Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
powidłowa a no widzisz to tak jak u nas rano nie byly kolki tylko brak snu jak tylko zaczelam ja usypiac godzine po wstaniu to juz rano nie plakala tak wiec no juz teraz sama widze ze trzeba sie "nauczyc obsługi swojego dziecka" bo każde jest inne. Kiedy bedziecie jadly cos procz mleka?? ja mialam zamiar dawac w 5 mies ale juz mnie korci zeby dac w 4
-
Wendy wyśle Ci
, na szczęście wcześniej zapisałam tą listę
, na glade mam screena to sobie kod wygenerujesz. Tylko olejku juz nie dostaniesz i ponoć korektor nie wchodzi, ja mam go juz wbitego w APP więc nie wiem, daj znać czy uda się go zeskanowac do app
-
Endokobietko a kiedy Jaś miał drugą dawkę mmr? Pytam tak teoretycznie tylko bron boże żeby Cie nastraszyc
, mój bratanek po mmr trochę się "zawiesił' ale on to wogole jest inny przypadek przy okazji i wiele czynników się na to złożyło, w każdym razie minęło po ok 2 tyg, ale u niego nastąpiło to zaraz po szczepieniu, a Wy chyba dawno mieliscie
-
O co chodzi z afera z tymi kuponami? Ja widzialam ze na fejsie jest taka grupa od tych kodow ale nie czaje o co tam chodzi
A dziewczyny na tej grupie pisaly cos ostatnio ze NIE BEDA kazdej nowej mowic o co chodzi. No rozumiem, nie chce sie kazdemu powtarzac to powinni chociaz przyczepic jakis post gdzie jest wytlumaczone wszystko a nie
Z tego co widze musialabym sciagnac jakas aplikacje na tel ale co dalej? Jak mam zeskanowac telefonem kod ktory jest na stronie internetowej?Zielona zem hahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 14:36
-
Agattee to nie jest takie trudne jak się wydaje. Wszystko jest tam wytłumaczone,wystarczy tylko poszukać
w zakładce Rossmann app.
W Google Play ściągasz apke Rossmann,instalujesz na tel i tam jest skaner,nim skanujesz kody z neta. Potem dodajesz sobie do tzw portfela i pokazujesz przy kasie taki kwadratowy kod który tam się pojawia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 14:54
agattee lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Ewelina ja zaczynam po skonczeniu 6 miesiąca blw, chyba, że księżniczka Mela nie bedzie potrafiła siedzieć na tronie;p bo do leżenia na brzuchu niestety nadal zmuszam. Jak nie usiądzie to będę czekała dalej. Papki pomijam.
A ta afera to kobitki chodziły kilka razy dziennie lub codziennie i robiły zakupy za 0Euro w tych samych sklepach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 15:03
-
Ja mam 2, i będę brać dopóki będzie ważny kupon,nie używam ale zawioze do pl, bo moja mama używa, akurat uważam że to ile kto ma to jego sprawa, może mieć i 100, mi to nie przeszkadza różnica polega na tym że większość chodziła po kilkanaście razy do tego samego sklepu w ciągu 1 dnia i brała tylko to co za darmo i rachunki były na 0, przesadą było zrobienie zakupów wyjście, skanowanie kuponów w aucie i znowu do sklepu po darmowki, no litości!! Kasjerki nie są głupie! Potrafią poznać po 5 min tą samą osobę w sklepie
Ja w rossmanie jestem razx w tyg, biorę darmowki jak są, po szt akurat bo na 1 tel, ale biorę tez i inne zakupy, nigdy nie mam rachunku na 0 czy nawet 1 e inie robię z siebie wariata bo nie wracam po chwili po to samo, wystarczy mi kupowanie co tydz bo kupony są tak długo ważne że zdąży się kupić wszystkoMonikaDM lubi tę wiadomość
-
Moj ojciec mial taka sytuacje jakeis 2 lata temu w Polsce w biedrone, byl po jakies drobne zakupy, pare zl, dal 100 zl, ale babka wydala mu jak z 10 zl, zle sobie na kase wbila. Wychodzac ze sklepu sie zorientowal dopiero. Wraca i mowi kasjerce co sie stalo. Babka sprawdza kase i nie ma zadnej 100 wiecej, ba brakuje jej 10 zl. Przyszedl kierownik sklpeu i mowi, ze nie ma sprawy bo Maja Monitoring, biora ojca i kasjerke na zaplecze, pokazuja film, robia zblizenia, faktycznie ojciec daje babce 100, ale ona nie wklada jej do kasy, bo akurat kasjerka obok chciala od niej drobne i zrobilo sie zamieszane i 100 spadla gdzies pod jej krzeslo. Wrocili wszyscy do kasy, znalezli 100 i oddali ojciu roznice. W Polskiej Biedronce na zadupiu.
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny.
Annaki dzieki za ponowne przesłanie diety. Juz pol dnia za mna
Kurcze mam jeszcze dwa posiłki teoretycznie dzis do zjedzenia
Endokobietko moze to takie chwilowe u Jasia z tą mową bo np. bedzie mial jakis skok wzrostowy.
My dzis bylismy u innej TM, jestem teraz oszrozniejsza, i moze jeszcze za duzo zalu pontej poprzedniej ale ta jest taka cieplejsza, spokojniejsza i w porownaniu z tamta ma o niebo lepsze warunki, ale nie popadam w euforie jak wtedy. Zobaczymy.
Dzis wyszlo jeszcze jedno, poprzednia TM powinna dac nam kopie umowy a ona powiedziala ze dostaniemy od Jugendamt, i ja zapomnialam ze od stycznia zapisalismy małego juz na 6 godz. dziennie, a ona nie zwrocila nam navto uwagi jak pytała o to w jakich godzinach bede go przyprowadzac. I takim sposobem byl u niej tylko w zeszlym tygodniu 4 dni po 1,5 godz. a zaplacic musimy jakby byl caly miesiac po 6 godzin. Jestesmy źli no ale czekalismy na te kopie umów i zapomnielismy ze w styczniu mialo byc tych godzin więcej. -
nick nieaktualnyJa zeskanowalam kilka kuponów i tylko musze sie wybrac do Rossmann. Dziewczyny musze te kody pokazac po kazdej skasowanej rzeczy czy na koniec jak wvprzypadku kuponow papierowych.
Ja oczywiscie tez biore jak cos mi daja gratis zwłaszcza jak tego uzywam, ale nie wyobrażam sobie wracac sie z auta czy biegać i robic zakupy za 0€ w jednym sklepie, wstyd by mi bylo. Inaczej z umiarem i przy okazji robienia normalnych zakupów a co innego taka zachlannosc, zeby w aucie kupony skanowac...dla mnie niepojęte.
-
endokobietko pisałas o tym że Jaś przestał mówić. Moja kuzynka miała taka sytuacje, mały mowił mama, tata, baba, jak mial ok rok i przestal. Do ok 3 roku mowil tylko jak robi kotek czyli ze mial piesek hal i jak skonczyl 3 zaczol mowic w swoim jezyku. Jak mial ok 3,5 zaczol mówić ale bardzo nie wyraźnie teraz ma 5 i mówi juz ładnie.
Endokobietka lubi tę wiadomość