Ciąża w Niemczech
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny Vincent ma gorączkę 39.3 w pupie. Dalam Nurofen, mam przygotowane picie do podawania cos jeszcze moge zrobic?
I powiedzcie jeszcze raz jakie macie te termometry Braun, bo nasze badziewie pokazalo w uchu 37,5.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 19:34
-
Kurcze tak czytam i czytam o tej witaminie D i mysle, ze tez bede nawet po roku pidawala ja Gabrysi..przeciez to w zaden sposob nie zaszkodzi;)
Powidlowa ciesze sie ze smakowalo;)
Vincent ty nie choruj za dlugo bidulku..MonikaDM mam nadzieje, ze u Gabrysi z tymi zebami to byl wypadek przy pracy, ale cos czuje ze bedzie miala pecha i odziedziczy po mnie zeby:( bo ona coraz bardziej we wszystkim przypomina mnie..z jednej strony fajnie tylko ze ja mam tyle wad -
Dziewczyny co można kupić dziewczynce na roczek ? Coś skromnego do 20€? Koleżanki córeczka ma urodziny robią dopiero za 3 tyg bo tak sie zjada goście z pl ale ja z nią jestem umówiona w przyszłym tyg na spacer i nie wypada przyjechać bez niczego . Mam w planach coś większego na czas kiedy odbędą sie urodziny .
-
Będzie latem pod warunkiem że ekspozycja na słońce będzie w godzinach kiedy słońce najmocniej świeci czyli gdzieś w południe i bez filtrów, jak się smaruje kremami z filtrem to niestety wit d nie jest wchłaniania, a wiadomo dziecka nie wystawiamy do słońca bez niczego więc trzeba tą wit suplementowac , tym bardziej w klimacie w którym żyjemy
MonikaDM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny w nocy musielismy pojechac na izbe przyjec bo Vinnie mial temp. 40 st. i jak zaczal robic mi "papa" to myslalam że zejde na zawal. Zadzwonilsmy do szpitala i kazali nam przyjechac. W międzyczasie maly zaczal byc "normalny", w szpitalu mial 39,3. Dałam mu Nurofen i niestety smoczka...przyznaje sie do porażki smoczkowej, ale jak go polozylam spac i dalam ten nurofen a on nie mogl usnąć bo w szpitalu rozbawil sie zabawkami, i marudzilni płakał to sie poddalam bo maz mnie przekonal ze jak tak bedzie to goraczka zamiast spadac będzie rosła. Usunął natychmiast, nie wiem teraz co z tym smoczkiem. Rano niby bylo lepiej, temp. 38,8 a po godzinie 39,7 wiec wizyta u naszego lekarza. Zrobili mu badania moczu i pobrali wymaz z gardła. Bakterii nie ma wiec obyło sie bez antybiotyku. Dostal Paracetamol i mam go dawac na zmiane z nurofenem i otrivin do nosa. Je i pije więc nie jest zle. Teraz spi, oczywiscie ze smokiem, a ja niby uspokojona przez lekarza siedze i placze. Pierwszy raz tak ma.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypowidlowa wrote:Dziewczyny! Właśnie wrocilam z 3pakiem chusteczek pampers za 0.99 €
Monika współczuje i życzę małemu zdrówka,mogę sie tylko domyślać co przezywasz,bo aż serce sie kraja jak to czytam.A ze smoczkiem w tej sytuacji to żadna porażka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 13:11
-
Monika zdrowia dla Vinniego :-* , nie martw się wyzdrowieje to znowu sprobujesz ze smoczkiem, teraz wiesz przynajmniej ze siwy udaje
Ja do rossmana dopiero jutro, mam nadzieję ze jeszcze nie zdejmą promocji, a kody na wino i tetesept juz dziś wchodzą jak by ktoś chciał, na pronto, glade niestety nie,ja mam je jeszcze zeskanowane wiec powinny wejść na kasę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 13:59