Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
A masz pewnosc, ze was nie oszukal? Nie jestem pewna,moge sie mylic ale slyszalam ze do 4tys kr wartosci rzeczy nie placi sie claCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
ja mu wcześniej jeszcze przed wyjazdem przelałam 1800 nok na clo tyle ile liczylismy ze bedzie z 7 tysięcy... ale naliczyli 3200... i ja przelałam 3200 prosto na konto z faktury, na konto służby celnej... i on mówił że jutro jak przyjedzie to od tego 1800 odliczymy koszt przewozu i resztę mi zwróci...
-
Pudelka podgrzewane do chusteczek?a gdzie takie cuda mozna kupic? .Sliczny pokoj, a jeszcze jak dojda dodatki to bedzie bajkowoCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja, miło że wam się podoba
nie kupowaliśmy jakichś najdrozszych rzeczy i mebli ale i tak mi się podoba
jeszcze dojdą dodatki i dużo pierdołków
aczkolwiek ja nie lubię przepychu na ścianach więc dojdzie pewnie 1 półka wisząca, zegarek, cotton ballsy, literki i tyle
no i lampka i takie tam
co do tych chusteczek
http://allegro.pl/prince-lionheart-podgrzewacz-do-chusteczek-9006-i5677567873.html
dla mnie to tylko zbędny wydatek więc obejdę się bezWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 23:21
-
Kurcze no zżarło mi posta...a sobie ponarzekalam
Tylko napisze, najważniejsze co chciałam
Pianistka, sliczny pokoik:)
Wiesz ile procent naliczyli Ci tego cła? Bo wyglada tak jakbyś zapłaciła VAT i cło. Moglabyś wystąpić o zwrot VAT w PL, zawsze to troche mniej by wyszło. Tylko trzeba by miec fakturę taxfri
My dzis wyruszamy na zakupy do Barnashus i Ikei. Życzcie mi powodzenia ...
-
Cynnia, naliczyli mi 25% cła plus jakieś opłaty graniczne... jak przyjadą Ci kolesie to mi wytłumaczą co i jak
powodzenia na zakupach!ja się czuję masakrycznie
o ile I trymestr był cudowny bezobjawowo to coś czuję że w III będzie mordęga
mam cholerną zgagę, słabo mi i niedobrze
zaraz zemdleję albo się porzygam...
Dziewczyny, które mają zgagę. na innym forum dziewczyna poleciła mi sposób domowy... pół łyżeczki sody oczyszczonej rozpuścić w szklance wody.. podobno pomaga, ja dzisiaj wypróbuje -
Dzien dobry dziewczynki.
Pianistka pokoik prześliczny btrzymsj sie dzielnie i odpoczywaj.
Cynnia udanych zakupów. Ja wczoraj chodziłam po sklepach i jak zwykle nic
Ja dzisiaj ruszam na pomiary nowego domku i biorę sie za planowanie przeróbek