Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny...trochę się obawiam bo w przedszkolu on już był niezłym agentem uczył się od innych dzieci i chłopaki potrafili się pobić już...ale jakoś nikt rodziców nie wzywał z tego powodu raczej było to na luzie a tu jak tylko popchnie kogoś to aferę mogą zrobić.
Pianistka Zawsze marzyło mi się duuuuże akwarium z rybkami Ale mój mąż mówi stanowcze NIE. Poza tym my bardzo lubimy spontanicznie wyjeżdżać wiec żadnych zwierzątek nie możemy mieć -
Nr 2 według mnie najlepsze, chyba, że przestawisz łóżeczko po drugiej stronie łóżka, wtedy wszystko dla dziecka będziesz mieć w 1 linii.
EDIT: Chociaż dopiero teraz zobaczyłam, że drzwi się Wam otwierają do pokoju, więc wtedy możesz ich nie otworzyć do końca, bo będą zahaczały o łóżko.
Dobranoc CynniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2015, 23:32
-
Froggi napewno wszystko jest dobrze,nawet jakby malutkiej sie spieszylo to juz byla chyba w 9msc? Ale miejmy nadzieje,ze to jeszcze falszywy alarm no nic pozostalo nam czekac ... Jak pomysle,ze zaraz za pare tyg mnie to czeka,tak to szybko zlecialo juz wrzesien i zaraz pazdziernik,leci ten czas chocia czasami strasznie mi sie dni dluza;-) dziewczyny czy u was tez tak strasznie leje?Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Pisalyscie ostatnio na temat wozkow z Polski.Widzialam na fb lub na finn.no ze babeczka z Polski sciaga wozki do Norwegii do Oslo poszukam linku to wam wkleje.Jezeli chodzi o cene to jest ona podwojna,porownywalam koszt swojego wozka to kupilismy adamex barletta 2w1 zaplacilismy ok 1600zl(ok 3000kr) a u niej taki sam chodzi po 6000kr,ale to i tak taniej i wiekszy wyborCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Witajcie dziewczyny
Myslałam ,że będa jakies wiesci a tu cisza
Giannaa spokojnie nawet jak Olek popchnie jakieś dziecko to afery nie będzie. Nieraz Fabian pobije sie z jakimś kolegą to normalne. Nauczycielka musi napisać lub porozmawiac z rodzicami, ale takich sytacji nie da się uniknąć. Bedzie dobrze !!!
Pianistka super pomysł z akwarium tylko u Nas nie wiem kto by to myłGiannaa lubi tę wiadomość
-
Ej laski skorki ze wczoraj nie napisałam jak sie okazało, byłam pewna ze w drodze do domu wrzuciłam u was i na wrzesniowkach ze jedziemy do domku i fałszywy alarm odwołany ale widzę, ze tel zastrajkowal a po przyjeździe po prostu padłam na pysk na wszelki wypadek może mi któraś nr tel dać na Priv ro następnym razem napisze SMS jak cos, to bedzie wiadomo ze dojdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2015, 07:53
-
Ogolnie to okazało sie, ze to nie wody a nawet jak to jeszcze ich dostatek. Zrobili Ktg malutka sie spoko rusza a mamusia ma tylko skurcze przepowiadające (max 43) jedynie ciśnienie do kontroli moje bo było średnie i mam sie oszczędzać tak wiec wracam spac a do pracy idę na dziesiata w tym przedostatnim juz dniu
Cynnia, kafabi, Giannaa lubią tę wiadomość