Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Gratuluję 100% Julki
Podkłady, majtki poporodowe, wszystko jest. Do szpitala zabierzcie przybory toaletowe a także wygodne ubrania dla sb, proponuje spodnie dresowe, leginsy i bluzki do karmienia,oraz biustonosze do karmienia. Wkładek laktscyjnych nie dają wiec także warto mieć. Ubranka, to zależy od szpitala, ja byłam w dwóch, w pierwszym nie musiałam, ale e drugim mąż musiał biec do hm i kupić, niestety mały miał ubrane niewyprane ciuchy, jakoś przeżyliśmy na szczęście. Potrzebne wam ubranie na wyjście dla sb i dzieciatka.
Jeżeli chodzi o rzeczy do ubrania to body, polspiochy, pajace Są najbardziej funkcjonalne dla dzieci do 3 mies (rozm 56,62,68),ewentualnie leginsy.Kitaja, Giannaa lubią tę wiadomość
-
Gianna gratulacje coreczki teraz mozesz zaszalec z kupowaniem sukienek dla malutkiej w aptece tutaj wszystko mozna kupic duzo fajnych rzeczy dla maluszka mozna znalesc na finn.no ,ale my chcielismy wszystko nowe bo to nasze pierwsze dlugo wyczekiwane malenstwo takze zaszalelismy w Polsce;-) a jak ktoras by chciala ciuszki to moge oddam jak Jasiu przestanie uzywac:-)
Giannaa lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Giaanna no to juz parke bedziecie miec !!!
Kitaja a nie zamierzacie miec juz wiecej dzieciaczkow ?! Czy liczysz ze nastepnym razem bedzie dziewczynka i ciuszki sie nie przydadza :p
Nie pamietam do czego jeszcze mialam sie odniesc, bo zapomnialam u nas id dwoch dni horror , mloda budzi sie co chwile w nocy z placzem, jakby ja ze skory obdzierali. Do tego katar i dwie dwojki dolne ida ehhh a w niedziele chrzest
Carolline co u Ciebie, jeszcze w dwupaku ?!
Pozdrawiam Was kobitki :* -
Kafabi współczuje córeczce zabki idą i to dwa naraz z drugiej strony to chyba dobrze, z głowy bedzie
Ja siedzę w przychodni, wypiłam glukozę i musze teraz 2 h czekać
Co do ciuszków to oddam, moze druga trafi sie córcia ale takie rzeczy jak laktator łóżeczko itp to zamierzam zostawić -
Kafabi no będzie parka Mam nadzieje, że Olek będzie tak wpatrzony w siostrę jak Fabianek Ale będzie na początku ciężko zdaje sobie z tego sprawę.
Co do zębów...nie mają tutaj jakiejś maści na bolesne ząbkowanie? Może mam Ci coś z PL przywieźć ? Bo pewnie te zęby są przyczyną tego, że Oliwka tak się budzi. -
Witam się
Właśnie zrobiłam listę wyprawkową i się zastanawiałam nad takimi rzeczami typu kremiki, wkładki czy herbatka z kopru włoskiego... Na pewno trochę takich cudów zamówię z Polskiej apteki internetowej "na zaś"
Jakieś kropelki na zaparcia itd żeby w razie W było -
Widziałam w aptece środek na zabki, byłam z koleżanka bo szukała
Pianistka- ja tez pozalamawialam na zaś wszystko w aptece gemini kropelki na kolkę, kremiki , aspirator do noska. Zapomniałam o syropu na gorączkę ale teraz w sobotę brat przyjedzie to mi przywiezieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 09:20
-
jeśli bedziesz chciała zamawiać z gemini to polecam pieluchy tetrowe, wybrałam je w 60 stopniach i sa całe ja kupiłam te kolorowe, zamowienie miałam na 500zl bo kupiłam podgrzewacz, termometr bezdotykowy itp. Tam tez masz ten zestaw z Aventu . Dużo rzeczy jest o wiele tańszych i za przesyłkę nic nie płaciłam
-
Cynnia, waga ci tak skoczyła ostatnio czy od początku regularnie? U mnie jutro 20 tc i na wadze +4...
Jesteś ode mnie 4 tygodnie do przodu, ciekawe jak będzie z moją wagą za miesiąc :o
A mi nie wolno przytyć zbyt dużo bo nie byłam chudzinką przed ciążą...
-
Pianistka wrote:Cynnia, waga ci tak skoczyła ostatnio czy od początku regularnie? U mnie jutro 20 tc i na wadze +4...
Jesteś ode mnie 4 tygodnie do przodu, ciekawe jak będzie z moją wagą za miesiąc :o
A mi nie wolno przytyć zbyt dużo bo nie byłam chudzinką przed ciążą...
A ja mam juz 10 kg ... waze 65kg, nigdy nie przekraczalam 57 kg, a teraz pewnie dobije do 70kg.
Pianistka juz 20tc jak to szybko leci, a pamietam jak sie martwilas w pierwszych tygodniach.