na tej diecie od Annaki juz 6 dzien. Schudlam 1.5kg ale mysle ze teraz waga bedzie stala, bo ja akurat tak mam. Ale wiecie co te 1.5kg to i tak duzo a do konca jeszcze tydzien wiec moze uda sie schudnac 2-2.5kg Mi dieta odpowiada, bo tez nie chodze glodna:) Tylko ja jestem mega slodyczowa wiec troche sie mecze;)
Dziewczyny kojarzycie moze czy tu w DE kupie takie tuptusie?
https://www.fiorino.eu/sklep/kategoria/ekotuptusie-slodka-kolekcja-10192Endokobietka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndokobietko ja tez biorę tabletki na tarczyce i tak jak pisze Moniusia powinnaś zacząć się czuć lepiej i mniej zmęczona.
Lucy serdeczne gratulacje!!Mi zaczęły się skurcze o 22 a urodziłam o 6 rano i uważam ze długo rodziłam,ale miałam znieczulenie wiec ponad 1/3tego czasu odpoczywałam,a Ty piszesz ze 16 godzin to nie tak zle?
Czemu dopiero po 4 dniach Was wypuścili?Zdrowka dla Was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 07:23
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
Kasia- oczywiscie ze je kupisz
Swego czasu wam je polecalam bo sa naprawde super :- ) Moj Maximilian do trzech lat tylko w takich ciapkach chodzil a teraz Julian juz tez je nosi
Mozna je zamowic na ebey lub w Amazan ale sa drozsze niz w sklepach.. Kiedys widzialam je tez w kik chyba za 10 euro
A tutaj link z Amazon:
http://www.amazon.de/MiniFeet-Premium-Weiche-Babyschuhe-Monate/dp/B00TUF2LD0/ref=pd_sbs_309_6?ie=UTF8&dpID=61%2B4eXGe28L&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=1CT7PDP4MSBXWKZ2WANXWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 08:49
(**) Nasze kochane aniolki-bliźnieta- 30.03.2011- 11tc
[/url]
[/url]
[/url]
-
Hej.my juz w niedz wróciliśmy do de.Musze tu posprzątać a nie mam jak z młodym.Maz niby wszystko ogarnia ale tyle rzeczy mnie irytuje wrrrrr.Chyba jyz ich tak nie zostawię samych.
Lucy serdeczne gratulacje!teraz w domku już lepiej bedzie.Chociaz ja do tej pory czekam kiedy to bedzie,ze młody da mi zrobić na spokojnie wszystko co chce.
Mamax wszystkiego naj dla synka z okazji urodzin!
Annaki masz może kody na darmowki z roska?nababralo sie tam na grupie pokasowaly te kody a ja nie mam.Raz tylko bylam w sklepie to se poszalalam hehe.
Ja dietę tylko na szybko przeglądnęłam fajna jest ale rany,no nie mam kiedy sie stosować.Maly jest tak zajmujący,ze nawet nie mam jak codziennych spraw ogarniać.Gdybym miała go tylko jednego to luzik a tak to szybko obiad dla calej rodziny staram sie zrobić i nie mam kiedy zająć się sobą niestety.
Moj Julian ma dwie jedynki na dole a teraz wychodzą mu cztery zęby na gorze.Powiem wam ze jego marudzenie nie kojarzę z tym faktem bo on często mi jęczy.Najgorzej mam z tym ze on juz stoi normalnie i nie moge go zostawić nawet na chwile bo zaraz podciąga sie przy narozniku lub szafce z tv i szczęśliwy stoi i klepie sobie raczka.Gorzej jak traci równowagę bo przeciez on jeszcze za maly nawet sam nie siada.
Endokobietko mysle ze nie ma obaw.Jas ostatnio rzadziej byl w przedszkolu?ja u moich dzieci widziałam taka tendencje ze po przerwach zimowych wakacyjnych w przedszkolu to się cofali w wymowie i kultura hehe.oj a teraz to mega mi brakuje takiej kindersztuby z polskiego przedszkola.Moj średni syn tak ładnie sie wyslawial i miał takie fajne zlote myśli a teraz tutaj ehhhh szkoda ze
nie zadbalam bardziej aby miał to wszystko w pamięci co panie tam go wyedukowaly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 09:04
-
Wendy ebaykleinanzeige tam mase ludzi sprzedaje te bony np na pampersy i sobie ze zdjec od nich wskanuj.
A na 10% napisz do rossmann malla zeby Ci przyslali to bedziesz miala papierowe 6 albo 8 przysylaja, legalnie i nie ma problemu i tez mozesz pokazac i komorke i papierek z 10%. Ja tak w zeszlym tygodniu kupowalam pampersy te zielone Jumbo packa i zamiast 20,45 wyszlo mi 11,70, ale akurat byly w promocji za 16,99 -
Endokobietko dziekuje za info.wiem wiem kuponiki papierowe juz mam.w sumie raz tylko robiłam zakupy i miałam na aplikacji i papierowe 10% i tez kupiłam tak tanio te pampersy.
Tylko mi chodzi o kody na darmowe glade,pronto,tetesept,pieluszki itp
Hehe na ebay kody można skanować nie kupując?dobre -
Wendy
http://www.schnaeppchenfuchs.com/gutschein/rossmann-app
ale nie wrzucajcie nigdzie indziej, bo bezdie znowu cyrk, a tu jest naprawde masa kuponow.
Wendy no byl chory w zeszlym tygodniu 3 dni, mam nadzieje ze to minie. Msuze mu wiecej czasu w domu poswiecac i wiecej z nim rozmawiac a nie tylko sie wyglupiacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 10:40