Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka, mi sie podobają 15, 16 i 18
Witaj asiorka wsród nas
mała poprawka ja tez jestem z Sandnes od około 3 miesięcy
Gianna, położna nic nie powiedziała na moja wagę. Mam sie ważyć w domu. Mi sie wydaje ze aż tak duzo po mnie nie widac jestem teraz taka nabita. Ale to i tak nie jest wazne, dzidziuś najważniejszy. Potem skorzystam z diety Froggie -
Witam Cie asiorku
Pianistka 15 moim zdaniej najfajniej wyglada a co do koloru scian to bym postawila na szary ja jestem zadowolona mozna kazdy kolor z tym polaczyc np jak my biel i zielen
Trzymam kciuki za wizyte
Ja sprawdzam jeszcze raz wyprawke malego do szpitala juz sie nie moge doczekac -
Witam nowa forumową mamusię. To już za chwilkę będziesz tulić swoje maleństwo
Pianistka dodatki w kolorze turkusu super połączenie do ciemnych mebli. Też jakby był chłopiec to takie połączenie byłoby u Nas Trzymam kciuki za jutrzejsze USG i żeby na 100% potwierdzili płeć
Carolline jesteś jeszcze w domku !? Daj znak, bo sie stresuję -
Kafabi, czy chłopiec, czy dziewczynka to i tak chcę dodatki jasno- turkusowe, białe, szare
Do tego stopnia nienawidzę różowego że obawiam się że gdybym urodziła córkę, nie umiałabym jej wybrać ciuszków
Carolline długo się nie odzywa ale podejrzewam, że korzysta z ostatnich dni luzu bo obiecała, że da znać gdy coś się wydarzy
Mam nadzieję, że z maluszkiem wszystko ok... Jutro zaczynam 20 tc i powinnam już czuć wyraźne ruchy... a tu nic konkretnego... W 15 tygodniu poczułam pierwsze bąbelki... od tamtej pory się nie rozkręca... z tydzień temu kilka razy takie jakby pukanie ale to sporadycznie, raz na kilka dni czuję takie wibracje
Albo mój tłuszczyk z brzuszka skutecznie blokuje odczuwanie albo nie wiem -
Pianistka wrote:A co wy na to?
http://allegro.pl/okbaby-onda-luxy-bubbles-wanienka-kapielowa-spa-i5459452098.html
kogoś posrało xD
hahahaah no faktycznie Jak byłam z Olkiem w ciąży to widziałam na allegro wózek za 12 tys zł. Nie - nie był zdalnie sterowany