WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża w Niemczech
Odpowiedz

Ciąża w Niemczech

Oceń ten wątek:
  • Ewelina1989 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powidłowa to twoja mała ssie smoczek?? To tobie łatwiej chyba będzie ją nauczyć butli :) Bo moja nawt smoka nie chce. A jak z podnoszeniem główki na brzuszku?? moja już jakies 2 tyg temu obrucila sie sama na brzuszek kilka razy jak narazie. A od 2 dni próbuje na brzuszku wspierać się na dłoniach. Pomimo to nie chce długo leżeć na brzuszku choc czasami uda sie 10 minut

201509284965.png
    201703075565.png
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to teraz te gratisy już nie będą wchodzić w Rossmann? Wszystko przez te zachlanne babska :/
    Ostatnio nie mam czasu do was zaglądać,wybaczcie. Ale moje dziecko dopomina się w każdej chwili mojej uwagi ;) do tego zaczął strasznie źle spać więc chodzę jak zombie :)
    Pozdrawiam

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • Wendy Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek no tak gratisy juz nie wchodza na app.Pozostaje nam inne oszczedzanie.Doobrze ze chociaz kupony lacza sie z innymi promocjami a jest napisane na nich ze niby nie powinny.Chociaz jeszcze tyle dobrego.

Moj maly tez wymaga teraz tyle uwagi,ze szok.Nic nie moge przy nim robic!!zlosci mnie to juz okropnie,czuje sie uwiazana do niego strasznie.
    Smiesznie mu zeby wychodza-cztery na gorze i kazdy w innej fazie wyrastania:)

Jeju jka dzis paskudna pogoda wieje przeokropnie i deszcz pada.Najstarszy musial isc do szkoly dzis,cos odrabiaja chyba brrrr

pmzt5tj.png

• Muniek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wendy to chyba taki okres w ich życiu,bo kiedyś sporo mogłam zrobić w domu a teraz nie za bardzo. Młody jak tylko mnie nie widzi to marudzi. A czasem nawet jak jestem obok a nie trzymam go na rękach to też jeczy. Czasem mam ochotę uciec!
    U nas zębów brak i narazie ani widu ani slychu. Dziwne że jeszcze ani jednego nie ma.
    U nas pogoda była ładna,byliśmy na małej wycieczce i teraz leżę plackiem bo jakaś bez siły jestem :/

snk2s95.png
    y1iruwn.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się jeszcze udało wziąć dzisiaj pronto, glade i darmowe pieluchy :-) , bo miałam kupony zeskanowane zanim je zablokowali, a wogole zaczelam grac w tą gre z rossmann, produktgarten, co się choduje roślinki i produkuje z nich kosmetyki, teraz co prawda został tylko żel do kąpieli z brokatem :-D , ale jz go wyprodukowałam i dziś odebrałam za darmo z rossmana :-)
    No ale oprócz darmowek to i tak dziś dużo zaoszczedziłam dzięki innym kuponom :-)
    Ja tez gdzieś czytalam bo tym nocnikowaniu, że kolo 2rż jest ok bo wlasnie dziecko kontroluje zwieracze a oprócz tego jeśli po nocy pielucha jest sucha to tez jest znak ze juz można. Ja nie mam tez na to ciśnienia, dlatego na razie tylko poznawanie i nauka że na nocniku r się siada a nie zakłada na głowę :-P

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • Ewelina1989 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annaki a co to za gra?? To też na telefonie?

201509284965.png
    201703075565.png
  • Magdalena2202 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wendy byłam dzisiaj w neuwied ale jedynie w c&a są na przecenione rzeczy -50% w hm nic nie widziałam . I jutro jest otwarte ale widziałam kartkę w media markt od 12 do 16albo 18 jakoś tak

klz9hdge0lglbc15.png

dqpr9vvjo20nv5qb.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina z tel można tylko podlewać rośliny, a kupować, sadzić, zbierac i produkować tylko z komputera. Wpisz w google produktgarten i wejdz w pierwsze co wyskoczy, tylko to się gra przez fb.

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • Kasia83 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowie wam mamy zschrzanione humory z G. Nie wiem czy wam kiedys mowilam, ale jakis czas temu ktos nam porysowal auto tak w okolo. G mial lakierowac ale jakos nie bylo czasu i okazji. A dzis jakis ch*@***..(mysle ze to ta sama osoba) pomazala samochod tylko czarnym sprayem a auto mamy srebrne:( nie wiemy o co chodzi kurde..nikogo tu nie znamy wiec czemu akurat nas sie ktos czepil:( polamalabym takiemu debilowi rece i nogi! Myslicie ze powinnismy to zgloscic na policje? Tylko ja nie wiem czy to ma sens..co oni zrobia??

Rejestracja jest niemiecka, ale moze jakis idiota ksenofob wyczail, ze jestesmy Polakami??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 20:18

zem3zbmhb277dwos.png

Tabelka:Mamuski w Niemczech
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia a macie polska czy niemiecka rejestracje? Ja bym zglosila.

• Kasia83 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niemiecka..

zem3zbmhb277dwos.png

• Magdalena2202 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgłoście szybko

klz9hdge0lglbc15.png

dqpr9vvjo20nv5qb.png
  • Wendy Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muniek ja tam od poczatku tyle samo moge zrobić przy małym co i teraz czyli wielkie g.... Za przeproszeniem.czyli nic się nie zmienia a mogloby juz i dlatego to mnie tak irytuje.dodatkowo starsi chłopcy tez dokazują i ja nie wiem ile jeszcze z tymi samcami wytrzymam!no nikt po mojej stronie,nikt...

Magdalena o co Ty piszesz?w hm nie ma wyprzedaży?na necie czytałam ze od 29 ma być.hmmm to może rosman bedzie otwarty hahaha

Annaki ja tez juz wyprodukowalam ten żel i co teraz?musze sie zalogować na aplikacji i będę miała w tych ich kuponach?a jak Ty sie logowalas i bralas te darmowki to się nie czepia ze skąd je masz?

Kasia szczerze współczuję.nowy macie ten samochód czy jakis starszy?nikomu się przypadkiem nie naraziliście?dziwne to takie skoro na niem tablicach macie.

Monika jak tam Vincent?

pmzt5tj.png

• Muniek Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia koniecznie na policje!! Ludzie to jedak skurw....brak słów!!!!Współczuję wam :(

Wendy ja kiedyś wystarczy że młodego dałam na leżaczek i do kuchni to mogłam spokojnie gotować a on się przyglądał. Teraz chwila i wrzeszczy bo mu się nudzi :/ jakiś czas temu chciałam mieć kolejnego syna,ale stwierdziłam że kolejny chłop-nierób w domu to już za dużo ;) mam nadzieję że drugie bobo to będzie córka :) heh

snk2s95.png
    y1iruwn.png
  • annaki Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wendy tak teraz musisz wejść do app z logowaniem, musi to być ten sam mail co na fb, w grze musisz wejść w profil i tam wybrać żeby przeslali kupon i on automatycznie wskoczy do app jako gratis. Nie mnie się nie czepiał nikt bo jaw rossmanie jestem tylko raz w tyg w soboty, bo niestety mam kawałek i zawsze jest nieznana mi kasjerka, zresztą glade wziełam tylko dwa razy bo akurat wycofali :-P . a żel z produktgarten jest uczciwie wyhodowany :-) no i moje rachunki mimo upustów zawsze wynoszą ok 20-30e, juz po znizkach, bo zawsze biorę tez produkty na które nie ma kuponów, mleko, wodę itp tak wiec nigdy nie wygląda to podejrzliwie hihi, tak mysle, juz więcej tez nie skorzystam z darmówek bo zlikwidowali,ale ze zniżek i owszem :-)

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia zgloscie szybko. Pytalam o rej. bo jak my mielismy polska to nam tez troche porysowali auto a jak raz stalismy na chodniku to zaraz mandat dostaliśmy mimo ze w weenendy i wieczorami wiecznie tam stoja auta to tylko nas ktos zglosil. I do ubezpieczenia moze.

Wendy dziekuje. Vinnie w ciagu dnia dzis bez gorączki ale wieczorem 38,9. Dzis trochę kaszlal ale przez sen jest spokojny i kaszel go nie meczy. Ma tez taki gesty katar ale niedużo, prawie nic nie odciąga aspirator i w ciagu dnia nie mial nic. Za to mnie coś laskocze w gardle i męża coś bierze więc chyba takie rodzinne przeziębienie.

Dziewczyny jezeli zeskanowalam sobie kupon na to pronto juz dawno temu to przez ta aferę on mi wjedzie czy nie. I powiedzcie prosze czy on jest na ktores konkretne pronto czy ktorykolwiek produkt? Wybieram sievwe wtorek i pierwszy raz chce to wyprobowac.

• Kasia83 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mąz idzie na policje. Wiecie co najbardziej sie boje, ze to jakis sasiad, ktory wyniuchal, ze jestesmy Polakami..troche sie wystraszylam:(bo z nikim tu nie utrzymujemy kontaktow, nikomu nic nie zrobilismy..czasami Gabrysia placze i krzyczy, ale chyba dziecko to nie zbrodnia? Ludzie sa pojebani.. :(

Auto kupilismy w tamtym roku..teraz jest 4 letnie..nie nówka,ale to nawet nie w tym rzecz..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 23:01

zem3zbmhb277dwos.png

• annaki Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pronto do drewna, w sprayu, takie z żółtą nakrętką lub takie w płynie płaska brązowa butelka, tak jak masz w app to w sklepie wejdzie na kasę, tylko na nowo nie da się zeskanowac, ale te co są to wchodzą

nugesuy.png
    ckaimdy.png
  • Wendy Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika to szkoda ze reszty darmowek nie miałaś od razu wbite.to teraz weźmiesz to pronto i na kasie wejdzie jako gratis.Annaki ładnie wytłumaczyła jak wyglądają.

Annaki ale teraz jeszcze trzy rzeczy dalej wychodzą jako gratisy hihi

Kasia jasne zgloscie to.Faktycznie jakas świnia się przyczepiła.
    My byśmy się czaili bo właściwie powinniśmy przerejestrować auto,ale nam się to nam zupełnie nie opłaca,prędzej jakies inne byśmy kupili.

Muniek mój w takiej hustaweczce bujaku czasem nawet przysnal lecz ogólnie wszystko go szybko nudzi.i jęczy i marudzi i łazi za mną.ostatnio nawet cyc nie zawsze pomaga na te jego bóle a kiedys chociaż to było lekiem na wszystko ehhh.To trzymam kciuki za następna córcię bo ja to się nawet nie ludze.Jesli nam sie jeszcze kiedys trafi baby to na pewno to bedzie chłopak..

pmzt5tj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia współczuje.A porysował tylko Wam czy komuś obok tez?jesli tylko Wam z parkingu no to znaczy,ze ktoś coś do Was ma,moze ktoś Wam zazdrości,za ładny samochód macie?bo jeśli tylko ze względu ze jesteście Polakami to dziwne by było bo tu jest mnóstwo Polaków.

Wendy jakie darmowki wchodzą jeszcze?

Annaki w sobotę jeździsz?w sobotę nie ma promocji żadnych.Ja nie wiedziałam o tym chciałam wczoraj dokupić jeszcze chusteczek,a tu sie okazało ze sa w normalnej cenie.

‹‹ 655 656 657 658 659 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ