Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Marti87 smialo moge przybic piatke z Toba u mnie tez bezsenna noc +plus moja przyjaciolka zgaga wlasnie do mnie wpadla
;-(
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Oj tak pije bardzo duzo ,staram sie ograniczac wieczorami bo potem caly czas musialabym do toalety chodzic,albo zainwestowac w nocnik do sypialniCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja po co zaraz w nocnik można w pampersy
Współczuje Wam dziewczyny tej zgagi, ja ją raz mam raz nie ...to zależy co zjem lub co wypije wieczorem ale obawiam się, że za chwile też stanie się moją przyjaciółką
Co do zdjęćta mina młodego jest zarąbista...pierwszy raz babcia wzięła go na ręce i chyba stwierdził "co ja tutaj robię"
do tej pory jak mu coś nie pasuje i się zmarszczy to widzę to zdjęcie, dużo się nie zmienił
A album naprawdę mega fajny jest bo opisane jest koło zdjęcia ile Olek miał jak zdjęcie zostało mu zrobione i sama z sentymentu często wchodzę i przeglądam
-
Dzień dobry
Dziewczyny czy w waszych bankach jest taka opcja konta dla dziecka na którym można odkładać pieniążki? Chcialabyn od początku odkładać i wiem ze np w Nordei jest taka opcja specjalnego konta. Wiecie coś na ten temat? Mam nadzieję że nie dubluje tematu, ale nie kojarzę żeby była o tym mowa... -
Tak pytam bo rzucila mi sie ostatnio w nordei ulotka z taką ofertą "oszczędzaj dla dziecka"...
Tez myślę o zwykłym koncie ale takie specjalne mogą mieć większe oprocentowanie, więc warto chyba sprawdzić -
No w sumie tak, ma to swoje plusy i minusy.
Choć w Nordei mam właśnie takie sparekonto na które jeśli wpłacie określona kwotę miesięcznie to oprocentowanie jest większe. I można wypłacać w dowolnym momencie. Myślałam właśnie o czymś takim. Muszę się zorientować...
-
Wstałam
Zgagę przesiedziałam przed tv, mała też buszowała ze mną do 2 w nocy więc nie było się co kłaść ...
Pianistka od 30 tygodnia to w ogóle szybko zleci ... ja już zmieniłam suwaczek na odliczanie. Co raz bardziej jestem podekscytowana, przerażenia na razie brak
Dziś pracowity dzień, ogarniam resztę zakupów z castoramy
Muszę dodzwonić się do ING i zapytać o moje ubezpieczenie czy obejmuje poród, może akurat coś wpadnie. Macie jakieś polskie ubezpieczenia z których przysługuje Wam kasa za poród ?
-
Beff ja mam w Nordea wlasnie takie konta dla dzieci i caly varnetrygd automatycznie wchodzi na ich konta
w wieku ukonczenia przez dziecko 12 lat otrzymuje karte i ty wyznaczasz kwote jaka moze w miesiacu przeznaczyc ( kieszonkowe) ja pieniedzy nie mam zamiaru wyplacac chyba ze to bedzie juz w odpowiednim czasie jakas inwestycja( mieszkanie,samochod) wiec mnie taka opcja interesowala
Jednak jak chcialabym wyplacic dzisiaj wszystko to nie byloby problemuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 10:59