Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynnia wrote:Pestki wiśni przypominają mi jak jako dziecko wyjadlam wisienki z kompotu u babci. Okazało sie, ze to były wiśnie z nalewki
Ja nie mam pojecia o czym piszesz ...
Hahaha :d to ja jak miałam z 15 lat, siostra 13, chciałam jej urządzić urodzinyznalazłam w barku nalewkę orzechową dziadka
trochę wypiłyśmy nie wiedząc że ma zastosowanie lecznicze na biegunki
nie muszę mówić że tydzień miałyśmy zastój xD hahaha
a termofor z pestek wiśni to termofor, który w środku ma pestki wiśni przez co szybko się nagrzewa i bardzo długo trzyma ciepło.. w 100% naturalny i bezpiecznydlatego mam chęć
na allegro to koszt 15 zl i myślałam ze znajdę taki w norwegii ale jakoś nie mogę
-
Miuu, ja też stara jestem i do do tego to moja pierwsza ciąża i też głupot się naczytałam i jakbym mogła, to wszystkie testy bym zrobiła hurtowo i jeszcze powtórzyła. Przestałam o tym myśleć i czytać, bo i tak nie jestem w stanie przetestować się na wszystko
w paranoję tylko można popaść
-
Ale żeście dziś naskrobaly
cieżko byli was nadrobić
witamy befff spowrotem, nie uciekaj nam już
Pianistka super masz psiaka my tez mamy Yorka tylko on ma ADHD a w piłkę gra lepiej jak Messi i Ronaldo razem wzieci
co do babypakker.no to polecam ta z rema 1000 naprawdę jest super,jest w niej paczka pampersow 2,smoczek,body 62, duży płyn do kąpieli malucha , duży proszek( nie próbka) chusteczki mokre i suche i jest to w takiej fajnej praktycznej torbie a nie kartonie
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A co do koszul to polecam te z Allegro z Itali fasion są mega fajne i super wyglądają
i praktyczne do karmienia
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Cynnina polecam magnez mi pomógł na skurcze łydek i twardnienie brzucha
Cynnia lubi tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Meggi Sorry ale powinni Tobie odciąć neta
Najgorsze co może być to czytanie ciążowych mądrości w necie. Ja w pierwszej ciąży byłam chyba zbyt młoda, żeby być świadoma wszystkich "zagrożeń" a teraz śmieje się, że jestem zbyt stara i zbyt mądra, żeby czytać te bzdury
To takie moje wewnętrzne przemyślenie
A jak już co czytam to z przymrożeniem oka
-
Zastanawiam się nad biało-czarną pościelą ... podobno kontrasty dla noworodków są najlepsze, ale jak sama patrzę na te pościele to mi w oczach się przewraca. Chociaż podoba mi się kolorystyka biało-czarne-szare z drewnem i jakieś pastelowe kolory w dodatkach.