Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Giannaa, no to teraz Ty pocieszyłaś Pianistkę grupa wsparcia ale dobrze, że piszecie szczerze, żadna z nas od tego nie ucieknie. Właśnie też jestem ciekawa jaka jest różnica bez i ze znieczuleniem, bo ono podobno tylko niweluje bóle powłok brzusznych.
Carolline lubi tę wiadomość
-
Ja znieczulenia nie chcę... bólu się nie boję a to co pisałam to położna mi mówiła
Z resztą, tak jak pisałam, teraz już nic nie zmienimy musimy urodzić...
po porodzie dam sobie pół roku na karmienie piersią a potem zacznę odstawiać cyca i zobaczę, jeśli będą tak samo bolesne- biorę się za Visanne bo nie zamierzam się tak katować jak do tej pory -
Pianistka dlaczego nie chcesz korzystać ze znieczulenia? Jak byłam z młodym w ciąży to byłam wielka przeciwniczką znieczulenia...a tak jak napisałam o północy przy porodzie prosiłam o nie Druga sprawa to taka, że łatwiej współpracuje się z rodzącą która nie skupia się tylko na bólu. Ja rodziłam całą noc ...przysypiałam na siedząco miedzy skurczami a jak przyszedł czas na parte to zwyczajnie nie miałam siły krzyczałam, ze nie dam rady...byłam tak wymęczona bólami i nieprzespaną nocą, że jak już urodziłam i chcieli mi położyć dziecko na brzuchu to ja nawet nie zareagowałam...
-
Noestety nie wiem jaka jest roznica, poniewaz pierwszy porod mialam przez cc. Pianistka odpisze tutaj co do wozkow o ktore pytalas. A wiec ja mam Expander Mondo i jestes bardzo zadowolona. Gondola duza co bylo dla mnie najwiekszym plusem. Teraz juz przenieslismy sie do spacerowki i tez nie narzekam na miejsce dla Olivii ajeszcze na zime zmiesci sie spiwor. Wozek prowadzi sie lekko i zwinnie i to tez plus bo pokonujemy duze tereny. Musisz pomyslec czego najbardziej oczekujesz i tedy,ktorys z tych wozkow bedzie spelnial twoje oczekiwania napewno. Ja jestem zadowolona co prawda camarelo tez byl na mojej liscie ale kolory niestety mi nie odpowiadaly
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 22:35
-
Kafabi Tak byliśmy w Askim Jak dobrze było znowu poczuć się lekką hahahah
Froggie No właśnie Kafabi nie jest fiordynką Mieszka ode mnie jakieś 25 km I bardzo mnie dziwi ten brak śniegu w tych rejonach ale nie ukrywam, że płakać z tego powodu nie będękafabi lubi tę wiadomość
-
http://zapodaj.net/f04dd25313d86.jpg.html
http://zapodaj.net/fa49c84f7938e.jpg.html
Zdjecia zrobione 24 stycznia miejscowość Ringvoll (Hobøl)
No ale fakt jak pojechaliśmy do Fredrikstad to śniegu może ze 2 cm w Oslo też.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 22:57
-
Gianna, nie chcę zzo bo już kilka razy w życiu miałam igłę w kręgosłupie i miałam poważne komplikacje, uszkodzony nerw... nie chcę i już... nie chcę by ktokolwiek pchał mi cokolwiek w kręgosłup... nie i już
Kafabi, właśnie te 2 wózki expander i camarelo wydają się podobne w tutku podoba mi się stelaż ale chciałam poznać opinie czy oby na pewno się nie złamie lub nie wygnie...
Tak czy inaczej dziękuję za Twoją opinię, jeden więcej + dla expandera
A jaki masz fotelik samochodowy? Ja chcę cybex aton 3 lub 4 -
Ja miałam uszkodzony nerw po 3ciej punkcji i długo nie mogłam "normalnie" chodzić, noga mi drętwiała, miałam słabe czucie, brak równowagi... podejrzewam ze przez to rwa kulszowa mnie męczy... nie chcę więcej igieł w kręgosłupie...
Giannaa, ja wolę pocierpieć 20 godzin bólu przy porodzie bez zzo niż później latami po źle podanym zzo... ale to moje zdanie wiadomo, miliony kobiet korzysta ze znieczulenia i wszystko jest ok ale ja nie będę
-
Witajcie
Pianistka ja mam fotelik z zestawu razem z wózkiem. Teraz własnie kupujemy Cybex albo Maxicosi, bo mloda juz siedziec tylko chce a i dłużej posłuży nam teraz
Giannaa tylko nie wykracz tego sniegu, pamietam kilka lat wstecz, że zimy były tutaj fest
My lecimy na spacerek odprowadzic młodego do szkoły
Ciekawe co tam słychac u reszty dziewczyn Carolline jestes jeszcze w dwupaku !? Kitaja a jak u Ciebie i Jasia !?