Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Cynnia 3D przekłamuje
Ale cisza wczoraj już była...
Ja się w końcu wzięłam i uszyłam pościel dla małej, dzisiaj może uszyję ochraniacz na łóżeczko bo już nie dałam rady z bólu pleców.
Co do spania ja dziś znowu jestem jak zombie ... po godzinnej walce wyniosłam się do salonu, żeby nie słyszeć chrapania męża Kiedyś go uduszę.Cynnia lubi tę wiadomość
-
Mi też było się ciężko zabrać za uszycie tej pościeli bo na nią dzidzia pewnie jeszcze będzie mała czas...Przy młodym kołderkę zaczęłam używać gdzieś koło 7 m-ca jak nie później chociaż tą co teraz mam jest cieńsza wiec może szybciej jej użyję Jak uszyję wszytko to się pochwalę
-
Pianistka powodzenia w wymuszania badania Kocham ten norweski system ... Wydaję mi się, że jak byłam w tych tyg jak Ty teraz to też szybko tyłam, a teraz stoję z wagą w miejscu.
Zauważyłam, że nie mam zgagi po wszystkich plackach, racuchach, naleśnikach, omletach, także może którejś z Was się przyda, bo coś przecież trzeba jeść
U mnie mróz -10 Powoli przenosimy się do nowego salonu ! Tzn ja się przenoszę, bo mój współlokator (mąż) pojechał na polowanie, ma teraz kilka dni wolnego, więc przy remoncie to idealna okazja na polowanie ...
Wiecie ile biorą dziewczyny na godzinę za sprzątanie-tak żeby sobie ekstra dorobić ? Rozmawiałam z jedną polką, która jest tu tylko na sezon pracy i w sumie jest chętna, wiem, że kiedyś pracowała w iss, więc na pewno ładnie by ogarnęła.
Ale nie wiem ile jej zaproponować. -
Cynnia wrote:Daj znac po wizycie. Ja chyba tez poproszę o ten cukier. Juz duzo utylam a do tego zaczelam puchnąć. Buty mam za ciasne, szczególnie po południu i pieką mnie stopy
Cynnia mi jest tak upalnie w stopy, że czasami idę spłukać zimnym prysznicem, gdzie zawsze nosiłam ekstra parę skarpetek. -
Marti, myślę że to zależy od regionu ale 150-160 to uczciwa cena.
Sama od nowego roku chcę wziąć dziewczynę do sprzątania
Po wizycie ok, dno macicy bardzo wysoko, powyżej normy, ciśnienie 100/60, mocz ok, morfologia ok...
Jak powiedziałam ile zgrubłam to wysłała mnie na cukier...
Pamiętacie ile miałyście jesli którejś z Was badali?
-
Pianistka pewnie pisalas... ale ja skleroza jestem... duzo przytylas to znaczy ile? A może bardziej w jakim tempie? Bo ja w polowie ciazy mialam ledwo 3 kilo i oczywiście w głowie co tak wolno, teraz szybciej te kilogramy rosną To znowu myślę - za szybko no i nie dogodzisz
-
Pianistka jak młoda sie obudzi to wyciagnę z pudła karte ciąży i napisze TObie ile mialam w tym okresie co ty teraz Ja mialam cukier robiony co wizyte u mojego fastlege.
Dziewczyna za sprzatanie po remoncie kuchni wzięła 100kor za godzinęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2015, 11:31
-
Kafabi, bo u mnie problemem okazało się, że cukier jest za niski... dzisiaj 3,0...
A skoro w tym okresie przytyłaś też 11 to jak to wyglądało dalej? z iloma kg skończyłas? jak potem to rosło?
i jak długo zajął Ci powrót do formy?
Moja mama w ciąży ze mną przytyła 16-18 z tego co mówi... chyba i ja tak skończę -
Ja skonczylam na 14kg z małym hakiem Poznieje wage bedzie szla wolniutko tak bylo u mnie Powrót do siebie zajął mi parę miesiecy jakieś 3-4 nawet już nie pamietam Ja w pierwszej ciązy przytyła bardzo duzo , ale dosżłam do siebie po 9 miesiacach . Ja jestem założenia, że jak 9 miesiecy trwa ciąża, to dac sobie tyle samo czasu na powrót do siebie