Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
annggela wrote:Pianistka na fb ja znajdziesz MK fotohobby, sesja 800kr w tym 10 zdjeckolejne zdjecia 40kr za szt. Moje znajome korzystaly z jej uslug i sa zadowolone
O, to Polka myślałam że norweżka
popatrzę i zobaczę co mąż powie - fotograf ale na pewno muszę się umówić na sesję ciążową tylko myślę kiedy... koło którego tygodnia? -
Ale nie jest źle dzisiaj się zmierzyłam i w udzie mam -1 cm, w łydce -0,5 w talii +15 a w brzuchu 30 cm :o ! iście ciążowe kształty...
przyjaciółka stwierdziła że w ładnym kierunku rosnę choć szybko oby tak to szło nadal... ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 21:26
-
Giaanna na sesji noworodkowej niestety sie zawiodlam, bo Pani wysylajac mi 8 ujec zaginela w akcji i tyle ja widzielismy a mialo byc 20 !!! Teraz przyjdzie kolejna fotograf w niedziele i jak distane zdjecia do lapy, wtedy bede polecac :p
Giannaa lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dla swiezo upieczonych mam i maluszków
Co do tacierzynskiego to może się przepisy zmieniły, ale my mieliśmy problem po pierwszym porodzie. Mąż złożył papiery jakoś w połowie mojego urlopu i mu napisali,ze za późno i mu przepada. Szczeka mi opadła, odwołania slalismy regularnie co 3 miesiące i tak ciągnęło to się rok, w końcu mu kasę wypłacił. Mmoże coś się zmieniło, ale powinniśmy wtedy określić termin przy wniosku o moje macierzyńskie.
Kiedyś było 2 tyg przed porodem obowiązkowe rozpoczęcie macierzyńskiego, teraz 3? Najlepsze, że jak urodzisz przed terminem to ci skracają te tygodnie. Musze zacząć przed terminem, czy może coś się zmieniło?
Sesje może mi zrobi kuzynka, które fotografuje niemowlęta.
Ja rośnie tak jak w pierwszej ciąży, czyli wcale jak na razie -
marti87 wrote:A ja opracowuje systemy na zgage, mam nadzieje ze Was to ominie ...
Mnie niestety nie omija ok 3 dni meczę się okrutnie ... niestety mleko nie pomaga albo inaczej pomaga na 10 min. Rennie na 2-3h wiec jest dobrze ogólnie mam zgagę po wszystkim co słodkie a szczególnie po sokach...owocach.
Ja pierwszy raz zgagę miałam z młodym jak byłam w ciąży...nie wiedziałam wtedy co mi jest to zrobiłam sobie herbatę z cytryną na to Ogólnie zgagę mam tylko w ciąży.
Chyba czas iść spać
Dobranoc