Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak piszecie, lepiej tego nie oglądać... Pomimo tego, że wiem jak to wygląda od strony czuciowej nie chciałabym wiedzieć jak to wygląda ze strony wizualnej Nie wyobrażam sobie np, że mąż nagrywa czy robi zdjęcia podczas porodu...a gdzieś ostatnio chyba na forum przeczytałam o nowej modzie czyli przychodzi fotograf/kamerzysta na poród i robi z tego dokument bleeee...
asiorka1987, Carolline lubią tę wiadomość
-
Giannaa, ja mam inne zdanie. jeśli fotograf ma łeb na karku to może zrobić piękne, artystyczne zdjęcia... widziałam kilka takich prac w necie i nie było w nich nic niewłaściwego.. oczywiście zalezy na ile mu pozwolimy ale chyba nikt o zdrowych zmysłach nie chce zdjęcia wystającej główki z naszej rozerwanej pochwy!
ale to tak jak ze zdjęciami nago... jedne są artystyczne i przy tym piękne a inne wyglądają jak tanie reklamy ruskiego burdelu
Ale ja pisząc o fotografii porodowej mam na myśli coś takiego:
http://www.iwonabaldyga.pl/blog/wp-content/uploads/2012/07/IMG_9402-n1.jpg
lub
http://farm1.static.flickr.com/46/174696568_5460ac3043.jpg
te sa moim zdaniem piękne... a fotka zakrwawionego łóżka i kobiety wyglądającej jak rozjechana przez tira... no cóżasiorka1987, Carolline, kafabi, Giannaa, Froggie lubią tę wiadomość
-
Giannaa wrote:Pianistka Ja własnie mówię o tych zdjęciach pt..teksańska masakra piłą mechaniczną ...no nie wyobrażam sobie, że ktoś robi zdjęcie mojego otworu A te zdjęcia co Ty pokazałaś są piękne jak najbardziej
A tak na dobrą sprawę po co nam zdjęcia naszych dziurek? hmmm...
Mąż jak chce popatrzeć to niech powie - pokaże...
sama? nie czuję takiej chęci...
a żeby goście mojego domu mieli oglądać moją pipkę oprawioną w ramkę? hmmm...
-
Pianistka wrote:A tak na dobrą sprawę po co nam zdjęcia naszych dziurek? hmmm...
Mąż jak chce popatrzeć to niech powie - pokaże...
sama? nie czuję takiej chęci...
a żeby goście mojego domu mieli oglądać moją pipkę oprawioną w ramkę? hmmm...
Ludzie mają różne zboczenia I niestety coraz głupsze pomysły... -
Buhaha dobre to pianistka ja nie ogladam takich rzeczy, bo nie chce sie niepotrzebnie nakrecac,bedzie co ma byc jakos maluch wyjsc musi FROOGI gratulacje mieszkanka niech wam tam sie dobrze mieszka ! Ja z mezem mieszkam w Norwegii ponad 5lat oby dwoje mamy stale prace znajomych, tylko brakuje nam rodziny w razie czego sprzedamy to co mamy i wrocimy do Polski,mamy mieszkanie w Szczecinie i kawalek ziemi takze mamy gdzie wracac! Chociaz w PL nie dzieje sie dobrze,pomaga sie obcokrajowca kosztem naszym! Ale nie ma co narzekac ciesze sie kazdym dniem mam kochanego meza,nie dlugo urodze synka jestesmy zdrowi i mamy prace , dobrze jest jak jestCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A dlaczego dziwne? Weekend, czas dla rodzinki nawet jak sie nie pracuje to wydaje mi sie, ze jest to takie troche święto rodzinne. U mnie zawsze w piatek córcia sprząta domek. Ja składam pranie, które zalega z całego tygodnia, a maz robi zakupy. Planujemy co zrobimy pysznego do jedzonka, jakieś ciasto sie piecze. Uwielbiam piątkowe popołudnia
Giannaa lubi tę wiadomość
-
Ciekawe jaki weekend mi sie zapowiada...zawsse w soboty robilam generalne porzadki, gotowalam obiad na.sobote I niedziele...wieksze zakupy I od popoludnia czas dla Meza...
Man nadzieje, ze po weekendzie bede mogla Wam napisac, ze urodzilam. Heh... Czekam... Jutro moj max ma urodzinki...a ja kompletnie nie man sily na robieniu czegos extra do jedzenia, torta czy cos... Man nadzieje,ze zdaze jeszcze upiec cos na szybkiego chociasz.