Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila,gdzie jest ten filmik????
Bo na tel nic mi się nie wyswietlilo.
U mnie myślę,ze jest fiutek,z resztą widziałam pisiorka,nie będę sobie wkrecac
Maja zobaczymy,najważniejsze żeby zdrowe,a wózek i tak jest taki unisex,ten co tu pokazalas. Mój mały miał kupowane przeze mnie ubranka koloru granatowego,zielonego,żółtego,bezowego,białego,czerwonego,bo jak kupowałam na allegro,nie znałam płci -
Ja dopiero jem sniadanko.Kuzwa całą noc nie mogłam spać i się męczyłam.Brzuch mnie troche pobolewał i nie mogłam sobie znalezc pozycji do spania,bo żadna już mi nie odpowiada.Przysnełam w końcu nad ranem w nogach.Jak mąż sie obudził do pracy i chciał mi dac buzi przed wstaniem z łózka to tak patrzył na mój tyłek i się zastanawiał,czy to brzuch czy co a ja,że jak chce to moze pocałowac mnie w dupke hehehe.
derii84 lubi tę wiadomość
-
Pojechałam po sniadanku na miasto i nie wróciłam z pustą ręką,bo kupiłam 2 kocyki i czapeczke no i wybralam wózek już na 100% .Co myslicie o wózku czarno-czerwonym jakby był np.chlopak? zaraz wstawie fotki.Pan mi tak wózek zaprezentował i sobie nim pojezdziłam,że się od razu w nim zakochałam i z checia bym go kupiła już dzisiaj
-
Maja ten wózeczek czerwony jest odpowiedni i dla chłopca i dla dziewczynki Koleżanka ma taki, a że nie chcieli wiedzieć płci dziecka to własnie na taki się zdecydowali. I teraz Kajetan jezdzi czerwonym wózeczkiem
Cieszę się,że się przemogłaś i teraz już powolutku bedziesz kompletowac wyprawkę. Szkoda,że nie mieszkam w Oslo to z Tobą bym pochasała po sklepach Też mam podobne kocyki -
Powiem Ci,że miałam chec kupić dużo więcej ale coś mi mówilo,że jeszcze nie teraz i odłozylam.Potem poszłam do drugiego sklepu i mieli te kocyki za 200 koron 2 szt,bo była promocja więc się skusiłam.
-
Maja wózeczek nawet bardziej mi się podoba ten jak tamten niebieski:)Moim zdaniem odpowiedni,z resztą może dlatego,że czerwień jest moim ulubionym kolorem.Ipewnie gdyby w kolorystyce tegoTako byłby czerwono czarny lub czerwono-granatow,wzięłabym,niestety szaro czerwony mi nie siadł,ale ten jest serio bardzo ładny
Szkoda,że nie mieszkamy wszystkie blisko siebie,byśmy pewnie raz w tygodniu się spotykały na rozmówki,płacze i zakupki:)
A o jakich Wy gratisach mówicie,ja o niczym nie wiem,a też bym chciała,tylko nie wiem,czy mi się tutaj na tym zadupiu coś należy ??
Maja liczysz na chłopaka,bo czapeczka i kocyk w lekkim blue się pojawiłyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 16:50
-
http://www.babypakker.no/ to strona gdzie możesz zamówić. Odbierasz najblizej gdzie możesz, jeśli nie ma u ciebie jakiś sklepów zawsze mozesz wybrać się na ląd, bo macie w planie pojechac po świąteczne zakupy, wiec upieczecie dwie pieczenie na jednym ogniu (zakupy i gratisy)
-
Kafabi,
Filmik jest super. Tez próbuje uchwycić swojego szkraba w tak pięknej chwili, ale póki co to nie wychodzi. Za krótko się rusza.
Maja,
Tutaj taki standard, że mięrza główkę i brzuszek, reszta się nie liczy. Jak byłam prywatnie u lekarza to zrobili dokładne wymiary. Natomiast na polowkowym była mierzona główka i brzuszek. Dopiero jak byłam w Polsce to miałam zrobione dokładne pomiary wszystkiego. Począwszy od główki, a skończywszy na stopkach.
Darii,
Jak nie rozumiesz norweskiego to skorzystaj z translatora ułatwi Ci to aby otrzymać darmowe paczki dla Ciebie i maleństwa.
kafabi lubi tę wiadomość
-
Myszka ja bylam własnie prywatnie u gina na USG.
derii nie zamawiaj tylko paczek z goboken,bo u nich jak zamowisz darmowa paczke,to wstepujesz odrazu do klubu i beda Ci przysylac co miesiac płatne paczki.
Chciałam się wam pochwalić,że dzisiaj kupiłam ten czerwony wózekderii84 lubi tę wiadomość
-
Derii ona też korzysta z tej samej stronki co Tobie przesłałam, tylko wybierasz sobie jakie paki chcesz :)Jest z RIMI, Libero ja odbebrać mam w KIWI, w apotek1 odbieram pakę Pampers itd...
A ja dzisiaj pomalutku zaczęłam przygotowywać pokój dla maluszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 21:47
maja35, derii84 lubią tę wiadomość
-
A ja sie przymierzam,zeby przed świętami odświerzyć pokój i pomalować kącik gdzie będzie stało łóżeczko
-
Witam z rana! Ja juz jem sniadanko hee.Kurde juz od godziny spac nie moge ale zaraz sprobuje sie jeszcze polozyc,bo co tu robic o tej godzinie.