Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Gianna
też tak rozumiem, że po 4 dniach, ale w potwierdzeniu jest napisana data kiedy można odebrać
Odebrałam dziś Libero w Kiwi, wczoraj bleiebotte w barnashus, a jak powiedziałam mężowi, że to gratisy, to on się zapytał czy oni mi to dają, bo mam brzuch czy jak
Pianistka
Dokładnie u mnie było już różnicy bo to akurat miesiąc z małym hakiem. Aż mi ciężko w to uwierzyć, że teraz mam taki luz ... oczywiście do terminu, albo i szybciej
-
http://babypakker.no/babypakker/gratis-babybox-fra-apotek1.html to jest mega duża paczka
Własnie wzięłam się za zamawianie A gdzie był kosz na pieluchy? bo mi się własnie wydawało, że w Apotek1 czy w Barnashus?
Robi nam się tu wątek styczniowy -
Na razie śpimy w pokoju, który jest dla Malutkiej i stwierdziliśmy, że świetnie się w nim śpi. Wczoraj dotarła dodatkowa siła robocza, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będę mogła się czymś chwalić. Już nie mogę doczekać się kąpieli w tej mojej wannie W sumie to zostało wykończenie ścian i położenie podłóg, wstawienie drzwi, parapety.
Kuchnie zamówiłam ostatecznie wczoraj z Ikea, ma być 6.11 ...
W ogóle chciałam sobie kupić wczoraj jakieś koszule do karmienia, ale nic nie było, więc też zamawiam z allegro, widziałam całkiem ładnie i kojarzę z dobrej jakości koszule polskiej firmy Italian Fashion.
Paczka z apteki bardziej mi się podoba niż Libero, bo są fajne próbki kosmetyków, a ja jestem maniaczką dermokosmetyków. A nie wiem jak z terminami zamawiania z apteki na pewno 3 miesiące przed terminem. -
Oo a ja właśnie miałam pytać kiedy zamawiacie te babypakker bo słyszałam że 3 miesiącem przed lub po porodzie. I też chyba w listopadzie je ogarnę bo teraz musiałabym trochę poczekac. Przynajmniej będzie mi się wydawało ze szybciej jest dostane
-
Marti, widoku zazdroszczę Ja mieszkam w centrum miasta więc widok sobie możesz wyobrazić
Co do koszul do karmienia ja zamowiłam z allegro ale żadne jakieś ekstra tylko w miare ładne i tanie bo nienawidzę spać w koszulach więc będę ich używała 2 tygodnie a potem wracam do koszulki na ramiączkach
a piesio super
a mój całe dnie spędza tak jak ja :
Froggie, Carolline, kafabi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z Akershus i szeroko pojetych okolic Oslo PYTANIE ZA 100 PUNKTOW! Od jakiego dostawcy macie internet? Bo ja chcę już założyć coś normalnego w mieszkaniu a kompletnie nie mam pojęcia gdzie uderzać. Pomocy
Befff byłam już na polowkowym i trafiłam na średnio miła panią. Tłumacza nie było, nawet telefonicznego, pomimo, że 3 razy mi potwierdzili, że będzie. Nawet moja położna do nich dzwoniła w tej sprawie. Agatka potwierdzona na 80 %, kobieta nie widziała nic niepokojącego. Zrobiła nam tylko 2 niewyraźne zdjęcia. Ja w porodzie obawiam się najbardziej tej bariery językowej...