Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynnia wrote:Wczoraj rozmawialiśmy z mężem, pojde do lekarza po powrocie z polski bo jeszcze nie da mi tego pozwolenia.
Ja taka głupia jestem z tą pracą, powiedziałam szefowej ze bede pracowała do 15 grudnia i chce sie wywiązać, bo nie miałby kto robic mojej roboty. No ale kiedys trzeba odpuścić a jak bede chodziła 1 dzien mniej to i tak sie wyrobie
Cynnia, za przeproszeniem, ale co Cię obchodzi fakt, że nie będzie miał kto robić Twojej roboty?
Myślisz że Twoją szefową będzie interesowało jeśli urodzisz przed terminem?
To dziecko jest teraz najważniejsze...
Kafabi, mi nikt oczu nie zamydli jak powiedzą o masażu to uciekamCynnia lubi tę wiadomość
-
Cześć Befff no faktycznie gdzieś zniknęłaś na długo
Carolline maraton po centrach handlowych wybuchłam śmiechem ale znam to doskonale.
Nazwę masaż musiał wymyślić jakiś facet tak samo jak urlop macierzyński
Cynnia będziesz w Pl to zalicz wizyte u lekarza będziesz spokojniejsza. Ryzykownie sobie założyłaś pracować do 15 grudnia. Ale jeśli czujesz się na siłach ... ja chętnie też bym chodziła jeszcze do pracy.Carolline lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam za ponowne tak mile przyjęcie postaram się już teraz zostać
A co o mnie
Mam na imie Beata i mam 27 lat. Mieszkam z mężem W Norwegii prawie 3 lata,a obecnie w Langhus,(ok 30 km od Oslo).Prawie bo jakiś czas konczylam studia w Polsce a do Norwegii dojezdzalam.
Pod sercem rośnie mała dziewczynka Julia lub Hania jeszcze nie zdecydowaliśmy Termin wg OM mam na 24.01 A wg USG 28.01
Cieszę się ze mnie pamiętacie -
Beff, to mamy podobne terminy z USG bo u mnie z USG mała wyprzedza troszkę i położna określiła termin na 31.01
Marti, ta paczka z Remy niby nie ma ograniczenia, że po 28 tygodniu... hmmm myślę czy już zamówić czy poczekać jeszcze... nie zabiorą? -
Froggie wrote:Kafabi ja termin z USG mam na 14.02 a z OM na 9.02 więc chyba ja będę najbliżej możliwości wstrzelenia się w 12.02
Befff dobrze pamiętam, że to Ty byłaś na polowkowym w AHUS?
Tak to ja miałam tam USG Ty też już po wizycie? Pewnie pisałaś, ale mnie umknęło kilka stron kiedy byłam na urlopie tak tu gwarno ze ciężko mi było wszystko nadrobić
-
Pianistka wrote:Beff, to mamy podobne terminy z USG bo u mnie z USG mała wyprzedza troszkę i położna określiła termin na 31.01
Czyli czeka nas to samo, mniej więcej więcej tym samym czasie a czas biegnie jak szalony aż mam czasem wrażenie że zbyt szybko -
marti87 wrote:
Na babypakker.no jest nowa paczka z remy 1000
Zamówiona może być całkiem fajna dzięki. Dobrze rozumiem, że można ją odebrać po 4 dniach od zamówienia?
Fajnie, że już nie musisz się martwić o zwolnienia
Carolline jesteś jeszcze tam obecna ? Jak sytuacja ? -
Ja wchodzę trochę na wrześniówki podpatruję czy Carolline tam nie pisała
Beff, masz rację, możemy rodzić w tym samym terminie Twoja córcia trochę poślizgu złapała a moja zagina czasoprzestrzeń, bo lekarka wyliczyła mi termin na luty z OM ale nie wzięła pod uwagę że w tym cyklu ovu była wyjątkowo wcześnie a więc i cykl byłby krótszy o około tydzień A suwaczek mam wg OM
A z USG od początku wychodzi na 4-7 dni szybciej
Giannaa, też chyba zamówię paczkę a co tam