Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Na połówkowym mierzyli szczegółowo całokształt, czyli głowę, twarz, budowę kręgosłupa, przeponę, jamę brzuszną (ocena narządów wewnętrznych), nerki, pęcherz moczowy. Co do oceny serca, to różnie bywa mi lekarz badał szczegółowo.
A to USG miałaś zalecane czy kontrolnie poszłas sprawdzić czy wszystko dobrze !?
Szyjkę bardzo rzadko mierzą,ponieważ nie chcą ingerować w środku,żeby czegoś nie nadruszyć. Kilka kolezanek o tym wspominało. -
Maja,najważniejsze ze z dzidzia jest w porządku. O zwolnienie się nie martw,on napisał pewnie,ze z ciążą jest w porządku,a Tobie mógł powiedzieć,,ze masz uważać i dużo odpoczywać,i ze od dawania zwolnień jest Fastlege.
Kiedy masz zamiar do niej iść??
Ja coś dzisiaj słaba jestem,do 12 mdlilo mnie,a później ta świetlica....nauczylam się kolorów he he -
Kurde na cos mam chęc ale nie wiem na co.Ogólnie jakos mi nie dobrze ale coś bym zjadla.
Właśnie coś mi zalatuje z kuchni,może mężus robi mi szpinak z jajkiem? hmm -
Jak dla mnie to wyśmienita kolacyjka
Cath tak będą badać hcg i sprawdzą czy nie masz infekcji
Maja,kiedy dopisałaś na suwaczku Emma??Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 20:55
cati lubi tę wiadomość
-
hehe dzisiaj. W związku z tym,że w sumie nie wiem kto mieszka w moim M-1,to musze mieć 2 imiona.
Mi się podobała Sofia ale młodsza córka mówi,że jej się podoba Emma więc była szybka narada z mężem i jakby co to będzie Emmaderii84 lubi tę wiadomość
-
he he,nie strasz mnie,bo ja ciągle do brzucha zwracam się Olaf,jak i reszta domowników
Czasami tak się zdarza....ale lekarz powiedział,że widzi pisię??
Czytałam ,że najczęstsze są pomyłki gdy mowią dziewczynka,a wychodzi chłopiec,ale zapewne odwrotne pomyłki także się zdarzają... -
heheh no dzisiaj lekarz mowi,ze widzi raczej cipke ale tez nie jest na 100% pewny więc juz sama nie wiem kto u mnie mieszka he
-
znalazłam fajne powiedzonko
"Prosiłam o wszystko, żeby cieszyć się życiem,
Dostałam życie, żeby cieszyć się wszystkim"derii84 lubi tę wiadomość