Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi, a czemu trafiłaś do szpitala? co się stało?
A co do zakupów, kupuj przez internet mierzyć nie trzeba, a i ceny można znaleźć super
I wiesz co, polecam ciuszki z NEXTa, ale zamawiane do PL, bo jak zamawiasz do No to dochodzi cło...
Giannaa, ja mam na sutkach w tych kanalikach takie jakby żółte grudki... to to?
-
To siara właśnie. Ja miałam tak na początku poprzednich ciąż. Teraz mnie ominęło
Meggi77 a może byś miała chęć umówić się na zakupy w Bergen i kawę bezkofeinowa Niedługo zaczną się wyprzedaże i zwleke się z kanapy. Co się stało ze byłaś w szpitalu ? -
Bolał mnie brzuch od piątku, wczoraj pojechałam oglądać wózki i ledwo wróciłam, na prawą nogę w ogóle nie mogłam stanąć, tak mi ten ból promeniował. Miałam wrażenie, że to jakiś nerwoból albo kolka, albo więzadła, ale potem miałam skurcze, pól nocy nie spałam. I dzisiaj od rana znowu promieniujący bół po prawej stronie. Pojechałam do szpitala, najpierw mnie jedna lekarka ochrzaniła, że dopiero dzisiaj przyjechałam, ale po ktg druga mnie przebadała wszerz i wzdłuż i stwierdziła, że wszystko wygląda ok i na razie nie widzi nic niepokojącego i że to albo nerwoból, albo mięśniaki, ale nie może tego potwierdzić w tej chwili na pewno, więc mam odpoczywać i obserwować co się będzie działo. Ja uważam, że to jakiś ucisk, bo jak się nie ruszam i nie oddycham, to jest ok
-
Pianistka, masz przynajmniej z głowy! po 30ym tygodniu będziesz się już tylko przekręcać z boku na bok. Jak skończył mi się II trymestr wszystko nagle zaczęło mnie boleć, do końca drugiego byłam jak wulkan, wyjedżałam na weekendy, latałam samolotem, a od dwóch tygodni siły mnie opuściły a tymczasem nasz biedny Junior jeszcze nawet łóżeczka nie ma cała nadzieja w jego ojcu
-
Kręgosłup u mnie to inna bajka ogólnie jestem połamana jak nie biodro to kręgosłup jak nie kręgosłup to spojenie i cały czas coś...
Pianistka oby się nie rozchodziło na razie ból jest głównie przy wstawaniu.
Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że ja zaczęłam 30tc o szok -
To mnie trochę pocieszyłyście, myślałam, że sama jestem taka nieogarnięta z tymi zakupami
Gianna, też mnie boli spojenie łonowe przy wstawaniu, wszystko w jednym czasie zaczęło mnie boleć, ale na razie jakoś się tym nie martwię. Zapytam lekarza w przyszłym tygodniu, ty też lepiej powiedz o tym położnej -
Pianistka a jak sobie radzisz ? Bo ja ogólnie to mam dyskopatię od 20 lat ale odpukać teraz w ciąży nic mnie na razie nie boli. Moze od nieróbstwa.
Ciekawa jestem czy mi przedłuża zwolnienie. Za dwa tyg idę do lekarza a ostatnio pani doktor stwierdziła ze miło by było jak bym trochę popracowała. Tylko jak jak ka nie mam kompletnie siły