Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Na kolki podobno tu mają jakieś dobre krople bo pamiętam mój mąż znajomym do Anglii wysyłał bo go o to prosili. Nie pamiętam nazwy ale jak się dowiem to napiszę jak się nazywają.
Cynnia coś położna powiedziała odnośnie Twojego przyrostu wagi?
Z tej apteki Gemini wysyłają zamówienie do NO ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 12:22
-
Cynnia- ja w 22 tc mialam 10 kg na plusie a teraz 20 kg nigdy tyle nie wazylam, 5 lat temu byla moja dotad najwyzsza waga czyli 60 kg a teraz 70 zalamka, ale sama sobie jestem winna bo sie obzeralam mam nadzieje ze moj skarb wyciagnal co najlepsze z tego jedzenia.
Giannaa- niestety wysylaja tylko na terenie Pl -
Giannaa wrote:Bardzo ładny zestaw
Jak dla mnie numer 15 albo 16
No właśnie waham się między tymi dwoma mąż woli ciemniejszy
Jest jeszcze expander mondo ECCO i różni się tylko tym że ma biały spód gondoli... ale jakoś tak ten czarny do mnie bardziej przemawia -
asiorka1987 wrote:Witajcie, jestem nowa na forum
Pianistka, ja tez mam zakupiony expander-mondo.
Czekam na rozwiazanie, termin mam na 19.09 .... wiec juz niebawem.
cześć ) OO oo to chyba wskoczyłaś na pierwsze miejsce na forumowej liście
Ja to chyba się prześpię ... miałam wstawić pranie, posprzątać łazienkę, ale chyba muszę pospać -
Mieszkam w Rogaland, Sola kommune. To moja pierwsza ciaza, jestem przerazona porodem... Ciaze ogolnie przechodze dosc ciezko... do 16 tygodnia mialam nudnosci i wymioty..pozniej nasilenie sie astmy i alergii... z cery tlustej zrobila mi sie cera strasznie sucha, czerwona i swedzaca... Od 2,5 miesiaca spie na siedzaco, heh... bo po atakach astmatycznych kaszlu bylam tak potwornie zbolala, ze nie moglam spac na lezaco... Ciezko mi sie oddychalo na lezaco, bolaly stawy biodrowe i kregoslup na dole... Tak sie ciesze, ze juz niebawem bede miala za soba uroki ciazy i zobacze w koncu malenstwo...
siamyrka lubi tę wiadomość
-
asiorka1987 wrote:Mieszkam w Rogaland, Sola kommune. To moja pierwsza ciaza, jestem przerazona porodem... Ciaze ogolnie przechodze dosc ciezko... do 16 tygodnia mialam nudnosci i wymioty..pozniej nasilenie sie astmy i alergii... z cery tlustej zrobila mi sie cera strasznie sucha, czerwona i swedzaca... Od 2,5 miesiaca spie na siedzaco, heh... bo po atakach astmatycznych kaszlu bylam tak potwornie zbolala, ze nie moglam spac na lezaco... Ciezko mi sie oddychalo na lezaco, bolaly stawy biodrowe i kregoslup na dole... Tak sie ciesze, ze juz niebawem bede miala za soba uroki ciazy i zobacze w koncu malenstwo...
No to witamy Ja i Cynnia Stavanger a Annggela Sandnes
asiorka1987 lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:No właśnie waham się między tymi dwoma mąż woli ciemniejszy
Jest jeszcze expander mondo ECCO i różni się tylko tym że ma biały spód gondoli... ale jakoś tak ten czarny do mnie bardziej przemawia
Ja mam MONDO ECCO ADRIATIC firmy EXPANDER
Wydaje mi sie, ze praktyczny wozek, troche boje sie o te biale dodatki z eko skory, zobaczymy jak w praktyce sprawdzi sie ten wozek. -
asiorka1987 wrote:Ja mam MONDO ECCO ADRIATIC firmy EXPANDER
Wydaje mi sie, ze praktyczny wozek, troche boje sie o te biale dodatki z eko skory, zobaczymy jak w praktyce sprawdzi sie ten wozek.
no własnie dlatego my postawimy jednak na black line