Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
annggela wrote:Asiorek Super! , ja czekam tez na synka Dorianka torbe do szpitala juz spakowana mam brzuchol sie obnizyl juz jakis czas temu wiec mam nadzieje sie pojawi w tym miesiacu
A jak nastawienie przed rozwiazaniem? Ja zaczynam stresowac sie...chociaz z drugiej strony nie moge sie doczekac kiedy zobacze naszego Skarbka...
Mi tez brzuch obnizyl sie jakis czas temu, boli mnie w kroku, pachwiny... Czuje jak maly naciska mnie na kanal rodny i pecherz, ale zadnych innych objawow jeszcze nie mam... pozostalo czekac...
Chcialabym aby maly urodzil sie akurat 19stego wrzesnia, bo moj maz ma akurat w ten dzien urodziny... Piekny prezent dostalby heheWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 21:10
-
asiorka1987 wrote:A jak nastawienie przed rozwiazaniem? Ja zaczynam stresowac sie...chociaz z drugiej strony nie moge sie doczekac kiedy zobacze naszego Skarbka...
Mi tez brzuch obnizyl sie jakis czas temu, boli mnie w kroku, pachwiny... Czuje jak maly naciska mnie na kanal rodny i pecherz, ale zadnych innych objawow jeszcze nie mam... pozostalo czekac...
Chcialabym aby maly urodzil sie akurat 19stego wrzesnia, bo moj maz ma akurat w ten dzien urodziny... Piekny prezent dostalby hehe
Boje sie jak cholera ! Ale chce miec to za soba, na sama mysl robi mi sie goraco. Maz tez jest przerazony. Mnie boli w kroku jak w lozku sie przekrecam , nie moge nogi podniesc i ostatnio czasem dostaje skurczy z bolem jak na okres
Giannaa- dziekuje kochana za takie zyczonka, oby tak sie stalo -
Witajcie
U Nas troszkę lepiej, więc i matka wypoczęta
Pianistka już napewno leży i patrzy na swoje maleństwo
Jak Wasze samopoczucia kobitki !? Wy też czujecie,że czas zasuwa bardzo szybko. Niedawno była sobota, a dzis już czwartek i wkrótce weekend. Nie wiem gdzie te dni zleciały
Miłego dnia :* -
Kafabi ciesze sie, ze wyspalas sie oby te nieprzespane ńoce jak najrzadziej byly a najlepiej wcale
Ja w miare dobrze spalam nie liczac miliona przewrotow napuchnieta wstalam bola mnie nogi po ciazy zaczne sie leczyc bo cos nie tak mam z przeplywem krwi , czesto mnie lydki bola i puchna a w ciazy to bez powodu z rana
Pianistka czekamy na wiesci ! -
Dzień dobry
Kafabi dobrze, że u Was lepiej...musicie być wypoczęte na niedzielną imprezę
Anbggela jeszcze trochę i nie zdążysz się w nocy przewrócić
Ja ostatnio nie za bardzo dobrze śpię...i zaczęły się znowu nocne wędrówki do toalety. Do tego jak wracam do łóżka to się trochę rozbudzam i mam problemy z ponownym zaśnięciem a jeszcze mój mężulek sobie słodko chrapie Na szczęście zawsze mogę trochę w dzień odespać
Pianistka czekamy na info kto tam u Ciebie mieszka i czy wszytko dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 09:08
-
Pianistka wrote:dziewczyny, myślicie że na tym etapie mogę być pewna co do płci? w 14 tc był chłopak... teraz córka...
logika mówi że dzisiejsze info jest pewniejsze ale...
Pewnie na wczesniejszym USG pepowinka zawinela sie miedzy nogami i dlatego mowili, ze chlopiec...
Najwazniejsze, ze malenstwo prawidlowo rozwija sie. Moze na razie jeszcze nie kupuj wszystkiego na dziewczynke, znam przypadki gdzie mowili ze dziewczynka a urodzil sie chlopczyk i odwrotnie.
-
http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html
raczej nie chodzilo o pępowine wszystkie kiedyś miałyśmy siusiaczki
mam o tyle łatwiej, że i tak nie zamierzam kupic lawiny słodkich różowych ciuszków i różowego wózka... w tej materii nic się nie zmienia -
Czy ktoras z Was zaszla w kolejna ciaze podczas macierzynskiego np. pod koniec tego zasilku? Otrzymalyscie platne chorobowe wyliczone na podsawie kwoty z macierzynskiego?
Zastanawiam sie jak to faktycznie jest...czy trzeba wrocic do pracy aby odnowic prawo do chorobowego? Jesli tak, to na jaki czas`?
Pytam sie z ciekawawosci, moze Wy bylyscie w podobnej sytuacji i wiecie jak to wyglada w praktyce...
Chcielibysmy miec 2ke dzieci, nie chcemy wysylac maluszka do przedszkola, chcemy by roznica miedzy dziecmi byla okolo 2 lat, nie wiecej. Zdaje sobie sprawe, ze bedzie bardzo ciezko, bo sama mam brata o rowny rok mlodszego.
-
Pianistka
Super, że wszystko ok I fajnie, że dziewuszka, u mnie było ostatnio widać hamburgera jak to powiedziała pani doktor:P
Jak mała pokazała dokładnie co ma między nogami to można być pewnym.
Ja dostałam całą górę ciuszuków i jest masa różowych, ale jakoś to przeżyje i powybieram. A sama nic nie kupie różowego.
No i ten wózek nr 15. bardziej pasuje do dziewczynki
Za mną chodzi ten xlnader move, całe zestawy są na allegro za max 2700 zł więc chyba nie ma takiej tragedii z ceną. -
Wiesz co, jednak jak chodziłam na USG prywatnie to był taki wielki telewizor na którym widziałam dzidzię... a tutaj taki malutki ekranik, a ja zapomniałam okularów... co prawda widziałam że absolutnie NIC nie dynda między nózkami ale nie widziałam też słynnych 3 kreseczek
Ale od tego jest lekarz, a skoro powiedziała babka że jest pewna dziewczynki to trzeba jej zaufać
Zwłaszcza ze u nas w rodzinie same dziewczynki i gdyby był chłopiec to wszyscy by byli bardzo zaskoczeni
A wózek ten co ja wybrałam tez kosztuje ze wszystkim ok 2600-2700 wiec ja uważam że cena jak najbardziej fajnaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:27