Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Miuuu, ja również polecam olej kokosowy wcześniej używałam balsamu i bio oil ale ok 20 tygodnia mimo używania 2 razy dziennie brzuch swędział i skóra się napinała... przerzuciłam się na olej kokosowy i jak ręką odjął skóra jest nawilżona, pachnie bosko no i jest tani i naturalny
Kitaja, 15 kg to nie jest dużo! Jesteś już na wylocie... ja boję się że do 30 tc mogę mieć +15 bo już mam połowę tego wyniku cholera
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Olej kokosowy jest jadalny więc można go używać do smażenia ale powinien być nierafinowany, tłoczony na zimno :)http://www.life.no/storage/ma/9ef7f234cf4c4af6b1a5e136df41837f/0d37e73cd2d24069926b34de41b32799/800-889-0-jpg.Jpeg/6CE16148274F2BEE92FBE2AFAE4AE5E88367179A/188854_Cocosa-ex-virg-500-ml.jpeg
ja mam takiAndriel lubi tę wiadomość
-
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html Polecam stronkę o kosmetykach
Ja używam oliwki dla mam z Rossmmana Babydream fur Mama - rewelacyjny skład i rewelacyjna cena. Jeśli macie możliwość zakupienia to polecam.
Szkoda, że macie już zamknięta grupę na fb...
Kafabi ile trzeba czekać na efekty sesji ? Chciałabym bardzo zobaczyć zdjęcia -
Ja też zrobiłam zapasy w rosmanie na balsam i olejek z babydream.Ale ostatnio dodatkowo używam też bio oil no i w zamiarze mam kupić olej kokosowy bo podobno najlepszy i dla dziecka również o tym bio oil trochę się naczytalam dlatego skoro już mam to stosuje naprzemiennie i póki co nic sie nie pojawia ale ja to mam ledwo 4 kilo na plusie
-
Miuu wrote:OD którego tygodnia kupujecie ubranka ? Mnie już kusi ale boje się zapeszyć ..tfu tfu..
Wiesz co, ja nie wierzę w magię, zabobony, wróżby itd.
Pierwszy ciuszek kupiłam ok 12 tygodnia... w tym momencie szafa córki jest zapełniona...
I jak ktoś mi mówi o głupotach typu "nie ścinaj włosów w ciąży bo...." no to ten smieszne
Kupuj jeśli masz ochotę! Jeśli coś ma nie pójść dobrze, to bez względu na to czy masz wszystko dla dziecka czy nic. To nic nie zmienia... chodzi jedynie o to, że w razie Wu, chyba łatwiej jeśli nie trzeba rzeczy pakować lub sprzedawać...
-
Nie ja się martwię bo w tym tyg powinnam mieć badania prenatalne. Do dzisiaj nie wiem czy z dzidzia wszystko w porządku. O resztę się nie martwię tylko o to. Jak już mi pokażą i powiedzą ze nie ma żadnych zmian genet. To się zabiorę za zakupy
-
Nie wiem jak z jakością Ellos bo nigdy nic nie kupowałam ale te body bardzo mi się podobają i cena rewelacyjna ale mam już mnóstwo bodów jak i innych ciuszków wiec chyba nie będę nic już kupować.
Własnie zauważyłam, że siara mi z piersi wycieka. Któraś już też ma ? -
Ja jako pierwsze kupiłam skarpetki cos około 12 tygodnia takie by pasowały i chłopcu i dziewczynce pewnie będę miała do nich sentyment i trafia do jakiegoś pudełka z pamiątkami Małej A z racji moich zapdow obawiam się ze to będzie pudlisko A nie pudełko
-
Gianna jestem parę dni przed Tobą, ale nic nie cieknie. W ogóle nic się nie dzieje z moimi piersiami, są mniejsze niż przed ciążą
Pianistka, może dasz się zatrudnić do zakupów dla dziecka? mi zakupy zawsze idą jak krew z nosa. Skończy się jak zwykle tak, że kupię wszystko, czego mi brakuje w ostatniej chwili w Bergen i oczywiście przepłacę dwa razy.
Zaliczyłam dzisiaj dyżur w szpitalu. Już dawno nikt mnie tak nie przebadał, aż jestem w szoku, że się mną tak zajęli.