Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Annggela piękne fotki
Pianistka Ty to masz fantazyjne sny co Ty oglądasz?
Carolline aż mi gęsia skórka wyszła jak napisałaś, że do szpitala jedziesz... Informuj Nas kochana, bo przeżywamy (przynajmniej ja ) jak swoje
Ja wczoraj byłam na 1 lekcji kursu norweskiego. W grupie mam 6 polaków mamy tyle zadane, że nie wiem kiedy to ogarnę... Dziś 4 godziny spędziłam w kuchni, bo robiłam gołąbki i po tym to już mi się nic nie chciałoannggela lubi tę wiadomość
-
My własnie wróciliśmy z zebrania rodziców ... czemu nikt mi nie powiedział, że to trwa ponad 2h ? W Polce to max 45 min. Mówią, że Olek ładnie radzi sobie z zadaniami i jest bardzo pomocny ale pierwsze co powiedziała mi nauczycielka jak byliśmy sam na sam to, że Olek popycha inne dzieci... obawiam się, że do szkoły będę co chwile wzywana bo on taki jest nadpobudliwy, impulsywny a czasami nawet agresywny...do tego on też trochę na pewno czuje się źle bo nikt go nie rozumie ...
Carolline trzymam kciuki aby wszystko było dobrze! I czekam na wieści.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 21:58
-
Tak nie mogę się doczekać info
Giannaa, tak jak piszą dziewczynki, dla Olka to nowa sytuacja więc tak reaguje ale spokojnie to minie
A my kupiliśmy akwarium Dziewczyna sprzedawała używane 60L z filtrem, jakimiś drobiazgami
jutro pojedziemy po rybki