Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi sie wydaje, ze pod koniec ciąży ten czas tak sie ciągnie ....Marti87 dziś Ty mnie rozbawiłaś z tymi migdałami
beff w dnb tez istnieje takie podkonto które możesz otworzyć dla dzieci przy otwieraniu masz tam opcje które dostosowywujesz pod siebie.Kafabi my tez tak chcemy zrobić z mężem by te 970kr/msc wchodziło automatycznie na konto małego . Dziewczyny mam do was pytanie jako do bardziej doświadczonych mam, od paru dni mam głupia fazę na temat sączenia sie wód płodowych , jak poznać ze to wody sie sączą ,pod koniec ciąży produkujemy więcej wydzieliny(sorka za szczegółowe opisu) jak nie pomylić jej z skaczącymi sie wodami ?
Czekamy na Ciebie coreczko

Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dzięki Kitaja, zerknę tez do DNB

Ja zgagi wprawdzie nie mam, no moze dwa razy mialam poki co i pomoglo zimne mleko
ale zaopatrzylam sie dzis w migdaly bo zamierzam ponudzic sie kreatywnie i przygotowac paluchy wiedzmy na Halloween. W zeszłym roku piekłam bezowe duszki i robiły furore 
Co do tych krzesełek to ja zakochałam sie w Stokke Steps razem z tym fotelikiem od urodzenia. Ale z tego co widze to tylko Stokke Tripp Trapp sa w promocji, wiec czekam dalej moze i te Stokke Steps akurat przecenia
Jeszcze jest trochę czasu
-
Ja w ogole zakochałam sie w Stokke i marze o wózku.
Beff wrzuć przepis na bezowe duszki moze tez zrobię.
Martii to możesz byc pewna ze przynajmniej twoj pies nie ma zgagi.
ja w poprzednich ciążach jadłam rennie.
No w końcu dopięliśmy i mamy domek. Tylko go teraz wyremontować. Ale juz swój. Cieszę sie bardzo. Kupie pieskaaaa -
Miuu gratuluje domku. Mi sie od razu lepiej mieszka na swoim, juz nie czuje sie tak obco w No.
Ja tez marzyłam o stokke steps ale on wychodzi drożej, bo trzeba kupic krzesełko plus ten bujaczek, który mozna montować na krzesełku a w przypadku tripp trapp dokupuje sie to siedzonko dla maluchów, które jest tańsze. Ja i tak nie bede używała bujaczka -

To moje z zeszłego roku
a tu przepis w któego korzystałam
http://babeczka.zuzka.pl/2013/10/bezowe-duszki/
Miuu gratuluje domku
Ja też dzięki mieszkaniu czuję tu w No lepiej
Juz u siebie 
Ja sie troche zastanawiałam nad tym Stokke Steps, ale obojgu nam sie bardzo spodobał i weżmiemy na pewno. I tak chciałam miec taki bujaczek a w tym spełnia ta samą funkcję i od razu możemy też malutką miec trochę wyżej i przy stole czy w kuchni kiedy bede musiała coś zrobić to może sobie leżeć i patrzeć
dla mnie rewelacja
Teraz tyko czekam jeszcze czy może jakas promocja się pojawi
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Dziękuje. Tak juz wchodzimy z remontem i do pierwszego grudnia chcemy mieszkać. Szkoda nam płacić za wynajem. Na razie pierwsze piętro a w przyszłym roku góra. No i ogródek bede miała ze starodrzewem.
Beziki świetne zrobię na weekend.
Ja w Norwegii mieszkam od roku w Bergen od 4 miesięcy wiec mam nadzieje ze w końcu na swoim sie zaklimatyzuje bo nie moge sie w Bergen odnaleźć. -
Beff bezy super !! może i ja sie skuszę i zrobię

Kitaja wydzielina jest inna od wód, one bedą bardziej lejące jak woda. Kurcze nie wiem jak mam to obrać w słowa ,żebys zrozumiala, ale napewno nie przeoczysz jak już będą się sączyć
Miuu gratuluje domku
Cynnia witaj spowrotem na norweskiej ziemi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 16:10
-
Kitaja mi się wody nie sączyły wiec nie mam pojęcia z młodym przekuwali mi na porodówce podczas porodu. Ale fakt raczej wydzieliny z tym nie pomylisz

Cynnia a jak tam po USG wiesz ile maluszek waży ...nie wiem czy coś mnie ominęło bo nie pamiętam, żebyś pisała.
Miuu gratuluje własnego M
też chciałabym je mieć ...ciężko ze swojego wyprowadzić się na wynajmowane znowu
ja w Pl mam swoje.
Befff Super duszki
Pewnie u mnie szał by był jakbym zrobiła ale nie wiem czy będzie mi się chciało.
-
Kitaja mi się wody nie sączyły wiec nie mam pojęcia z młodym przekuwali mi na porodówce podczas porodu. Ale fakt raczej wydzieliny z tym nie pomylisz

Cynnia a jak tam po USG wiesz ile maluszek waży ...nie wiem czy coś mnie ominęło bo nie pamiętam, żebyś pisała.
Miuu gratuluje własnego M
też chciałabym je mieć ...ciężko ze swojego wyprowadzić się na wynajmowane znowu
ja w Pl mam swoje.
Befff Super duszki
Pewnie u mnie szał by był jakbym zrobiła ale nie wiem czy będzie mi się chciało.

znowu wywaliła do góry