Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Kombinezon mi wzięła na 62-68, bo mniejszy mam z H&M to będę miała na wyjscie ze szpitala i na pierwsze spacery, a pozniej ten różowy Do wiosny daleko nie ma, wiec kombinezony mi starczą
Ogarnęłam wszystkie szmaty, boże ile tego jest, a teraz jeszcze następne ciuchy do kolekcji będą. Więcej prania, więcej prasowania brrrderii84 lubi tę wiadomość
-
Jestem juz kobitki:-)
Zaczne może od tego,że mój bobasek też dzisiaj mało aktywny ale ja sama ledwo zyje przy takiej pogodzie.Byłam u lekarza i DOSTAŁAM ZWOLNIENIE huraaaa. Byłam też w pracy.Jak mnie dzieci zobaczyły w przedszkolu,to normalnie jakby swięty mikołaj przyszedł tak sie zleciały i mnie sciskały,że mało mnie nie przewróciły.Lubie jak tak mnie witaja,bo tzn.że nie jestem złą nauczycielka i mnie kochaja
Najadłam się obiadku w przedszkolu i powiedzialam,że z checia bym codziennie przychodziła tylko na obiadki.Szef mi żadnego pisma nie dał do Navu,bo sam już papiery wysłał.Musze tylko napisac im podanie o ferie,które bde brała w trakcie macierzynskiego.
Wracajac do domu oczywiście nie obyło się znowu bez małych zakupów.Poniżej wstawiam foteczki z moich ostatnich zdobyczy :-)Na poczatek kupuje uniwersalne ciuszki a jak się już maleństwo urodzi,to będe kupowała już konkretne kolorki pasujące do płci.
derii84, kafabi, Myszka-Minnie lubią tę wiadomość
-
Te ciuszki co kupiłam mam na 56,żeby pasowaly na sam poczatek a reszte bede kupowała juz większe,bo dzieciaczki szybko rosną więc nie ma sensu za dużo kupowac.
derii84 lubi tę wiadomość
-
Hehe,Kamila teraz mam co najmniej jedne pranie dziennie,i nie wiem skąd te ciuchy się biorą????
Majeczka i tak będziesz ciągnęła te zwolnienie do końca miejmy nadzieję
A na ile dostałaś?? ja mam do 4 grudnia,nie wiemczy nie wrócę znowu na pół etatu????
Ubranka śliczne,a takiego fajnego kombinezonu w skandynawskie wzory w H&M nie widziałam,słodziutki jest
Jamuszęsobiekupić w H&M te staniki do karmienia,bo wszystkie moje,które mam drażnią mnie bardzo -
Maja to teraz odpoczywamy wszystkie do bólu w domku ciuszki super też mam kolekcję i love mum &dad, którą wybierał mój pierworodny, zresztą większość ciuszków on wybierał, bo mówi, że są takie słodkie i malusie,że on wybiera Cieszy mnie to,że bardzo się angazuje we wszystko, bo jak dowiedział się,że będzie nowy członek rodziny to nie był pocieszony, aż wręcz był zły na Nas , ale to już się zmieniło i to najważniejsze
Zaraz wam prześlę zdjęcia pokoju jaki zrobilismy
derii84 lubi tę wiadomość
-
Maja masz rację z tymi najmniejszymi rozmiarami
My mamy tego za dużo na 56,ale mam nadzieję,że Olaf będzie mały,tak jak Tymuś,z resztą gin powiedział,że dziecko jest ciut poniżej normy,więc nadzieja jest,że te ubranka się nie zmarnują
U nas także Tymuś wybierał bardzo dużo ze mną,pościele wybrał tylko on,siedział ze mną na allegro i tylko palcem pokazywał,który wzór wziąć,które kolory śpioszków mu bardziej się podobają.Oczywiście chciał większość różu i fioletu,bo miał nadzieję na siostrę,ale wzięliśmy unisexy
Bardzo mnie cieszy te jego zaangażowanie....no i radość jaką jest przepełniony spełniając swój braterski obowiązek,ale zastrzegł sobie,że pieluch zmieniać nie będzie
kafabi lubi tę wiadomość
-
O qrde,Kamcia śliczny pokoik,a te drzewko na ścianie boskie jest
Na ścianach macie tapety,czy wszystko farbą było robione????
Żal mi dupę ściska,jak widzę te cudne pomieszczenie
Ale się cieszę,że Oliwcia będzie miała już od narodzenia swój kącikkafabi lubi tę wiadomość
-
lepiej nic mi nie mów i nie przypominaj o tym drzewku!! tyle się gimnastykowałam z nim i myslałam, że wyłożę kopyta z wysiłku z 2 godziny cudowałam przy nim brrr ale udało się. Mój S. chciał mi pomoc , ale oczywiście uparta jak osioł jestem , więc chciałam zrobić cos sama
Ściany pomalowaliśmy i paski też, a ile kur... poszło przy tym jak malowałderii84, Myszka-Minnie lubią tę wiadomość
-
No widzisz,ale warte było męczarni,i tych qr...ponieważ efekt końcowy zdumiewający i zachwycający.Za chwilę pokażę foty mojemu mężowi,żeby miał świadomość co go czeka hi hi
Myślę,że on pójdzie na łatwiznę i tapety będzie kupował
kafabi lubi tę wiadomość
-
Kafabi pokoik zajefajny.Podziwiam Cię,że masz już złożone łóżeczko,bo ja bym chyba jeszcze nie mogła złożyć,bo bym umarła z tęsknoty,że nie ma jeszcze w nim malenstwa.Ja też myśle o paskach ale nie wiem jeszcze jaki kolor.Twój kolor bardzo mi sie podoba.
derii84, kafabi lubią tę wiadomość
-
Mój ma mi jutro przynieśc palete kolorów,to może cos wybiore a w wekend chce pojechać do ikei po komode.
kafabi, derii84 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze nie wiem jaka komode wybiore.Zastanawiam sie nad białą albo pod kolor mebli,bo może bedzie lepiej pasowała.Decyzje podejme na miejscu
-
No to można malować,my mamy drewniany dom,także dechy,a regipsow nie polozymy,bo drewno musi oddychać. Więc z usmiechem mi powiedział,ze beda tapety hi hi
Maja w Jysku są dokładnie takie jak my mamy w Olafowym przyszłym pokoju,takie białe fronty a brązowe obicia. Dość ładne