Ciaza w Norwegii
-
WIADOMOŚĆ
-
no to dużo zdrówka Giannaa!
kuruj się
mi nie przybyło w udach, pupie... jedynie nad pupą i w boczkach zrobiłam się taka przysadzistaale może to za sprawą brzuszka i zejdzie
Andriel, nie mam pojęcia... więc niestety nie pomogę.Giannaa lubi tę wiadomość
-
Cynnia! jaka otyłość?! Kopnął Cię ktoś kiedyś gdzieś?!
piękny brzuszek i figura również!Jeśli Ty to nazywasz otyłością to strach pomyśleć jak być o mnie powiedziała
A skoro piszesz, że ostatni miesiąc mocno Ci wyskoczył to wiem co mnie czekaCynnia lubi tę wiadomość
-
Wlasnie wróciłam. Maz mnie wywietrzył.
Dziewczyny śliczne macie te brzuszki.
Jestem po badaniach. Pani doktor bardzo miła i profesjonalna. Sprawdziła dzieciaczka wzdłuż i wszerz. Powiedziała ze nie widzi żadnych nieprawidłowości odnośnie trisomia 18. Bo to ogólnie bardzo ciężka wada i widoczna juz na tym etapie. Zmierzyła szyjkę sprawdziła czy wody nie odchodzą ( jedna z moich obsesji) i pobrała krew na NIFTY. Teraz 8 dni czekania.
Powiedział ki ze z racji wieku i brania progesteronu wyniki mogą byc takie wysokie. No i ba koniec powiedziała ze nie bedzie Cecylii tylko Cecyl!!!!! I co teraz. Hak ja nie mam pomysłu ba męskie imię. Za to dzieciaki sie ucieszyły. Młodszy szczęśliwy ze znowu lego bedzie w domu. A ha chciałam kitki i księżniczki rysować ! No cóż. Teraz trzeba imię wykombinować i czekać na wyniki. Mam nadzieje ze wszystko bedzie Ok
Opowiadałam Pani doktor o naszych mierzeniach brzuchów. Śmiała sie ze nie mamy co panikować. Wiec moja droga Pianistko wszystko jest dobrze. Mi w poprzedniej ciąży brzucha do 6 miesiąca nie było widać. Potem był mały dopiero na koniec sie zrobił duży. I z dzieckiem było wszystko Ok.Andriel, Cynnia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, piszę zgodnie z obietnicą. Podczytywalam Was w ciągu dnia i wtedy miałam mnóstwo do powiedzenia, teraz siły mi odeszły..
Najpierw za pamięci, Andriel zbtego co kojarzę to wyjazdy zglaszasz na dagpenger
Miuu udanego pobytu w Polsce
Śliczne brzuszki , jedyne w swoim rodzaju!
I cos jeszcze miałam dopisać ale gubię się w myślach.. przepraszam!
Dziękuję też za chęci pomocy wszelakiej !
Byłam dziś w przychodni, umówiłam się na wizytę, zaczęłam plamic, nie dużo i na brunatno, raczej okres.. nie wiem, juz trzymałam test w ręce ale jak zobaczylam co się dzieję przeszła mi ochota na jego zrobienie . Jedno co mnie dziwi to brak bólu.. co miesiąc chodzę po scianach i wyje z bólu.. tym razem, po raz pierwszy w życiu nic, absolutnie nic!
I coś jeszcze miałam dodać sle nie umiem ubrać tego w słowa, może spróbuję jutro.
Hieh, czyli do klubu nie dołączę ale fajne kobietki jesteście, moze wpadne czasem z odwiedzinami, , jeśli można
Naprawdę na nic nie liczyłam, gdzie..po tylu latach, bez badań, przygotowania, przy moim chorubsku.. no way! A rano moj połówek powiedział "tak czekalas na ten okres, tak sprawdzalas to masz, ja bym nie czekał".. Złamał mnie..
Dobrej nocki :* -
Jenta nie poddawaj sie. Bedzie dobrze trzymam kciuki.
Ja tez mam hashimoto i mi sie udało bez problemu juz 3 razy. Dbaj o siebie i uszy do góry !
Aj aj aj nie chce ci robić płonnych nadziei ale ja tez miałam 2 slabiutenitskie kreski w tej ciąży na drugim teście nic. Okres a potem jednak okazał sie ze ciazaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 23:08
-
Miuu tak sie cieszę napewno wyniki potwierdza to co powiedziała Pani doktor
będzie kolejny mały przystojniak dziś po raz drugi sie wzruszyłam
gianna duzo zdrowka oby Ciebie nie rozlozylo bo musisz zbierac sily na grudzien tam juz u was na watku 6mam rozpakowanych ,a ja ciagle w dwupaku
Miuu, Giannaa lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Miuu, jak dobrze, że badania wyszły tak pozytywnie! Można odetchnąć
Wspaniale, że trafiłaś na dobrą i profesjonalną lekarkę... czekamy 8 dni na wyniki ale jestem pewna, że to tylko formalność i wszystko będzie dobrze
Co do płci...ja też to przeżyłam
w 20 tygodniu okazalo się, że jednak laleczka
wyłam za synkiem jak głupia a teraz nie oddałabym mojej Emki nigdy nikomu!
A w którym tygodniu powiedzieli Ci, ze dziewczynka?
Widzisz, w Polsce się śmieją z tego mierzenia brzucha a my biedne musimy na tym polegaća mój brzuszek wyskoczył szybko bo już w 15 tygodniu był dobrze widoczny dla osób trzecich a teraz zwolnił...
ale może tak już jest
przez ostatnie 2 tygodnie też i waga stanęła w miejscu by od wczoraj znów rosnąć...
wierzę, że z małą wszystko dobrze -
Miuu ja bym kupila nie ma co wierzyc w przesady sprawi Ci to ogromna przyjemnosc po tym co przeszlas takze szalejCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Pianistka z mala napewno jest wszystko dobrze !!! I prosze nawet mi tu inaczej nie myslec !!!Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
A mnie cos brzuch pobolewa na @ , i mam jakas faze ze wody sie sacza
chyba jutro przejde sie do poloznej.
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Jenta, u mnie były 3 lata starań, płaczu, prób i naprawdę starania... aż tu nagle w maju powiedziałam że mam to w dupie... i co?!
no właśnie!
I też nie wierzyłam że ot tak? co miesiąc brałam leki, oszczędzałam się i nie wychodziło... aż tu nagle w maju? kiedy harowałam jak wół po 12-16 godzin dziennie na 2 etaty i mój organizm był wykończony
Co do plamień... ja plamiłam w terminie miesiączki na brązowo w ciążynajpierw w 4-5 tc kiedy wiedziałam już o ciąży, płakałam bo myślałam że znowu będzie biochemiczna... ale plamienia ustały
potem w 8 tygodniu, potem w 10 i 12 i to były już krwawienia...
ja bym Ci zasugerowała odpoczywać ile się da i obserwować... jeśli się rozkręci, to wiadomo...a może być tak że do rana ucichnie... wtedy zrób test
brązowe plamienie czasem występuje kiedy powinien być okres... u mnie też było bezbolesne...
-
Dziękuje dziewczynki. Mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Ianistka dziś mi powiedzieli ze chłopczyk. Ja ciagle sie łudziłam ze dziewczynka.
Kitaja juz z górki juz nie długo będziecie wszyscy razem
Jenta podpisuje sie pod Puanistka. Czasem sa plamienia implantacyjne. Chyba dobrze to napisałam
Muszę przenieść usg połówkowe bo ma w srode a to dopiero 17 tydzien. Lepiej dołożę dwa tyg to bede juz miała wyniki -
Miuu - Bardzo się ciesze, że badania ok:) No i jaka niespodzianka
Tak czy siak wspaniała:) A ciuszek bym kupiła bo to daje dużo radości
Jenta - Głowa do góry tak jak koleżanki mówiąSłuchaj się doświadczonych one wiedzą lepiej niż ja.
Kitaja - Idź do położnej na wszelki wypadek, tym bardziej, że Mały już za rogiemMiuu, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Plamienie implantacyjne to jedno ale możliwe sa tez plamienia przez burze hormonów tak jak było u mnie
Jenta obserwuj sie i najwyżej zrób test jesli sie nie rozkręcitrzymam kciuki
Miuu mi w 14 tc powiedzieli ze chyba chłopiec. I tak żyłam sobie z myślą o synku... Do 20 tc
A gdzie masz połówkowe ze tak szybko? Powinno być miedzy 19+0 a 22+6...
-
Miuu ciesze sie, ze usg wyszło dobrze, wiedziałam to zresztą
nifty tez bedą ok... Udanych zakupów
Jenta, my sie staraliśmy 5 lat. W końcu gdy doszliśmy do wieku, ze albo teraz albo bedzie za pozno, pojechaliśmy do kliniki leczenia niepłodności w PL i udało sie po pierwszej stymulacjimam niedoczynnosc i to sporą, która prawdopodobnie była przyczyną poronienia około 10 lat temu. Także zabierajcie sie ostro do roboty
klinikę moge polecić z całego serca. Napisz jakbys chciała namiar
Kitaja, bolący brzuch jak na @ ? Moze to juz ?Miuu, Kitaja lubią tę wiadomość