Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie taki problem, że mężem wyręczyć się nie mogłam w tym temacie bo on nigdy tutaj u lekarza nie był
Wiem, że któraś z Was już pisała ale zapomniałam co jest w paczkach z libero ? Dziś dostała od nich taką jakby pocztówkę co oznacza, że chyba z nią mam iść do kiwi i odebrać paczkę? -
Gianna ja odebralam w sobote paczke z Libero bylo w niej pampersy,podpaski,probke plynu i oliwki oraz grzechotka ,dobrze ze nie bylo smoczka ,bo juz mam ich tyle
a co do "schiz" ciazowych to mnie tez czesto dopadaja ,ale wierze ze wszystko bedzie dobrze i staram sie myslec pozytywnie ,bo inaczej zamiast porodowki to w psychiatryku bym wyladowala ! Pytalam sie tez poloznej o to gbs i niestety ale nie wykonuja go
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A u nas bez zmian czekam i czekam i doczekac sie nie moge
mam nadzieje,ze nie przenosze ciazy i urodze w terminie albo przed bo chyba zwariuje
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja, juz byś mogła rodzic
znowu bedziemy czekac w napięciu.
Pianistka, pozdrów Froggie jak masz z nią kontakt. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie u niej układa i ze wkrótce sie odezwie na forum.
Ja coraz bardziej sie boje, od dzis 9 tyg do terminu. Mam nadzieje, ze tuż przed bede juz tylko chciała urodzić niezależnie od bólu.
Dzis tez dostałam kartkę z Libero. Czekałam 3 tygodnie.
Aha i znalazłam moj rachunek z Barnashus. Ta ciąża całkiem zlasowala mi mózg! -
Cynnina ja ciagle mowie ,ze w ciazy zamiast nozki mam galaretke
9tyg no to juz blisko chociaz ta koncowka tak sie dluuuuuuzy! Ja juz marze o porodzie i ten bol nawet nie jest mi straszny
ja chce na porodowke
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja dziwne, że nie wykonują tego badania
A Ty jeszcze masz w planach robić jakieś USG przed porodem ? Wiadomo trzeba być dobrej myśli ja też jestem
Chciałabym być już tak daleko jak Ty, chociaż nie ukrywam czas leci jak szalony. A ja już tak zaczynam to przeżywać, że co noc mi się coś śnił związane z dzieckiem, dziś śnił mi się poród...dostałam znieczulenie i położna musiała łapać dziecko bo ze mnie wypadło
Głupie sny
Cynnia macie Wszystkie również pozdrowienia od Froggie, jak jej się uda to może w sobotę do nas zajrzy. -
Gianna nie ja juz nie będę robiła usg,młody jest główka w dół wierze,ze wiedza co robią tu na porodówce
myślałam o usg przed,ale jest to spory koszt wole te pieniądze przeznaczyć na sesje noworodkowa dla młodego.Zreszta w razie jakichkolwiek watpliwości mogę ich poprosić o usg jak będę w szpitalu za darmo ;-)Trzeba myślec pozytywnie i wierzyć ,ze wszystko będzie dobrze u każdej z nas . Gianna ja juz jestem tak zmęczona tym czekaniem,ze nie mam nic przeciwko by poród sie zaczął juz ,no może za pare godzin jak maz wróci z pracy bo do szpitala mam 30km .
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
No właśnie ja nie wiem co się tutaj dzisiaj dzieje ?
Pianistka się nie odzywa, czyżby zły dzień ?
Cynnia wzięłaś się już za porządkowanie ciuszków ? Ja wczoraj trochę poprałam a dzisiaj mam w planach poprasowaćChociaż nie wiem czy się za to zabiorę. Chcę w końcu małą ulokować z rzeczami w komodzie i mieć coś zrobione bo czas leci jak szalony
za chwilę okaże się, że nie zdążę
-
Kafabi ale masz słodkie te avatarki
Kokoszka jest przesłodka, takie radosne dziecko
Co do porządków to ja chyba za takie gruntowne zabiorę się po porodzie jak dojdę do siebie bo jak na razie nie mam na to siły a po odkurzeniu mieszkania jestem zasapana jakbym maraton przebiegła