Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, wracam od fastlege. Pierwszy raz tak dokładnie mnie zbadał, zmierzył wielkość brzucha, posłuchaliśmy serduszka dziecka, ciśnienie, mocz. Mowi, ze wszystko ok. Ciśnienie tez mam w normie także uffff
Carolline, annggela, Giannaa lubią tę wiadomość
-
Co do mnie nadal w dwupaku i mam nadzieje, ze tak zostanie jeszcze troche. W piatek zaczynam permisjon i juz sie nie moge doczekac a teraz musze sie jakos spiac i pokonczyc sprawy w pracy. A potem mam nadzieje te 2-3 tyg odpoczynku jeszcze zlapie, choc jak dalej bede miala takie przepowiadajace jakie mi sie w piatek zaczely to rozwaze czy nadal mam ochote czekac na malutka czy ja zaczne prosic by juz wyszla
Cynnia, kafabi, Giannaa, Froggie, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Czesc, rozpoczelismy z Doriankiem 36 tc i 9 miesiac kupilam mlodemu dwoe posciele, jedna do kolyski w jysku za 85kr a druga w sparkjopie za 50kr biala z koronka idealna by byla do wiklinowego koszyka
Poprasowalam ciuchy, bylismy w Stavanger zalawic sprawe i zrobilam kopytka a teraz leże bo w krzyzu boli
Moja mama tez wczesniej mnie i siostre urodzila, polozna mowila mi abym sie przygotowala na wczesniejszy porod mam nadzieje ze wrzesien bedzie szczesliwyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 15:11
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mój mąż dzisiaj w domu wiec od rana wstaliśmy i pojechaliśmy do Ikei po mebelki bo zwrot podatku przyszedł Pierwszy raz w sierpniu zawsze był na początku listopada W końcu będę miała wygodne łózko bo tamto z odzysku było tragiczne ...
Kafabi mój młody nosi rozmiar 128 a dlaczego pytasz ? Masz coś do odsprzedania ?
Pianistka co do znieczulenia dobrze Ciebie rozumiem, mnie przeraża myśl wkuwania igły w kręgosłup ale tak jak napisałaś mnóstwo dziewczyn biorą zzo i jest wszystko ok. Jak się akcja porodowa zacznie o bede wiedziała czy wezmę czy nie bo może nie zdążę
Carolline fajnie, że u Was wszystko ok ale na dobrą sprawę za 2 tyg możesz już rodzić Odzywaj się częściej co za miesiąc nie napiszesz "Cześć ja już urodziłam" Chcemy z Tobą wyczekiwać i przeżywać poród
Annggela Gratuluje 9 miesiąca też już bym chciała być na tym etapie wiec zazdroszczę.
Cynnia Super, że wszystko ok Ja mam wizytę w szpitalu 08.09 Pytałaś o tą niedoczynność tarczycy i dodatkowe USG ?kafabi, Carolline lubią tę wiadomość
-
Giannaa 128 !? o żesz ty mój taki rozmiar tez nosi,a dwa lata starszy nie odsprzedać tylko oddać , bo zawsze do Polski wszystko raz w roku zawożę i myślałam ,że teraz nie bedę musiała
Carolline super ,że wy jeszcze w dwupaku i wypoczywajcie na permisjon wkońcu
-
kafabi wrote:Giannaa 128 !? o żesz ty mój taki rozmiar tez nosi,a dwa lata starszy nie odsprzedać tylko oddać , bo zawsze do Polski wszystko raz w roku zawożę i myślałam ,że teraz nie bedę musiała
No na 122 też nosi bo ma 123 To wszystko zależny od rozmiarówki. Ale jak chcesz oddać mogę przyjechać i zobaczymy co mu będzie pasować to wezmę Rozmiar rozmiarowi nie równy a ma rzeczy jeszcze na 116kafabi lubi tę wiadomość
-
Gianna, zeby nie to ze teście sa to by było łatwiej pisać cześciej a tak rano praca na pewnych obrotach by wszystko pokończyc przed permisjon a po południu siedzenie z gośćmi, choć trochę udaje mi sie migać z powodu ciazy. Ale sa u nas pierwszy raz i chce z nimi tez trochę czasu spędzić. Od piątku będę miała trochę więcej czasu dla was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 09:10
kafabi, Cynnia, Giannaa lubią tę wiadomość
-
Carolline wrote:Gianna, zeby nie to ze teście sa to by było łatwiej pisać cześciej a tak rano praca na pewnych obrotach by wszystko pokończyc przed permisjon a popołudniu siedzenie z gośćmi, choć trochę udaje mi sie migać z powodu ciazy. Ale sa u nas pierwszy raz i chce z nimi tez trochę czasu spędzić. Od piątku będę miała trochę więcej czasu dla was
-
A do mnie rodzice przyjadą we wrześniu ale oni przyjeżdżają 2-3 razy w roku i my też do nich jeździmy 2-3 razy
Tak więc nie muszą nic zwiedzać itd tylko posiedzimy pogadamy i jadą przyjeżdżają najczęściej w piątek popołudniu i w niedzielę wracają -
Heloł
cały czas was czytam, ale rzadko siadam na kompa a z tlf nie chcę mi się pisać Ale w czw wracamy do Norge. Jutro jedziemy oglądać wózki, dziś zakupiłam sobie wanne z hydromasażem, farby, kontakty, oświetlenie do domu. Mam ochotę na tapetę na jednej ścianie w przedpokoju ... widziałam taką w biało-szarą kratę.
Mojej znajomej odeszły wody w nocy, ale nic się nie dzieje, czekają na akcje, rano ma dostać oksytocynę a jak nie to cesarka (termin miała na 18 września ) A jeszcze w pt i sobotę i siedziałyśmy razem na grillu.