Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi sie wydaje, ze pod koniec ciąży ten czas tak sie ciągnie ....Marti87 dziś Ty mnie rozbawiłaś z tymi migdałami
beff w dnb tez istnieje takie podkonto które możesz otworzyć dla dzieci przy otwieraniu masz tam opcje które dostosowywujesz pod siebie.Kafabi my tez tak chcemy zrobić z mężem by te 970kr/msc wchodziło automatycznie na konto małego . Dziewczyny mam do was pytanie jako do bardziej doświadczonych mam, od paru dni mam głupia fazę na temat sączenia sie wód płodowych , jak poznać ze to wody sie sączą ,pod koniec ciąży produkujemy więcej wydzieliny(sorka za szczegółowe opisu) jak nie pomylić jej z skaczącymi sie wodami ?
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dzięki Kitaja, zerknę tez do DNB
Ja zgagi wprawdzie nie mam, no moze dwa razy mialam poki co i pomoglo zimne mlekoale zaopatrzylam sie dzis w migdaly bo zamierzam ponudzic sie kreatywnie i przygotowac paluchy wiedzmy na Halloween. W zeszłym roku piekłam bezowe duszki i robiły furore
Co do tych krzesełek to ja zakochałam sie w Stokke Steps razem z tym fotelikiem od urodzenia. Ale z tego co widze to tylko Stokke Tripp Trapp sa w promocji, wiec czekam dalej moze i te Stokke Steps akurat przeceniaJeszcze jest trochę czasu
-
Ja w ogole zakochałam sie w Stokke i marze o wózku.
Beff wrzuć przepis na bezowe duszki moze tez zrobię.
Martii to możesz byc pewna ze przynajmniej twoj pies nie ma zgagi.ja w poprzednich ciążach jadłam rennie.
No w końcu dopięliśmy i mamy domek. Tylko go teraz wyremontować. Ale juz swój. Cieszę sie bardzo. Kupie pieskaaaa -
Miuu gratuluje domku. Mi sie od razu lepiej mieszka na swoim, juz nie czuje sie tak obco w No.
Ja tez marzyłam o stokke steps ale on wychodzi drożej, bo trzeba kupic krzesełko plus ten bujaczek, który mozna montować na krzesełku a w przypadku tripp trapp dokupuje sie to siedzonko dla maluchów, które jest tańsze. Ja i tak nie bede używała bujaczka -
To moje z zeszłego roku
a tu przepis w któego korzystałamhttp://babeczka.zuzka.pl/2013/10/bezowe-duszki/
Miuu gratuluje domku
Ja też dzięki mieszkaniu czuję tu w No lepiejJuz u siebie
Ja sie troche zastanawiałam nad tym Stokke Steps, ale obojgu nam sie bardzo spodobał i weżmiemy na pewno. I tak chciałam miec taki bujaczek a w tym spełnia ta samą funkcję i od razu możemy też malutką miec trochę wyżej i przy stole czy w kuchni kiedy bede musiała coś zrobić to może sobie leżeć i patrzećdla mnie rewelacja
Teraz tyko czekam jeszcze czy może jakas promocja się pojawi
Kitaja lubi tę wiadomość
-
Dziękuje. Tak juz wchodzimy z remontem i do pierwszego grudnia chcemy mieszkać. Szkoda nam płacić za wynajem. Na razie pierwsze piętro a w przyszłym roku góra. No i ogródek bede miała ze starodrzewem.
Beziki świetne zrobię na weekend.
Ja w Norwegii mieszkam od roku w Bergen od 4 miesięcy wiec mam nadzieje ze w końcu na swoim sie zaklimatyzuje bo nie moge sie w Bergen odnaleźć. -
Beff bezy super !! może i ja sie skuszę i zrobię
Kitaja wydzielina jest inna od wód, one bedą bardziej lejące jak woda. Kurcze nie wiem jak mam to obrać w słowa ,żebys zrozumiala, ale napewno nie przeoczysz jak już będą się sączyć
Miuu gratuluje domku
Cynnia witaj spowrotem na norweskiej ziemiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 16:10
-
Kitaja mi się wody nie sączyły wiec nie mam pojęcia z młodym przekuwali mi na porodówce podczas porodu. Ale fakt raczej wydzieliny z tym nie pomylisz
Cynnia a jak tam po USG wiesz ile maluszek waży ...nie wiem czy coś mnie ominęło bo nie pamiętam, żebyś pisała.
Miuu gratuluje własnego Mteż chciałabym je mieć ...ciężko ze swojego wyprowadzić się na wynajmowane znowu
ja w Pl mam swoje.
Befff Super duszkiPewnie u mnie szał by był jakbym zrobiła ale nie wiem czy będzie mi się chciało.
-
Kitaja mi się wody nie sączyły wiec nie mam pojęcia z młodym przekuwali mi na porodówce podczas porodu. Ale fakt raczej wydzieliny z tym nie pomylisz
Cynnia a jak tam po USG wiesz ile maluszek waży ...nie wiem czy coś mnie ominęło bo nie pamiętam, żebyś pisała.
Miuu gratuluje własnego Mteż chciałabym je mieć ...ciężko ze swojego wyprowadzić się na wynajmowane znowu
ja w Pl mam swoje.
Befff Super duszkiPewnie u mnie szał by był jakbym zrobiła ale nie wiem czy będzie mi się chciało.