Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
Giaanna fastlege da Tobie skierowanie do szpitala, ja tez takowe badania mialam bo mamy konflikt Ostatnie bedzie 36 tyg jeszcze
Marti o jakies szczegolne szczepienia Tobie chodzi czy ogolnie wszystkie jakie dziecko otrzymuje w 1wszym roku zycia !?Giannaa, Giannaa lubią tę wiadomość
-
Martii to fakt nie ma u nas rozhisteryzowanych ciężarnych Ale każda ma z nas chwile załamania.
Pianistka a fastege będzie wiedział co i jak teraz powinien zrobić ? Czy położna powinna napisać mi na kartce jakie on badania powinien mi zlecić ? Bo ona mnie już od jakiegoś czasu prowadzi. Ja to nawet nie wiem gdzie powinnam się teraz umówić do tego lekarza i gdzie przyjmuje Czy fastlege przyjmuje w helsestasjon ? I tam też powinnam dzwonić, żeby umówić się na wizytę ? Wybacz może durne pytania ale nie orientuje się w ogóle Imię i nazwisko lekarza znamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 16:23
-
Martii to fakt nie ma u nas rozhisteryzowanych ciężarnych Ale każda ma z nas chwile załamania.
Pianistka a fastege będzie wiedział co i jak teraz powinien zrobić ? Czy położna powinna napisać mi na kartce jakie on badania powinien mi zlecić ? Bo ona mnie już od jakiegoś czasu prowadzi. Ja to nawet nie wiem gdzie powinnam się teraz umówić do tego lekarza i gdzie przyjmuje Czy fastlege przyjmuje w healsestasjon ? I tam też powinnam dzwonić, żeby umówić się na wizytę ? Wybacz może durne pytania ale nie orientuje się w ogóle Imię i nazwisko lekarza znam -
Marti o jakies szczegolne szczepienia Tobie chodzi czy ogolnie wszystkie jakie dziecko otrzymuje w 1wszym roku zycia !?[/QUOTE]
W sumie to pierwszy rok, pierwsze tyg, wszędzie mi się pokazuje, że pierwsze szczepienie jest w 6 tyg, nic nie aplikują po urodzeniu ?
-
Kafabi to w 32 tc i w 36 tc się robi te badania? I kurde znowu do szpitala ? To on nie może tego zrobić bo z tego co się orientuje on sam pobiera materiały do badań.
A ma któraś może rozpiskę badan ciężarnych w NO ? bo ja wiem, że w 32 tyg coś miało być ale już zgłupiałam co. -
marti87 wrote:No tak helsestasjon to taka przychodnia, przynajmniej u mnie. W helsestasjon mam położną, lekarza i laboratorium.
:o u nas helsestasjon to położne, pielęgniarki, szczepienia... a lekarze przyjmują w legesenter.
Tak czy siak z Gianną sprawdziłyśmy i jej fastlege nie przyjmuje w helsestasjon