Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie dopadła na początku 30 tyg ... nie da się żyć na samym mleku i pochodnych. Mam wrażenie ze mam zgage po wszystkim, właśnie leżę tzn siedzę bo leżeć nie mogę. Nawet ciężko coś zrobić, posprzątać bo jak się nachylam to zaraz pani zgaga się odzywa.
-
Współczuje zgagi, nigdy w zyciu nie miałam i mam nadzieje nie miec.
Ja wlasnie odwiozłam męża na lotnisko i teraz biore sie za układanie w szafach bo wreszcie zostały zmontowane. Teraz nam tylko zostało kupno wanny do górnej łazienki i bede mogła sie wziac za pokój małego. Mam nadzieje, ze wyrobimy sie do świąt -
Dobry dzień oj zgaga fuj fuj ,szczerze wspolczuje i tez od paru tygodni często mi towarzyszy a w szczególności pod wieczor.Dzis się zwazylam i chyba moja waga oszukuje, to nie możliwe ,ze az tyle przytulam...ale po porodzie będę intensywnie cwiczyla biegając w okol małego:) Pochwale się wam zdjęci z sesji zdjęciowej ,było to gdzies ok 32tyg ciąży
Froggie, Giannaa, Cynnia, marti87, kafabi, Miuu, annggela lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Hej dziewuszki:)
Przepraszam, że tak długo z mojej strony cisza. Trochę się działo, np w banku byliśmy po kredyt i decyzja będzie w nadchodzącym tygodniu. Trzymajcie kciuki:)
Kitaja, zdjęcie super! Ja w Polsce już zarezerwowałam termin na sesje, ale nie wiem czy nie za wcześnie bo teraz jestem w 17 tygodniu a do grudnia wiele czasu nie zostało, ale chyba jakiś brzuszek wtedy będzie bo póki co jest malutki.
Beff, też miałam wielkie plany by robić zdjęcia co tydzień i jakoś mi nie wychodzi, więc sama nie jesteś
Póki co niedziela mija Nam spokojnie, mąż pichci obiadek a ja sobie leże -
Dziekuje dziewczyny za mile slowa kafabi gdyby BBF byla grupa zamknieta to bym wrzucila wiecej zdjec, na fb jest wiecej i czekamy teraz na efekty Twojej sesji pianistka zdjęcie było robione ok 32tyg, przytyłam na dzień dzisiejszy aż 15kg, ale bardzo puchną mi nogi i dużo wody mam w ciele ale już nie długo wrócę do formy i figury z przed ciąży miuu najgorszy jest pierwszy i trzeci trymestr a co do rostepow polecam bio oil, codziennie latam po domu z gołym brzuchem wysmarowana nim i narazie( odstukac) rozstepow brakCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan