Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
cynina udanych zakupow, my wlasnie tez sie szykujemy na maly shopping moze cos wychodze jak troche pochodze
musze jechac kupic stanik ciazowy,bo cycki rosna w zastraszajacym tempie <szok>
a i dzis mam 38tyd0d (39tyd) jeeeee;-) milego dnia mamuski
kafabi lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Hej
dawno sie nie odzywalam ale nie moge sie ogarnac, non stop przy malym. Wysypka znikla po paru dniach, w helsestasjon powiedziala mi babka ze to hormony moje. W srode maly bedzie mial juz miesiac, nie moge w to uwierzyc za szybko ten czas leci. Maz dzis pojechal do Pl a my lecimy w czwartek
wracamy na koniec listopada. Z jednej strony sie ciesze a z drugiej nie bo nie chce sie dzielic ani dawac na rece nikomu mojego ksieciunia... On jest tylko moj
-
Annggela, wcale sie nie dziwie, tez nie oddam nikomu mojego maluszka. Do córki tez taka byłam az mi mowili, ze mam depresje bo nawet mamie nie pozwoliłam jej dotykać
Fajnie, ze u Was ok.
Ja dzis kupiłam tripp trapp i zamówiłam newborn seat bo nie było w sklepie. Promocja 25% trwa jeszcze do wtorku jakby któraś sie zdecydowała. Wszystko wyszło 1760 nok -
Pianistka nieźle Ciebie urządzili z tym wózkiem...ale dobrze, że masz już go u siebie i wszystko jest ok.
Annggela dobrze, że Doriankowi wysypka ze szłaUdało się Wam już wyrobić dla niego paszport? Jakbyś miała chwile, żeby tak łopatologocznie wytłumaczyć co i jak trzeba załatwić byłabym Co wdzięczna.
KItaja gratuluje 39 tcmożesz się już rozpakowywać
Padam na twarz...uciekam spać -
No wlasnie nie mam paszportu bo wizyta w Oslo jest na 20 listopada plus dwa tyg czekanie na paszport. Biore akt urodzenia i lece norwegianem do Berlina. Maz jest u mnie w Szczecińie wiec po mńie przyjedzie na lotnisko. Juz skan aktu wyslalam do tlumacza, maz odbierze, pojdzie po polski akt i wyrobi mu pesel, jak przylece to bedzie trzeba zrobic malemu zdjecie i zlozyc wniosek o dowod od razu ogarniemy mu paszport i wroce z dokumentami. Przy okazji odbiore swoj dowod bo czeka od lipca, zloze wniosek o nowy paszport jak wroce to ogarne zmiane nazwiska.